Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (4:0, 1:0, 0:2)
Dallas Stars
Pondělí 19.02.2018, 02:10 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Dallas si zřejmě chce zkusit hru v šesti, protože Stars nyní hrají power play.
    48:57 Tyler PITLICK - 5:2
     
    48:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté vybojovali puk v rohu kluziště, kde následně Roussel nahrál na modrou Klingbergovi, jehož střelu Jones vyrazil pouze před sebe, kde byl TYLER PITLICK, jenž poté zasunul puk do odkryté brány San Jose. Asistence: John Klingberg, Antoine Roussel.
    45:35 Gemel SMITH - 5:1
     
    45:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dočkávají alespoň čestného úspěchu, když Ritchie nahrál mezi kruhy GEMELU SMITHOVI, jenž se trefil přesně k tyči, čímž připravil Jonese o jeho čisté konto. Asistence: Brett Ritchie, Stephen Johns.
     
    39:58
    V závěru druhé třetiny se ještě do zakončení dostal Benn, jehož střela orazítkovala tyč domácí klece.
     
    32:49
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Labanc dostal parádní přihrávku před hostující klec, ale Lehtonen se vytasil se skvělým zákrokem.
    25:00 Justin BRAUN - 5:0
     
    25:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks dlouho drželi puk ve svém útočném pásmu, kde nakonec od modré čáry vystřelil JUSTIN BRAUN, jehož střela skončila přesně ve vzdálenějším rohu hostující klece. Asistence: Joe Pavelski, Melker Karlsson.
     
    17:23
    Tak to bylo od Bena Bishopa vše, protože po čtvrté inkasované brance jej v bráně Dallasu vystřídal Kari Lehtonen.
    17:23 Mikkel BØDKER - 4:0
     
    17:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks dnes vychází naprosto vše. Domácím se podařilo využít přesilovou hru v posledních vteřinách, když Tierney nahrál mezi kruhy MIKKELU BØDKEROVI, jehož okamžitá střela skončila za zády Bishopa. Asistence: Chris Tierney, Marc-Edouard Vlasic.
     
    15:23
    Sharks navíc budou hrát přesilovou hru, protože Marc Methot (DAL) si odsedí dvě minuty za podražení.
    15:08 Mikkel BØDKER - 3:0
     
    15:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné Sharks vstřelují už třetí branku ze své čtvrté střely, když MIKKEL BØDKER poslal puk na hostující klec, kde ho do vlastní sítě usměrnil Radulov, jenž tečoval kotouč mimo dosah Bishopa. Asistence: Jannik Hansen, Justin Braun.
    05:59 Melker KARLSSON - 2:0
     
    05:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Meier dostal nabito na modré čáře a jeho střela šla vedle brány Dallasu, jenže kotouč se poté odrazil k tyči hostující klece, kde byl MELKER KARLSSON, jenž ho zkusil nasunout na Bishopa, který si kotouč srazil do vlastní sítě. Asistence: Timo Meier, Joe Pavelski.
     
    05:26
    Mattias Janmark získal puk v obranném pásmu San Jose, když se následně hnal sám na Jonese, ale hostující útočník jen napral puk do domácího brankáře.
     
    03:21
    Stephen Johns (DAL) dostává dvě minuty za podražení. Sharks si tedy zahrají svou první přesilovou hru v utkání.
    00:27 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    00:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se ujímají bleskového vedení, když Meier vjel s pukem do útočného pásma, kde ho mezi kruhy odzbrojili hostující obránci, ale kotouč se následně odrazil na hůl JOEA PAVELSKÉHO, jehož bekhendové zakončení skončilo v bráně Dallasu. Asistence: Melker Karlsson, Timo Meier.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Pavelski (M. Karlsson, Meier), 6. M. Karlsson (Meier, Pavelski), 16. Bødker (Hansen, Braun), 18. Bødker (Tierney, Vlasic), 25. Braun (Pavelski, M. Karlsson) – 46. G. Smith (B. Ritchie, Johns), 49. Pitlick (J. Klingberg, Roussel)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Braun, Vlasic, J. Ryan, DeMelo, Dillon, Burns – Pavelski, Meier, Labanc – Couture, Donskoi, Hansen – Tierney, Bødker, M. Karlsson – Goodrow, Sörensen, O'Regan.
    Dallas Stars: Bishop (18. Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Hamhuis, Johns, Methot, Pateryn – Seguin, Ja. Benn, Spezza – Janmark, D. Shore, Pitlick – Faksa, Radulov, Roussel – B. Ritchie, Elie, G. Smith.
    thejrc.org