Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:5 (1:1, 2:3, 0:1)
Minnesota Wild
Pondělí 19.02.2018, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:50:30)
     
    Československá stopa v utkání

    Jaroslav Halák (NYI) 58:07 minut, 27 zákroků, 5 gólů, 84,40%
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jason Zucker (MNS) 2+0
    2. Matt Cullen (MNS) 1+1
    3. Anders Lee (NYI) 1+1
     
    Utkání sledovalo 15 342 diváků.
     
    Je dobojováno. Hosté z Minnesoty nakonec své vedení uhájili i v závěrečné powerplay domácích a berou tak dva body do tabulky. Domácí naopak odejdou z ledové plochy naprázdno. O jedinou trefu ve třetí části hry se postaral Jason Zucker, který tak dal pojistku svému týmu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Coyle vyhodil puk a ten směřoval do útočného pásma, skončil ale v rohu kluziště. Domácí znovu spěchají před branku Minnesoty, moc času ale už nemají.
     
    59:15
    Koivu znovu vyhodil kotouč a ten je ve středním pásmu. Domácí pak spěchali zpět, ale zastavilo je postavení mimo hru a vhazovat se tak bude zase ve středním pásmu.
     
    58:46
    Minnesota získala v obranném pásmu kotouč a ten hned vyhodila až před opuštěnou domácí klec.
     
    58:37
    Parise sekl soupeře a dostává dvě minuty za sekání. Islanders tak budou mít vylepšenou přesilovku při powerplay 6 na 4. To ale až po oddechovém čase domácí lavičky.
     
    58:15
    Halák je na střídačce a domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    56:38 Jason ZUCKER - 3:5
     
    56:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok a jsou tak hodně blízko výhře. JASON ZUCKER dostal nabito na pravý kruhu a dělovkou pak propálil Haláka k jeho vzdálenější tyči – 3:5. Asistence: Eric Staal.
     
    55:34
    Domácí nedokázali udržet útočné pásmo a znovu se hosté dokázali dostat na druhou stranu. Nahození Granlunda před domácí branku ale nikdo nedokázal zužitkovat.
     
    55:15
    Další komerční přestávka.
     
    54:51
    Cullen osvobodil Minnesotu z menšího tlaku a vyhodil kotouč z obranného pásma šikovně do středního tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    54:02
    Hosté znovu dobře pokryli svůj prostor před brankou a Islanders se marně snažili o zakončení. Znovu tak dávají možnost hostů, kteří už operují před jejich brankou.
     
    52:57
    Mikko Koivu se nadvakrát nedokázal prosadit před Halákem a je tu další únik domácích, kteří mohou zahrozit před Dubnykem. Ale znovu se jim to nepovedlo a ztrácejí puk.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Johnston (Boychuk, Cizikas), 22. Lee, 37. Fritz (Lee, Aho) – 8. J. Eriksson Ek (Coyle, Ennis), 30. Cullen (Suter), 33. Zucker (Suter, Dumba), 35. Ennis (Cullen, Spurgeon), 57. Zucker (E. Staal)


    New York Islanders: Halák (Gibson) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Aho, Pelech – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier (A) – Fritz, B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck, Cizikas, Johnston.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Dumba, Suter (A), Spurgeon, Olofsson, Prosser, Seeler – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Parise (A) – Coyle, Cullen, Ennis – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Graham Skilliter – Ryan Daisy, Darren Gibbs

    Diváci: 15 342
    thejrc.org