Vsetín – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 22.02.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O účast
Partner:
     
    60:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav se sice dokázala oprostit od náznaku prvotního tlaku Vsetína, poté ale Půček opět zavezl kotouč do pásma a z levého kruhu poslal puk před branku, kde čekal DANIEL KLÍMEK, který dostal puk do, v ten moment, prázdné brány. Asistence: Roman Půček, Tomáš Ondračka.
     
    49:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A nakonec se to hostům přece jen daří! Z ostrého úhlu propasíroval puk do branky VLADISLAV HOUŠKA, čímž srovnává skóre zápasu na 3:3. Následujících deset minut bude ještě hodně napínavých. Asistence: Jakub Zajíček, Václav Imlauf.
     
    37:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme tady kontaktní branku Mladé Boleslavi. Střelu Vladislava Houšky z vrcholu pravého kruhu tečoval před brankou JAKUB ZAJÍČEK do pravého horního rohu. Asistence: Vladislav Houška, Jan Grim.
     
    29:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po gólu v oslabení a při hře pět na pět doplňují Valaši statistiky i o branku v početní výhodě. ROMAN PŮČEK se po kombinaci nejlépe zorientoval před brankovištěm a poslal kotouč za Maškova záda. Asistence: Tomáš Ondračka, Šimon Jenáček.
     
    25:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve 26. minutě tu máme otočení stavu zápasu. Půček vybojoval pro Vsetínské útočné pásmo a následná kombinace před brankou skončila u ADAMA ZETOCHY, pro kterého již nebylo problémem dostat kotouč za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Daniel Klímek, Roman Půček.
     
    22:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vyrovnává ve vlastním oslabení. DANIEL KLÍMEK získal kotouč od hostujícího obránce na modré čáře a vydal se do úniku, ve kterém překonal Maška zakončením k pravé tyčce. Asistence: Bez asistence.
     
    06:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre utkání individuální akcí JANA GRIMA, který se uvolnil ve středním pásmu a nikým nebráněn zakončil mezi Chrásteckého betony. Asistence: Michal Simon, Šimon Jindra.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Klímek, 26. Zetocha (Klímek, Půček), 30. Půček (Ondračka, Jenáček), 61. Klímek (Půček, Ondračka) – 7. Grim (Simon, Jindra), 38. Zajíček (Houška V., Grim), 50. Houška V. (Zajíček, Imlauf)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek – Půček, Zetocha, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Vávra, Lukačka, Krupa.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Sýkora, Dotter, M. Houška, Červenka, Klikorka, Imlauf – Vasilev, Zajíček, Šípek, Simon, Moucha, Čermák, V. Houška, Jindra, Moravčík, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček
    thejrc.org