Chomutov – Litvínov 4:2 (kon.) | Zlín – Soči 0:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 22.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 CHLOUBA - 4:2
     
    57:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti pokračovali v aktivitě a dočkali se čtvrté branky v utkání! Střela Mária Grmana se odrazila před branku, kde se dokázal po dorážkách prosadit ROMAN CHLOUBA. Asistence: Jakub Lauko a Mário Grman.
     
    53:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podražení).
    52:47 VÁLEK - 3:2
     
    52:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu drama! LUKÁŠ VÁLEK se po chybné rozehrě domácích dostal ke kotouči mezi kruhy a tvrdou střelou překonal i se štěstím překvapeného Tadeáše Dvořáka! Bez asistence.
     
    48:01
    V dobré šanci se nyní objevil Jakub Černý. K němu se odrazil kotouč od zadního mantinelu a litvínovský hráč zakončoval do odkryté branky, tu ale trestuhodně minul!
     
    43:46
    Následně je vyloučen Jakub Černý za hodně neopatrnou hru hokejkou.
    39:26 SKOKAN - 3:1
     
    39:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    První lajna domácích následně svírala litvínovskou defenzivu a následně se dočkala branky! DÁVID SKOKAN se po druhé v utkání prosazuje tečí před Kantorem, nyní za jeho záda usměrnil střelecký pokus Lukáše Chalupy. Asistence: Lukáš Chalupa a Jiří Smejkal.
     
    38:35
    Jakub Lauko dostával kotouč do brankoviště, kde zakončoval po ledě k levé tyčce. Přesouvajícího se Kantora ovšem lehkou tečí nepřekvapil!
    35:57 ČERNÝ - 2:1
     
    35:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Závar před brankou Chomutova nakonec skončil brankou Litvínova, který nyní kotouč do branky dotlačil. JAKUB ČERNÝ byl hráčem, jenž poslal v brankovišti kotouč do prázdné branky! Bez asistence.
     
    30:54
    Piráti se následně dostali do zakončení. Vyražený kotouč se dostal k Vojtěchu Tomečkovi, jenž se jej pokoušel bekhendově dostat do poloodkryté branky. V rychlosti se mu jí trefit nepovedlo.
    27:57
     
    27:57
    Lukáš Válek se po vypadnuté střele dostával do zakončení, z brankoviště se mu ale trestuhodně nepovedlo trefit odkrytou branku!
    26:52
     
    26:52
    Po přihrávce zpoza branky zakončoval Hanzl pokusem do pravé šibenice. Pozorný Dvořák opět zasáhl a Litvínov tak musí čekat na svou první branku i nadále!
     
    25:27
    Po střele Karla Kubáta se v brankovišti utvořil pořádný závar. Ani jeden z hráčů se ovšem nedostal k pořádnému zakončení a Dvořák nekapituloval ani nyní.
     
    24:46
    Piráti se dostávali do útoku, nevyšla přihrávka a odpískáno bylo šest hráčů na ledě. Trest odpyká Šimon Szathmáry.
     
    18:57
    Ještě jedna přesilová hra čeká litvínovské hokejisty v první třetině. Na lavici hanby usedá na dvě minuty za podražení Dávid Skokan.
     
    17:59
    Jiří Smejkal se dostal aktivně do pásma a po stahovačce dostával do gólovky Dávida Skokana. Ten z levého kruhu ovšem mířil do přesouvajícího se Kantora!
    13:11 RŮŽIČKA - 2:0
     
    13:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pirátské snažení následně pokračovalo a skončilo brankou na 2:0! Brett Flemming napálil kotouč od modré čáry po ledě, před brankou VLADIMÍR RŮŽIČKA pouze nastavil hokejku a usměrnil kotouč za záda Pavla Kantora. Asistence: Brett Flemming.
     
    10:59
    Hned po vhazování si sjel do středu hřiště obránce Jaroslav Mrázek. Jeho dělovka do levé šibenice byla ovšem skvěle vyražena ramenem Pavla Kantora!
     
    10:54
    Piráti si zahrají první početní výhodu. Na lavici hanby míří za podražení útočník Tomáš Matoušek.
     
    08:29
    Po střele Mária Grmana z vrcholku kruhů se k dorážce před odkrytou brankou dostával Dávid Skokan. Branku v rychlosti ovšem pouze přestřelil!
     
    06:34
    Následně se do dobré šance dostal Jan Havel, z pravého kruhu mířil na přední tyčku, brankáře ale tentokráte překonat nedokázal!
    06:00 SKOKAN - 1:0
     
    06:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A následně vidíme první branku v utkání! Piráti se dostali do pásma a Šimon Szathmáry se dostal ke střele od modré čáry, kterou za záda Kantora tečoval slovenský útočník DÁVID SKOKAN! Asistence: Šimon Szathmáry a Petr Koblasa.
     
    03:26
    Aktivita domácích je ukončena odpískáním faulu domácích. Petr Koblasa vysekl hokejku jednomu z hostujících hráčů a inkasuje dvě minuty.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Skokan (Szathmáry, Koblasa), 14. Růžička (Flemming), 40. Skokan (Chalupa, Smejkal), 58. Chlouba (Lauko, Grman) – 36. Černý, 53. Válek


    Piráti Chomutov: Dvořák (Pavlát) – Szathmáry, Knot, Dietz, Flemming, Chalupa, Slovák, Mrázek, Grman – Koblasa, Smejkal, Skokan – Sklenář, V. Růžička, Havel – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Chlouba, Tomeček.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Kubát, Gula, Baránek, Čutta, Iberer, Doudera, Šesták, Sklenička – M. Růžička, Mikúš, Hanzl – Černý, Hübl, Gerhát – Jurčík, Řehoř, Jánský – Matoušek, Válek, Vandas.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Kokrment

    Diváci: 684
    thejrc.org