Toronto – Florida 1:0 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | New Jersey – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Tampa 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 2:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:3 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:4 (kon.) | Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
2:3 (0:0, 2:3, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 21.02.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:36 Vladimir TARASENKO - 2:3
     
    39:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nebudou! VLADIMÍR TARASENKO bleskově využívá přesilovou hru a po vyražení rány z mezikruží pak ruský útočník bez přípravy z ostrého úhlu posílá puk za záda vyjetého Jonese! Asistence: Vince Dunn.
    35:54 Mikkel BØDKER - 1:3
     
    35:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A domácí se dostávají do velmi složité situace. MIKKEL BØDKER dokázal přihrávku Tierneyho mířící na zadní tyč procedit skrze Huttona do branky a San Jose tak vede již, a poprvé v utkání, o dvě branky! Asistence: Chris Tierney a Jannik Hansen.
    32:05 Joonas DONSKOI - 1:2
     
    32:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Z góly se nám roztrhl pytel a podobně jako Barbašev se trefuje i JOONAS DONSKOI, který z levého křídla propálil ránou nad rameno Huttona! Asistence: Logan Couture a Marc-Édouard Vlasic.
    28:23 Ivan BARBAŠEV - 1:1
     
    28:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A to přichází jako blesk z čistého nebe! Do útočného pásma vletěl s pukem na hokejce IVAN BARBAŠEV a jeho rána skončila přímo nad ramenem brankáře Jonese! Asistence: Kyle Brodziak a Dmitrij Jaškin.
    26:35 Logan COUTURE - 0:1
     
    26:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! LOGAN COUTURE se dostal ke kotouči, který po ráně Mikkela Bødkera vyrazil Hutton před sebe. Puk zůstal ležet u betonu domácího brankáře, čehož Couture využil a po převzetí jej poslal nad ležícím brankářem pod víko. Asistence: Mikkel Bødker a Justin Braun.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 29. Barbašev (Brodziak, Jaškin), 40. Tarasenko (Dunn) – 27. Couture (Bødker, Braun), 33. Donskoi (Couture, Vlasic), 36. Bødker (Tierney, Hansen)


    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Ch. Butler, Dunn (A) – Steen, Stastny (A), Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Blais – Barbašev, Brodziak, Berglund – Upshall, Sundqvist, Jaškin.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns (A), Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Meier, Pavelski (C), M. Karlsson – Labanc, Couture (A), Donskoi – Bødker, Tierney, Hansen – Goodrow, O'Regan, Sörensen.

    Rozhodčí: Meier, Brenk – Cherrey, Knorr

    Diváci: 17297
    bahis siteleri