Ústí n/L – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:2 (kon.) | K. Vary – Kadaň 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Slavia 2:5 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Přerov – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třebíč – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 24.02.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA, Třebíč • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté kompletují „bůra“! Protasenja se motal s pukem okolo levého kruhu, nakonec i bekhendem prověřil Dostála. Ten kotouč neudržel mezi betony a do branky touš doklepl RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Anatolij Protasenja.
     
    57:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už je to úplně jasné a Vsetín se může radovat z postupu do play-off a soupeře z Karlových Varů! Do prázdné branky se vysokým obloukem trefil FILIP DUNDÁČEK a nepomohl tomu ani pokus o zachránění gólu Vágnerem. Bez asistence.
     
    43:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Sníženo jest a ještě to bude zajímavé! Erat nevěděl, co přesně s pukem, nakonec vyřešil akci nahrávkou na KARLA NEDBALA stojícího na modré čáře, domácí obránce se s tím nerozpakoval a od modré propálil vše před sebou! Asistence: Roman Erat.
     
    37:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle už je horácký pohřeb. Do přečíslení 2 na 1 ujeli na druhou stranu Kucharczyk a Protasenja. Kucharczyk vybídl absolutně volného ANATOLIJE PROTASENJU, který tváři v tvář Dostálovi předvedl bekhendovou kličku a navyšuje náskok hostí na tři branky. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    34:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ohromná chyba brankáře Dostála a Vsetín vede o dvě branky! Tohle už bude pro domácí celkem těžké. Nahozený kotouč od Tepera na branku domácích chtěl Dostál rozehrát na hokejky svých kolegů, jenže se mu puk postavil na hranu a netrefil ho vůbec dobře. K jeho, potažmo domácí smůle, poslal puk na hůl dojíždějícího MARTINA PODEŠVY, na kterého zívala prázdná klec a také se kotouče klec dočkala. Bez asistence.
     
    23:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podle hlasitosti to vypadá, jako by se radovali domácí, opak je však pravdou. Kajaba si vedl kotouč od Ostrčila po levé straně, sice ho ztratil, ale dobruslil si ho zpět. Poté si všiml najíždějícího JIŘÍHO KARAFIÁTA, který střelou švihem z hranice levého kruhu otevírá skóre dnešního utkání a hostující kotel si přeje konec. Asistence: René Kajaba, Radim Ostrčil.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 44. Nedbal (R. Erat) – 24. Karafiát (Kajaba, Ostrčil), 35. Podešva, 38. Protasenja (Kucharczyk), 58. Dundáček, 59. Kucharczyk (Protasenja)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Kaláb, Čejka, D. Mikyska, Půža, Hort – R. Erat, Dolníček, P. Kratochvíl – Malec, Kusko, L. Horký – T. Havránek, Jan Wasserbauer, Gajarský – Ferda, Süss, Kristl.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Teper, Dundáček, Slováček, Janáček, Holomek, Frolo, Ostrčil – Vávra, Podešva, Šilhavý – Březina, Kucharczyk, Protasenja – P. Beránek, Kopta, Markovič – Kajaba, Karafiát, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Přikryl – Lukš, Komínek

    Diváci: 3 072
    thejrc.org