Slavia – Dukla Praha 4:8 (kon.) | Příbram – Liberec 0:0 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1905 0:5 (kon.)
Jablonec – Sparta 4:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:8 (2:2)
FK Dukla Praha
Pondělí 19.02.2018, 11:00 • Umělá tráva SC Horní Počernice • Juniorská liga – Čechy • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Volodymyr ZUBAŠIVSKIJ - 4:8
     
    85
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to již hraničí s ostudou pro domácí! Obrana Slavie nechala v klidu vystřelit VOLODYMYRA ZUBAŠIVSKÉHO, který z hranice šestnáctky vymetl šibenici slavistické brány.
    80. Vojtěch KOLMAN - 4:7
     
    80
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu nečekaný průběh utkání! Slavia s několika zvučnými posilami z A-týmu v sestavě totiž inkasuje posedmé! Na levé straně se hosté vyhnuli ofsajdu a postupovali z z boku sami na bránu. Následně přišel pas před prázdnou bránu, kterou VOJTĚCH KOLMAN s přehledem trefuje.
    68. David DOUDĚRA - 4:6
     
    68
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si v zadních řadách počínají velmi lehkovážně a inkasují pošesté! Z pravé strany, jako již poněkolikáté dnes, přišla přihrávka pod sebe a mezi malým vápnem a penaltou již DAVID DOUDĚRA trefuje odkrytou bránu.
    62. Uroš DURANOVIĆ - 4:5
     
    62
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně se však ujímá po pátém gólu znovu vedení! Ljubanović sice chytil penaltu, ale UROŠ DURANOVIĆ se ihned dostal k odraženému míči a ten již v pohodě dopravil do prázdné brány.
    58. Farid NABIJEV - 4:4
     
    58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak a máme vyrovnáno a začínáme od znovu! Po pěkné kombinaci středem hřiště se k míči v pokutovém území dostal FARID NABIJEV, jenž udělal kličku gólmanovi a poté zakončíl do prázdné brány.
    56. Stanistav TECL - 3:4
     
    56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí znovu přispěchali s rychlou odpovědí a dostávají se na dostřel! Na levé straně se dokázal uvolnit jeden z domácích, který našel před bránou STANISLAVA TECLA, jenž snižuje na 3:4 z pohledu Slavie.
    50. Volodymyr ZUBAŠIVSKIJ - 2:4
     
    50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Slavia téměř zapomíná bránit a inkasuje počtvrté! Po pravé straně se až příliš snadno přehnali hosté kolem Schnünera, odkud následně odcentrovali pod sebe a VOLODYMYR ZUBAŠIVSKIJ již odtud propálil vše, co jim stálo v cestě.
    46. Volodymyr ZUBAŠIVSKIJ - 2:3
     
    46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jako by se zapomněli ještě v šatně, protože po pár vteřinách opět inkasují! Z malého vápna se podařilo VOLODYMIROVI ZUBAŠIVSKÉMU protlačit míč do brány a hosté tak opět vedou.
    45. Jakub GREŠ - 2:2
     
    45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté z ojedinělého výpadu srovnávají a dávají tak domácím branku do šatny! Z pravé strany přišla přihrávka před bránu Slavie, kde se JAKUBU GREŠOVI podařilo dotlačit míč za brankovou čáru.
    25. Van BUREN - 2:1
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vzápětí Slavia svým dalším gólem otáčí průběh ve svůj prospěch! Po velmi podobné akci se opět po přihrávce spoluhráčů prosazuje ze středu pokutového území MICK VAN BUREN.
    22. Van BUREN - 1:1
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí však na úvodní gól soupeře bleskově reagují! Z pravé strany pokutového území přišla přihrávka pod sebe na střed vápna, odkud MICK VAN BUREN pohodlně trefuje poloodkrytou bránu.
     
    20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se možná trochu překvapivě dostává se vedení! Hosté se dokázali vyhnout ofsajdovému postavení v pokutovém území a poté z levé strany šestnáctky UROŠ DURANOVIĆ trefil prostor u zadní tyče.

    Radomír Fukala

    Branky: 22. Van Buren, 25. Van Buren, 56. Tecl, 58. Nabijev – 20. Duranović, 45. Greš, 46. Zubašivskij, 50. Zubašivskij, 62. Duranović, 68. Douděra, 80. Kolman, 85. Zubašivskij

    Karty:   59. Greš (DUK), 64. Šimek (DUK)

    Neproměněná penalta: 38. Buren (SLA), mimo, 62. Duranović (SLA), brankář Ljubanović zneškodnil


    SK Slavia Praha: Ljubanović – Jugas, Stropek (C), Vilotić, Schnürer (52.Trapanovski) – Van Buren, Hromada (56. Nabijev), Muradov (85. Čvančara), Sobol – Tecl (65. Sintean), Rondić
    Náhradníci: Radimský – Nabijev, Sintean, Mitrano, Čvančara, Havrda, Trapanovski,

    FK Dukla Praha: Czechowsky – Douděra (C), Lauko, Greš, Zubašivskij, Preisler, Král (71. Kolman), Šimek, Petryk, Doumbia, Duranović
    Náhradníci: Šťovíček – Kolman

    Rozhodčí: Pechanec – Vitner, Šimáček
    thejrc.org