Arizona – Edmonton 1:0 (kon.) | Vegas – Montreal 6:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 1:3 (kon.) | Chicago – Washington 7:1 (kon.)
Vancouver – Boston 6:1 (kon.) | Calgary – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:7 (kon.)
Colorado – Edmonton 2:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
4:7 (3:3, 1:2, 0:2)
Philadelphia Flyers
Neděle 18.02.2018, 18:15 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Giroux se nyní zachoval velmi nesobecky a v dobré střelecké pozici ještě vylepšil situaci pro Couturiera, jenž ovšem z první nedokázal prostřelit Lundqvista.
    52:46 Jori LEHTERÄ - 4:7
     
    52:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! Letci opět útočili v přečíslení dvou proti jednomu. Po přihráce Filppuly zakončoval z pravého kruhu Weise, jehož pokus Lundqvist vyrazil a jeho zadáci následně touš dostali na pravý kruh, kde do něj z otočky plácl JORI LEHTERÄ a domácí brankář již nestačil sklapnout své betony včas. Asistence: Dale Weise a Valtteri Filppula.
    49:23 Claude GIROUX - 4:6
     
    49:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po šestém gólu hostů tady máme premiérové vedení o dvě branky! Letci ujížděli do přečíslení dvou proti jednomu. Z pravé strany adresoval Konecny přesnou přihrávku na Autorem branky je CLAUDEA GIROUXE, jenž si kotouč zpracoval, zamířila a následně jej poslal nad lapačkou Lundqvista do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Travis Konecny.
     
    43:50
    K Holdenovi se kotouč odrazil po nepovedené střele Ricka Nashe a domácí zadák z ideální pozice v mezikruží trefuje pouze chrániče Lyona.
     
    40:10
    Třetí periody mohla začít výborně pro domácí! Bučněvič ovšem trefil pouze brankovou konstrukci za Lyonem.
     
    38:07
    J.T.MIller se po chybě obránce dostal do vyložené pozice, ale sám z mezikruží trefil pouze lapačku Lyona, jenž si tak připisuje další výborný zákrok.
    35:40 Travis KONECNY - 4:5
     
    35:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve 36. minutě hosté dávají pátý gól a převažují misky vah opět na svou stranu! Od mantinelu si do prostoru levého kruhu nabruslil TRAVIS KONECNY, který měl dostatek času na střelu, kterou poslal mezi ruku a tělo Henrika Lundqvista. Asistence: Sean Couturier, Claude Giroux.
     
    31:50
    Další šance domácích zůstává neproměněna! Zuccarello měl na holi svůj druhý gól, ale Lyon předvedl skvělý zákrok a po bleskovém přesunu zlikvidoval gólovku nroského hráče.
    25:47 Peter HOLLAND - 4:4
     
    25:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a máme opět vyrovnáno! Další ránu Holdena od modré čáry Lyon vyrazil před sebe, kde se po puku natahovalo hned několik hokejek, ale nakonec tou, která dostala touš za čáru, byla hůl PETERA HOLLANDA. Asistence: Nick Holden, Cody McLeod.
     
    22:45
    Na druhé straně zazvonila za Lyonem tyčka po střele jednoho z domácích. Nechybělo tak mnoho a mohlo být vyrovnáno.
    22:01 Nolan PATRICK - 3:4
     
    22:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostům vyšel lépe vstup do periody a opět jsou ve vedení! Po bleskovém útoku se ke střele dostal z pravé strany Simmonds. Jeho ránu tečoval NOLAN PATRICK, jehož pokus Lundvist vyrazil jen před sebe, ale proti následné dorážce Patricka pod břevno již neměl nárok. Asistence: Wayne Simmonds a Brandon Manning.
     
    20:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Michal Neuvirth, přichází Alex Lyon.
    17:21 Mats ZUCCARELLO - 3:3
     
    17:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York přežil své oslabení a poté ihned srovnává stav utkání! Do přečíslení dva na jednoho se řítili domácí. Z levé strany našel Holland krásnou žabičkou MATSE ZUCCARELLA, který již z pravého kruhu neměl problém trefit odkrytou bránu Letců. Asistence: Peter Holland.
     
    15:16
    Vyloučení v týmu New York Rangers (John Gilmour – 2 min., vysoká hůl).
    14:53 Brandon MANNING - 2:3
     
    14:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vzápětí hosté předvedli parádní výpad, po kterém poprvé vedou! Letci doslova vlétli do pásma a puk šel přes hokejky Konecneho a Girouxe až na hůl BRANDONA MANNINGA, jehož hostující kapitán našel skvělou přihrávkou pod sebe v mezikruží, odkud Manning přostřeluje Lundvista v bráně Rangers. Asistence: Claude Giroux a Travis Konecny.
     
    12:14
    A máme tady třetí bitku zápasu. Ihned po buly se do sebe pustili Weise s McLeodem. Dá se říct, že vítězně z tohoto boje vyšel domácí hráč. Nicméně oba stráví na lavici trestů pět minut za bitku.
    12:11 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    12:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers ovšem přichází s další rychlou odpovědí! Hosté nyní zavřel soupeře v pásmu a od modré čáry poté pálil Provorov. Před Lundsvistem změnil jemně dráhu letu puk SCOTT LAUGHTON, který nasměroval kotouč mezi betony domácího gólmana. Asistence: Ivan Provorov.
     
    11:23
    Následně si dalším pěstním so bojem vyřizovali účty hostující Wayne Simmonds a domácí DeAngelo. Budou z toho pětiminutové tresty za bitku.
    10:54 Rick NASH - 2:1
     
    10:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po polovině třetiny si však Newyorčané berou zpět ztracené vedení! Bučněvič výborně zabojoval u mantinelu, následně kotouč dostal na modrou čáru k Skjeiovi, jehož střelu si před Neuvirthem našel RICK NASH, jenž po bekhendové kličce zasunuje touš do odkryté brány. Asistence: Brady Skjei, Pavel Bučněvič.
     
    06:15
    Grabner se následně ocitl ve velké šanci, avšak Neuvurth v bráně Philadelphie předvedl vynikající zákrok proti osamocenému Grabnerovi před svou bránou.
    04:53 Andrew MACDONALD - 1:1
     
    04:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem bleskově srovnávají skóre zápasu! Po ztrátě domácích ve svém pásmu se k puku dostal Filppula, jenž jej předal ANDREW MACDONALDOVI, po jehož nabídce se sice natahoval Lehterä, ale kotouč nezasáhl a touš následně zapadl k tyči domácí brány. Asistence: Valtteri Filppula, Jori Lehterä.
    01:30 Kevin HAYES - 1:0
     
    01:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je velmi dobrý úvod domácího celku! Zuccarello zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej sice získali hosté, kteří jej ovšem při snaze o vyhození předali na modrou čáru Sproulovi, jehož ránu nezištně tečoval před Neuvirthem KEVIN HAYES mimo dosah českého brankáře. Asistence: Ryan Sproul.
     
    00:15
    Tak hned v úvodu tady máme pěstní souboj mezi Gostisbeherem a Bučněvičem, který celou akci začal tvrdým hitem. Oba kohouti následně vyfasovali pětiminutový trest za bitku.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 2. K. Hayes (Sproul), 11. Rick Nash (Skjei, Bučněvič), 18. Zuccarello (Holland), 26. Holland (Holden, C. McLeod) – 5. MacDonald (Filppula, Lehterä), 13. Laughton (Provorov), 15. Manning (Giroux, Konecny), 23. Patrick (Simmonds, Manning), 36. Konecny (Couturier, Giroux), 50. Giroux (Konecny), 53. Lehterä (Weise, Filppula)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, Skjei, DeAngelo, Holden, Sproul, Gilmour – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash – Zuccarello, K. Hayes, Grabner – Fast, Vesey, Desharnais – J. T. Miller, Holland, C. McLeod.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (21. Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Voráček – M. Raffl, Laughton, Weal – Weise, Filppula, Lehterä.

    Rozhodčí: Peel, Chmielewski – Devorski, Daisy

    Diváci: 18 006
    thejrc.org