Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Letňany 5:1 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
Olomouc – Vsetín 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Slavia – Vítkovice 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 23.02.2018, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga staršího dorostu • O účast
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční podvečer, Extraliga staršího dorostu se dostává po skončení reprezentační pauzy do své další fáze. Před nejlepší čtveřicí z již dohrané nadstavbové skupiny O umístění na 15. – 25. místě se naskýtá možnost postupu do play-off, když ještě zbývají dvě neobsazená místa. Každý tým se utká s každým celkem dvakrát, zahajovací kolo nabídne také souboj Olomouce a Vsetína. Utkání startuje v 17:30!
     
    HC Olomouc
    Hanáci vstupují do skupiny o možnou účast v extraligovém play-off z nejlepší výchozí pozice. Coby vítěz nadstavbové fáze O umístění na 15. – 25. místě totiž mají logicky největší šanci na další postup. V nedávno dohrané skupině ukazovali po celou dobu svěřenci trenéra Karla Berana, že do podprůměru celé soutěže nemusí patřit. Jen třikrát z dvaadvaceti duelů si neodnesli ze zápasu jediný bod, což je rázem vyšvihlo na samou špici tabulky, kde si nakonec ubránili šestibodový náskok nad Havířovem. Ten jim patří i v této fázi ligové soutěže, až takový mají olomoučtí hokejisté luxus, že mohou dokonce dvakrát beztrestně zaváhat. Do nadcházejících šesti utkání by však měli jít mladí kohouti také s pokorou, jeden ze zmiňovaných prohraných duelů totiž byl proti Mladé Boleslavi, jednomu z nadcházejících soupeřů. Prohra 2:8 z konce ledna by měla být rozhodně velkým strašákem kabiny. Nicméně i tak je na Hané důvod k radosti, před reprezentační pauzou si mančaft držel čtyřzápasovou šňůru výher, která obsahuje i výrazné výhry nad Letňany a Žďárem nad Sázavou.

    Nejproduktivnějším hráčem týmů v průběhu celé sezóny byl Matěj Kořenek, jenž má na kontě 23 branek a 18 asistencí. O pět kanadských bodů pozadu byl pak David Indrák (16+20). V brance pak dostával lehce více prostoru Vojtěch Mokrý s úspěšností zákroků 92,13 %, Marek Hasala je prozatím o čtyři procentní body horší (88,09 %)
     
    VHK ROBE Vsetín
    Vsetínští mladíci nakonec do boje o poslední dvě příčky play-off postoupili na poslední chvíli. Prohra s Olomoucí v posledním kole nadstavbové skupiny je odsoudila k čekání na výkony soupeřů. Paradoxně je však podržela dobrá forma Mladé Boleslavi, která utnula snahy ostatních mančaftů v boji o první čtyři příčky. Pro Valachy se však v reprezentační přestávce udál celkem nestandardní krok, když zčistajasna odešel na vlastní žádost hlavní kouč Josef Turek, bývalý trenér extraligového Třince nebo Chomutova. Na jeho místo tak byl narychlo povolán Luboš Jenáček, muž, který jinak spolupracuje s Jiřím Dopitou u vsetínského A-týmu ve WSM lize. Návrat na stejnou pozici mu po deseti letech nakonec fantasticky vyšel, ve čtvrtečním úvodním zápase celé skupiny dokázal vyburcovat své svěřence k výkonu, který stačil na výhru po prodloužení nad favorizovanou Mladou Boleslaví. Od pozic zajišťující play-off jsou tak Vsetínští už jen čtyři body zpět.

    Nejproduktivnějším hráčem Valachů je stále Roman Půček. Hráč, který by se měl objevit podle odhadů expertů v nejlepší padesátce letošního draftu NHL, už dokázal do této chvíle nastřádat 24 branek a 43 asistencí. Jen pět bodů za ním je pak další útočník Michal Matiaško, jenž má bilanci 28+34. Oba dva jsou v čele celého bodování soutěže. V brance pak dostává největší prostor Viktor Chrástecký, který v 25 duelech dokázal nasbírat úspěšnost 88,6 %.
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    HC Olomouc
    11.02.2018 Olomouc x Letňany 7:0
    09.02.2018 Vsetín x Olomouc 6:7
    02.02.2018 Olomouc x Žďár nad Sázavou 5:0

    VHK ROBE Vsetín
    22.02.2018 Vsetín x Mladá Boleslav 34:3 pr.
    09.02.2018 Vsetín x Olomouc 6:7
    04.02.2018 Žďár nad Sázavou x Vsetín 0:3
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    09.02.2018 Vsetín x Olomouc 6:7 (ELSD 2017/18)
    21.12.2017 Olomouc x Vsetín 5:2 (ELSD 2016/17)
    24.11.2016 Olomouc x Vsetín 3:2 pr. (ELSD 2016/17)
     
    Hlavním rozhodčím tohoto zápasu je Jiří Kašík, na čarách pak budou působit Michal Skokánek a Josef Zapletal.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Rutar, Mader, Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vosátko, Pírek – Tomajko, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kret, Dvořák

    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Mikulenčák, Lašák, Fojtášek, Ondračka, Vávra, Lukačka, Jenáček, Kožený – Klímek, Zetocha, Krupa, Petriska, Baďura, Vašenka, Půček

    Rozhodčí: Kašík – Skokánek, Zapletal.
     
    Oba týmy v této chvíli míří na ledovou plochu, za malinký okamžik začínáme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Vsetín se pokouší hned od prvních sekund zápasu vzdorovat olomouckému forčekingu, avšak zatím moc úspěchu nesklízí. Aktivní Tomajko s Paťavou donutili Ondračku k pouhému vyhození puku přes všechny čáry. Hra se tak znovu vrací před branku Chrásteckého.
     
    01:08
    Vsetín nebyl daleko od branky! Baďura zahlédl najíždějícího Jenáčka na osu hřiště, což okamžitě využil k průnikové diagonále. Druhý jmenovaný však nakonec neskóroval, Mokrý na poslední chvíli vytáhl puk po přízemní ráně mimo bránu svým pravým betonem.
     
    02:34
    Paťava projížděl do útočného pásma jako velká voda, jenže svou aktivitu zřejmě až příliš přehnal. Po nabití puku totiž jeho střela mířila pouze vysoko nad bránu, Vsetín tak může rozehrávat od zadních řad.
     
    03:25
    I domácí si zapisují první tutovku! Štefka se dostával za obrannou dvojici soupeře a dokonce i vystřelil, avšak puk se nakonec mezi tři tyče nevešel. Chrástecký nyní ustál velkou gólovku.
     
    04:41
    Indrák pronikal do vsetínského pásma úplně sám a měl hodně prostoru na kombinaci, jeho řešení však nakonec bylo to nejjednodušší. Střela na vzdálenější tyč ovšem pro Chrásteckého nebyla nijak nepříjemná, hostující brankář si tak zapisuje další jistý zákrok.
     
    05:19
    Kanonýr Půček se napřáhl na modré čáře, jenže další kanadský bod z této akce nakonec nevydoloval. Jeho dalekonosná bomba proletěla těsně vedle olomoucké branky, domácí se tak mohou zformovat.
     
    06:32
    Handl se zkoušel probít do hloubky obranné třetiny Vsetína, což se mu málem povedlo. Lašák však byl přece jen rychlejší a stejný hráč okamžitě odstartoval kontr, na jeho konci však Baďura pálil jen do Mokrého.
     
    07:23
    Paťava se dostal do palebné, jenomže Chrástecký na něj velmi dobře viděl. Vsetínský brankář tak puk bez komplikací chytá do lapačky, oba mančafty mohou po delší době vystřídat.
     
    08:18
    Pro Lišku se objevila veliká skulina ve vsetínské defenzívě, čehož se snažil okamžitě zužitkovat pro rychlý brejk, dva beci hostí se však stačili k němu ze střídačky dostat. Hanáci tak musí znovu přepínat do obrany.
     
    09:35
    Půček se dostával do další obrovské možnosti, leč nakonec i on ztroskotal na pozorném Mokrém. O dorážku se ještě pokoušel Klímek, avšak u puku byl nakonec pozdě.
     
    10:41
    Vsetín nyní musí jen litovat! Půček se po fantasticky sehrané kombinaci celé formace dostával k zakončení, jenže Mokrý předvedl v brance zákrok z říše snů. Jeho haškovský rozštěp nyní nedovolil soupeři k ujmutí se vedení.
     
    11:21
    Vsetín je i nadále ve velkém tlaku, jenže olomoucká obrana nyní svůj blok před bránou dokonale vyztužila. Hosté tak mají v ofenzívě velké kombinační problémy.
     
    12:43
    Další vsetínská tutovka! Krupa se dostal k palbě z předbrankového prostoru, ovšem nakonec se ani on gólu nedočkal. Mokrý vytáhl jeho ránu špičkou betonu mimo tři tyče!
     
    13:24
    Olomouc se v tomto okamžiku dokázala dostat ze sevření, leč na výraznější přehrávání soupeře to zatím nevypadá. Hosté se sice dopustili nyní icingu, v obraně jim ale jde prakticky bez chyb.
     
    14:31
    A další vsetínská tutovka! Mokrý nicméně znovu předvádí fantastický zákrok. Tentokráte v rychlém brejku posílal Půček snovou přihrávku Petriska, avšak ten se nedokázal před vyjetým olomouckým golmanem zorientovat. Hanáci se tak dostávají k puku.
     
    15:48
    Kohoutům se nadále nedaří dostat se alespoň na dostřel, neboť jejich kombinace končí povětšinou už ve středním pásmu. Vsetín je jednoznačným hegemonem ledu.
     
    16:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vsítili překvapivou branku! První větší šance po velice dlouhé době totiž nezůstala nevyužita, když se ke střelbě z brankoviště nejprve protlačil Krátký. Jeho ránu sice ještě Chrástecký vyrazil, jenže přesně na hůl ADAMA RUTARA, ten už s dorážkou nad beton neměl sebemenší problém. Asistence: Jiří Krátký, David Štefka.
     
    17:37
    Vsetín se okamžitě pokouší o zvrat nastalé situace, proti zklidněné obraně Olomouce to však prozatím těžké. Hanáci se v těchto okamžicích soustřeďují spíše na obezřetnou rozehrávku.
     
    18:39
    Paťava to zkoušel z velkého úhlu, avšak Chrásteckého rozhodně nenachytal ve slabé chvilce. Puk tak okamžitě skončil v lapačce vsetínského brankáře na bližší tyči, hra se tak v tuto chvíli přerušuje.
     
    19:28
    Handl se zčistajasna dostal na ose hřiště, avšak nakonec jej Chrástecký dokázal vychytat. Jeho střela přeci jen letěla doprostřed branky.
     
    19:58
    Vsetín nebyl daleko od vyrovnání! Půček mířil úplně sám na soupeřovu branku, jenže nakonec jej vracející se olomoucký bek vyvedl z osy. Vsetínský sniper tak pálil jen těsně nad horní tyč!
     
    20:00
    Daniel Indrák (OLO) nakonec podle všeho Půžu fauloval, druhou třetinu tak odstartuje Olomouc v oslabení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla na poměry této soutěže velice nadstandardní hokej, v němž se dlouhou dobu nedokázal jeden z týmů chytit převahy. Nicméně nakonec to byl Vsetín, který po dlouhou dobu udával tempo hry. Vše však úplně obrátila naruby šťastná olomoucká branka, která také momentálně rozhoduje o rozložení sil. Pokračujeme v cca 18:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Vsetín prozatím mohutně v přesilovce tlačí, Hanáci však jsou stále pozičně jistí. Hosté tak prozatím nemají ani jednu střelu na bránu.
     
    21:34
    Olomouc vytlačila svého soupeře z obranného pásma až ke Chrásteckého bráně, Vávra s Lašákem navíc musí být na pozoru. Forčeking kohoutů pokračuje v jejich oslabení.
     
    22:00
    Indrák je na ledě, oba týmy jsou tak už v plném počtu!
     
    22:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je znovu nečekané! MATÚŠ HLAVÁČ se znenadání zjevil za obrannou zdí Vsetína a jednoduchým naznačením nedal Chrásteckému moc šancí na úspěšný zákrok. Puk vletěl přímo do levé šibenice. Asistence: Daniel Paťava, Jiří Krátký.
     
    22:59
    Domácí si dnes zahrají první přesilovku, za obranný zákrok v rohu, který byl vyhodnocen jako hákování, si půjde odpykat Martin Mikulenčák (VSE).
     
    23:59
    Olomouc nebyla daleko třetí brance! Štefka se protlačil na levém křídle až do zakončení z předbrankového prostoru, avšak dobře postaveného Chrásteckého nakonec nepřekonal. Vsetínský brankář si pokryl i skulinku mezi betony.
     
    24:59
    Mikulenčák se vrací na hrací plochu, domácí tak vsetínské nabídky přesilovky nijak nevyužili.
     
    25:25
    Mokrý měl obrovské množství práce na svém brankovišti, kde se znenadání vytvořila velká skrumáž s hromadou těl. Nakonec však tarzaním skokem vše nebezpečí zažehnal, rozhodčí hru přerušují.
     
    26:34
    Olomouc se pokouší o bruslivou hru s vysokým forčekingem, což dělá Vsetínu v zadních řadách mešní potíže. V této chvíli však už hosté pokračují v ofenzívě, domácí jsou znovu v bloku před bránou.
     
    27:36
    Vsetín se zdá se lehce vzchopil, neboť Olomouci nyní v útočném pásmu pořádně zatopil. Několik náhodných odrazů nakonec stačilo k rozhození celé obrany, což však nedovolil Klesla. Domácí si tak zapisují icing.
     
    28:02
    Štědrý s Handlem pořádně zatopili Chrásteckému, který v jednu chvíli nevěděl, kde mu hlava stoji. Olomouc však nedokončila do konce, vsetínský strážce branky nakonec puk udržel ve výstroji.
     
    29:12
    Lukačka nebyl daleko od kontaktní branky! Po jeho vykroužení na střed a hbité otočce pálil přímo na Mokrého, tomu se však povedlo puk vyrazit mimo tři tyče špičkou hokejky. Domácí obrana dostává chvíli ke konsolidaci.
     
    30:26
    Mokrý nyní musel znovu být mimořádně hbitý, když se na něj hnala hned trojice Vsetínských. Hlavně Krupa byl mimořádně aktivní, jenže jemu dorážka nakonec nevyšla. Olomoucký brankář si znovu sjednal klid.
     
    31:22
    Na ledě se nyní kupí šance za šancí! Nejprve zkoušel hledat chytrou diagonálou Liška Krátkého, avšak druhý zmíněný nedokázal trefit skákající puk. Z kontru pak Půček pořádně otestoval Mokrého.
     
    32:10
    K Lukačkovi se najednou dostal vyražený puk, jenže nejistého postavení Mokrého v brankovišti nakonec nevyužil. Vsetínský bek pálil od modré těsně vedle tyče.
     
    33:29
    Hned dvakrát dostal Handl na hokejku odražený kotouč, což okamžitě spustilo lavinu tlaku na vsetínskou klec. Olomouci se však tento trend zakončit do konce nepovedlo, Chrástecký spolu s kolegy obránci dokázali všemu nebezpečnému zabránit.
     
    34:25
    Olomoučtí hokejisté se dopustili úmyslného ofsajdu, hra se tak této chvíli přesune zpět před Mokrého. Domácí v tuto chvíli s tlakem lehce uvadají.
     
    35:41
    A znovu nic. Vsetín promarnil další velikánskou tutovku, když se pokoušel prokličkovat před bránu Vašenka. Jeho překombinovaná akce nicméně nakonec skončila neúspěchem, z tutové pozice pálil těsně vedle tyčky. Domácí měli obrovskou dávku štěstěny.
     
    36:41
    Hosté se rozhodně v této fázi zápasu zlepšili, jenže v lepším stavu v zápise jim bráni velké množství spálených šancí. Domácí jsou nyní navíc pod velikánským presem.
     
    37:29
    Valaši zvyšují pres, avšak stále a stále se nemohou dostat přes finální fázi. V této chvíli navíc je domácí obrana dezorientovaná, ani to však viditelně Vsetínu nijak nepomáhá. Krátký totiž znovu dosáhl laciného přerušení hry.
     
    38:39
    Hlaváč nastřelil tyč! Vsetín měl tentokrát obrovské štěstí, jelikož puk se odrazil jen tak tak mimo prostor brány. Olomouc i nadále pokračuje v kombinaci před defenzivním štítem hostů.
     
    39:25
    Krátky byl v neuvěřitelné permanenci, pod palbou snad desítky dorážek, avšak ani teď není lehkovážnost a laxnost v odpáleních puku ze strany Mory potrestány. Vsetín nicméně bude ještě pokračovat v útočném pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina znovu ukázala ofenzivní sílu hostů, jenže paradoxně se z branky nakonec radovali pouze Hanáci. Ti znovu z velice náhodné příležitosti vytěžili maximum, což určilo pozdější ráz třetiny. Vsetín se mohutně snažil o vstřelení branky, jenže znovu narazil na svou neefektivnost v tutovkách. Koncovka i tak nabízí pořádně drama, pokračujeme v 18:56.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Hosté jsou hned po úvodním buly mimořádně aktivní, což dokonce rozhodilo i brankáře Mokrého. Ten měl při rozehrávce od vlastní branky pořádně problémy s Jenáčkem, avšak nakonec celou situaci přeci jen sutál.
     
    41:54
    Vsetín měl znovu na hokejkách gól! Před Mokrým se udála pořádně nepřehledná situace, když se hned trojice hostů pokoušela o dorážku. Nakonec vzal na sebe zodpovědnost Krupa, jenomže mířil nakonec přízemní žabkou vedle brány.
     
    42:50
    Olomouci se nyní daří soupeře částečně eliminovat, avšak i nadále jsou Vsetínští mimořádně aktivní. Mokrý se prakticky ještě nezastavil.
     
    43:35
    A další duo vsetínských tutovek! Nejprve Jenáčka na poslení chvíli zastavoval v brejku Mader, o chvíli později pak střílel jen do Mokrého Lašák. Hanáci znovu ustáli těžkou půlminutu.
     
    44:41
    Olomouc je v obraně rozhodně rozhozená, jelikož se v této chvíli nedokáže dostat ze sevření Valachů. Hosté jsou však neproduktivní.
     
    45:25
    Hra plyne ve velice rychlém tempu, což se snaží Vsetín narušit svou ofenzivní činností. Olomouci však v této chvíli vychází vyčkávací taktika, puk tak udržuje na polovině soupeře.
     
    46:35
    Krátký se snažil dostat s pukem přes beky Vsetína, jenže ani on v tomto okamžiku nevěděl, kde je puk. Hra se tak znovu přesouvá do středního pásma, Vsetín je znovu na puku.
     
    47:49
    Půček zůstal mimo pozornost olomouckých beků a po rychlém zisku odraženého puku se okamžitě hnal na soupeřovu branku. Jeho rána tahem však Mokrému vyhovovala, puk skončil v jeho lapačce.
     
    48:24
    I Paťava poprvé více zaměstnal Chrásteckého, když na něj poslal přízemní nahození. Puk se sice šinul spolu s brankářem Vsetína za brankovou čáru, muž v masce však přeci jen svůj pohyb dostatečně rychle zabrzdil.
     
    49:26
    Hanáci už slavili třetí gól, jenomže Štefka s Hlaváčem puk do branky poslali kopnutím. Brankoví sudí tak okamžitě branku prohlásil za neplatnou.
     
    50:06
    Domácím se nepovedlo pořádně rozehrát, puk tak míří přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vsetín tak dostává zajímavou příležitost na ohrožení Mokrého, který byl nyní častokrát ostřelován.
     
    51:22
    Petriska se rozjel plnou rychlostí na Mokrého bránu, avšak cíleného záměru zřejmě nedosáhl. Jeho přízemní pokus totiž letěl přímo doprostřed branky, hra je tak po zákroku lapačkou olomouckého muže v masce znovu přerušena.
     
    52:38
    Vsetín je velkém presu, ale na olomouckou defenzívu v této chvíli nedokáže prakticky jakkoliv vyzrát. Domácí tak i nadále drží dvoubrankový zákrok, nyní navíc dostávají prostor ke konsolidaci zadních řad.
     
    53:48
    Rutar s Paťavou zkoušeli zvýšit aktivitu Olomouce v ofenzívě, kde se dlouho nikdo z kohoutů neobjevil, avšak ani tentokrát to nijak nevyšlo. Puk se po nepřesném přenesení hry nakonec znovu dostal k vsetínským hokejistům.
     
    54:33
    Vsetínské snažení o kontaktní branku je stále a stále doprovázeno kombinací, jenže většímu zvratu stále schází větší šance. Hanáci však už lehce v této fázi zápasu odpadají.
     
    55:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je přeci jen na řadě drama! Po dlouhém kombinování okolo Mokrého branky se Vsetín dokázal dostat k největší tutovce utkání, kterou už sjetý MARTIN LAŠÁK nemohl neproměnit. Po nahrávce zpoza brány měl puk jako na talíři, Mokrý neměl moc šancí na úspěšný zákrok.. Asistence: Jan Vašenka.
     
    55:05
    Domácí kouč Karel Beran si vybral oddechový čas!
     
    56:08
    Na domácích je vidět velká zodpovědnost při defenzivní práci, avšak v této chvíli už Valaši přece jen přepínají do módu tlaku. Velké manévry před Chrásteckým nyní kohouty neustále zaměstnávají, puku na bránu však zatím moc ještě nelétá.
     
    57:45
    Olomouc nyní jen raději vyhazuje puky do středního pásma, Vsetín se však nechce nechat jen tak ukolébat. Jeho ofenzivní síla nyní začíná ledě velmi ukázkově krystalizovat v mnoha akcích u domácí brány.
     
    58:32
    Lukačka se prodíral do olomoucké obranné třetiny, avšak pod tlakem beků nakonec pálil jen vysoko nad bránu. Hosté ovšem stále pokračují v ofenzivním tlaku, Olomouc nyní moc obraně nestíhá.
     
    59:11
    Vsetín zkouší power-play!
     
    59:43
    Na řadě je ještě jednou přesilová hra Vsetína, Tobiáš Handl (OLO) obdržel menší trest za taktický faul u vlastní branky.
     
    59:43
    I vsetínská střídačka ještě využívá možnost oddechového času!
     
    Konec zápasu.
     
    Velmi pohledné utkání nakonec ukončila velice dramatická třetí třetina, v níž nakonec Vsetín přeci jen dokázal skórovat. Jeho kontaktní branka však přišla až pět minut před koncem základní hrací doby, velké dotahování tak už poté bylo pod velkým presem. Valaši se sice mohutně snažili, ovšem nakonec se vedoucí Olomouc přeci jen dočkala první výhry ve skupině. I nadále tak jsou domácí v čele tabulky s šestibodový náskokem a nyní i zápasem k dobru. Valaši se musí spokojit se čtvrtou příčkou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (19:29:06)

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 17. Rutar (Krátký, Štefka), 23. Hlaváč (Paťava, Krátký) – 56. Lašák (Vašenka)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Rutar, Mader (C), Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vosátko, Pírek – Tomajko, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kret, Dvořák
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Mikulenčák, Lašák, Fojtášek, Ondračka (C), Vávra, Lukačka, Jenáček, Kožený – Klímek, Zetocha, Krupa, Petriska, Baďura, Vašenka, Půček

    Rozhodčí: Kašík – Skokánek, Zapletal

    Diváci: 41
    thejrc.org