Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 0:2 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 18.02.2018, 14:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik sa ako posledný dostane Eligius Jankauskas. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje dnes pomerne aktívny Martin Regáli.
     
    80
    Desať minút pred koncom zasahuje do svojej zostavy domáci tréner Anton Šoltis. Na lavičku náhradníkov smeruje Stanislav Danko a na ihrisku ho nahradí Peter Kolesár.
     
    77
    Martin Ševela využíva aj svoje posledné striedanie. Na ihrisko sa dostane aj nová posila bratislavského tímu Rharsalla Moha, ktorý vymení Filipa Hološka.
     
    74
    Slovan dal gól!
    Tak si to predstavte. ALEKSANDARA ČAVRIĆA som posielal na lavičku náhradníkov, no srbský útočník štvrťhodinu pred koncom skóruje. Po centri Diamantisa Chouchoumisa z ľavej strany sa dostal k lopte na úrovni šestnástky, vystrelil a presne trafil k pravej žrdi.
     
    69
    Domáci tréner Anton Šoltis posiela na trávnik japonského futbalistu Nišiho Cubasovi. Ten nahradzuje kapitána Igora Žofčáka, ktorého dnes nebolo úplne vidieť na hracej ploche.
     
    63
    Martin Ševela posiela na trávnik hneď dvoch čerstvých hráčov. Sú nimi Róbert Vittek a Ibrahim Rabiu. Naopak, dnešný zápas sa končí pre Andraža Šporara a Vukana Savičeviča.
     
    55
    Hlavný rozhodca Patrik Hrčka prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule pri ľavej postrannej čiare je autorom žltej karty Dávid Holman, ktorý sa snažil napraviť zaváhanie Diamantisa Chouchoumisa.
     
    45
    Michalovce dali gól!
    V závere prvého polčasu sa dostávajú domáci futbalisti do vedenia. Center Stanislava Danka predĺžil na prvej žrdi Martin Bednár, výborne akciu dosledoval MARTIN KOSCELNÍK a z tesnej blízkosti poslal loptu do siete Michala Šullu.
     
    27
    Teraz sme videli zaujímavý moment. Martin Kolesár centroval cez Andraža Šporara. Jeho center z pravej strany nebol úplne vydarený, zmenil sa prakticky na strelu, ktorá skončila na brvne brány Michala Šullu.
     
    14
    Domáci futbalisti takisto zahodili šancu na strelenie úvodného gólu. Sadam Sulley si po peknej prihrávke zasekol Michal Šullu, následne sa dostala lopta na kopačku Stanislava Danka, no strelu na ceste do siete zastavil Lukáš Droppa.
     
    12
    Prvú gólovú šancu zápasu mal Andraž Šporar. Slovinsky útočník dostal krásnu kolmú prihrávku do šestnástky od Lukáša Droppu, ale nedokázal loptu poslať ponad vybehnutého Matúša Kiru.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 45. Koscelník (Bednár) – 74. Čavrić (Chouchoumis)

    Karty:   55. Holman (SBA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 11:3. Fauly: 14:14.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Carrillo, Kavka, Bednár – Šimčák, Danko (80. Kolesár), Žofčák (C) (69. Niši), Kolesár, Koscelník – Regáli (87. Jankauskas) – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Šosták, Kolesár, Jankauskas, Kurminowski, Bragin, Niši.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Chouchoumis, Božikov, Bajrić, Sekulić (C) – Droppa – Holman, Savičevič (63. Rabiu) – Hološko (77. Moha), Šporar (63. Vittek), Čavrić.
    Náhradníci: Greif – de Kamps, Moha, Rabiu, Vittek, Laczkó, Čikoš.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Peter Kováč
    thejrc.org