NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 1:6 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 0:4 (kon.)
Chicago – San Jose 3:1 (kon.) | Vegas – Vancouver 6:3 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 3:5 (kon.)
Calgary – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
San Jose Sharks
Sobota 24.02.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Arťom ANISIMOV - 3:1
     
    59:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jan Rutta vypálil od modré čáry a mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, jenže jeho pokus na brankové čáře prázdné brány zablokoval Brent Burns a ujala se až dorážka ruského útočníka ARŤOMA ANISIMOVA z mezikruží! Chicago vede 3:1! Asistence: Tomáš Jurčo a Jan Rutta.
    52:09 Timo MEIER - 2:1
     
    52:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski v pravém kruhu vyhrál vhazování a TIMO MEIER po přiklepnutí Brenta Burnse napřáhl na vrcholu mezikruží k prudké střele, která mezi pravým betonem a vyrážečkou Jeana-Françoise Bérubéa zamířila ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Brent Burns a Joe Pavelski.
    42:01 Nick SCHMALTZ - 2:0
     
    42:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Mikkel Bødker nedokázal na vrcholu mezikruží obranného pásma zpracovat puk, který mu přeskočil hůl, a Anthony Duclair toho vzápětí náležitě využil, když z pravého kruhu přenesl hru doleva, a NICK SCHMALTZ poté skóroval na vzdálenější levé tyči na své narozeniny do odkryté části brány! Asistence: Anthony Duclair.
    25:46 Jan RUTTA - 1:0
     
    25:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JAN RUTTA vystřelil podruhé z vrcholu pravého kruhu a jeho střela byla opět zablokována, český obránce se ale vzápětí dostal k dorážce, která nad pravým betonem Martina Jonese zamířila ke vzdálenější levé tyči! Skvělou práci odvedl u pravé tyče Anthony Duclair, který podržel puk a poté českého obránce našel zpětnou přihrávkou. Asistence: Anthony Duclair a Nick Schmaltz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Rutta (Duclair, Schmaltz), 43. Schmaltz (Duclair), 60. Anisimov (Jurčo, Rutta) – 53. Meier (Burns, Pavelski)


    Chicago Blackhawks: Bérubé (A. Forsberg) – Keith (A), Oesterle, C. Murphy, Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta – Saad, J. Toews (C), Wingels – Jurčo, Anisimov, P. Kane – DeBrincat, Schmaltz, Duclair – Hinostroza, Kämpf, Hartman. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns (A), Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Meier, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture (A), Labanc – Bødker, Tierney, Hansen – Goodrow, Fehr, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Tim Peel, Tom Chmielewski. Čároví: Steve Miller, Derek Nansen

    Diváci: 21906
    thejrc.org