Spišská N. Ves – Michalovce 3:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 0:3 (kon.) | Dubnica – Topoľčany 2:3 (kon.)
Osmos Bratislava – Prešov 2:1 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
3:7 (0:3, 2:1, 1:3) Stav série: 0:3
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Sobota 17.02.2018, 17:001. liga play-off (SR) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak predsa len prišiel tretí gól Spišiakov. Po drtivom tlaku pálil Lesňák, jeho pokus mieril mimo, ale následná dorážka FRANTIŠKA KOKYHO už končí za chrbtom Trenčana – 3:7. Asistencie: Lesňák, Vantroba.
     
    52:10
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tak toto je už naozaj hrozivý výsledok pre domácich Spišiakov. Po nepodarenom vyhodení puku sa dostal k strele Brezniak, toho síce vychytal Pajpach, no následná dorážka LUKÁŠA HAMRÁČEKA už končí v sieti. Asistencie: Brezniak, Korenko.
     
    45:46
    Dukla Michalovce dala gól!
    Obrovská chyba v rozohrávke pri presilovke znamená šiesty gól Michaloviec. Puku sa totiž zmocnil LUKÁŠ HAMRÁČEK, ktorý si to namieril smer brána a jeho presná strela mierila pod hornú žŕďku Pajpacha. Bez asistencie.
     
    41:35
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tentoraz už ale Michalovce svoju šancu dokázali využiť a zásluhou delovky MAREKA KOLBU od modrej čiary sa ujímajú už trojgólového vedenia – 2:5. Asistencie: Mašlonka, Piatak.
     
    32:09
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia však nenechali nič na náhodu a na dva góly Spišiakov odpovedajú presným zásahom OLIVERA JOKEĽA. Ten pálil v presilovke od modrej čiary a jeho bomba končí za bezmocným Pajpachom. Asistencie: Mašlonka, Piatak.
     
    28:44
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Skvelý výkon domácej Spišskej Novej Vsi v druhej tretine pokračuje. Tentoraz sa cez defenzívu súpera presadil rýchly JAKUB LESŇÁK a jeho perfektná individuálna akcia znamená zníženie stavu na 2:3. Asistencie: Vantroba, Koky.
     
    28:09
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Presilová hra piatich proti trom je využitá. Domáci totiž vyhrali vhadzovanie, následne nahodil puk na bránu MIROSLAV VANTROBA a jeden z hráčov Michaloviec si vrazil puk do vlastnej siete. Asistencie: Lesňák, Findura.
     
    18:08
    Dukla Michalovce dala gól!
    Trojgólové vedenie hostí, ktorí nenechávajú nič na náhodu a svoj postup si chcú zabezpečiť čo najskôr. Po vyhranom vhadzovaní pred Pajpachom vypálil presne MAREK KOLBA a jeho pumelica končí v sieti. Asistencie: Korenko, Toma.
     
    07:26
    Dukla Michalovce dala gól!
    Favorit z Michaloviec potvrdzuje predzápasové predpoklady. Po nahodenom puku sa dostal k puku Mašlonka, ktorý našiel ERIKA PIATAKA a ten neohrozene do poloprázdnej bránky zvyšuje na 0:2. Asistencie: Mašlonka, Kolba.
     
    03:30
    Dukla Michalovce dala gól!
    Krásna kombinácia hostí na ktorej je aj úvodný gól stretnutia. V presilovke zakombinovala trojica Meliško, Piatak a Mašlonka a práve posledný menovaný MAREK MAŠLONKA otvára skóre tretieho Play-Off zápasu. Asistencie: Meliško, Piatak.

    Rastislav Štrauch

    Branky a nahrávky: 29. Vantroba (Lesňák, Findura), 29. Lesňák (Vantroba, Koky), 59. Koky (Lesňák, Vantroba) – 4. Mašlonka (Meliško, Piatak), 8. Piatak (Mašlonka, Kolba), 19. Kolba (Korenko, Toma), 33. Jokeľ (Mašlonka, Piatak), 42. Kolba (Mašlonka, Piatak), 46. Hamráček, 53. Hamráček (Brezniak, Korenko)


    HK Spišská Nová Ves: Surák (Pajpach) – Vantroba, Forrai, Knižka, Krempaský, Leško, Turan, Majer, Hochmann – Findura, Koky, Lesňák – Zwick, Nagy, Štrauch – Vašaš, Svitana, Chmeľ – Kristian, Halász, Macko.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Cvengroš – Halás, Linet, Solomonchak – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Toma, Banovský – Balko, Hamráček
    Spišská N. Ves 0 3 Michalovce
    #1 Úterý 13.02.2018 • 17:30
    Michalovce - Spišská N. Ves 4:1
    #2 Středa 14.02.2018 • 17:30
    Michalovce - Spišská N. Ves 9:2
    #3 Sobota 17.02.2018 • 17:00
    Spišská N. Ves - Michalovce 3:7
    ocianews.com