Salzburg – Kometa Brno 9:1 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:3 (kon.) | Slavia – Zlín 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:4 (kon.)
Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 24.02.2018, 12:00 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    57:55
    Drábek poslal od mantinelu puk, který si našel Cikhart a ten vystřelil do klubka těl před bránou. Puk nakonec skončil v rohu.
     
    55:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velký závar Hradce končí gólem. Snad minutu drželi domácí Liberec v pásmu. Kryštof Šánek přihrál na vrchol kruhů volnému PETR KUBOŠOVI, který střelou příklepem překonal Paříka. Asistence: Kryštof Šánek, Tomáš Janoušek.
     
    54:48
    Poppel opět ujel hostující obraně a svou přihrávkou vybídl ke skórování Hrabčáka. Na poslední chvíli Hrabčákovi zablokoval hokejku jeden z obránců.
     
    54:01
    Maťátko se vymotal z rohu a vystřelil hodně z úhlu na Vacka. Střela se odrazila od vzdálenější tyče.
     
    48:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš! Hradec potřetí v zápase vede. Petr Poppel vyjel z trestné lavice a hned se vrhl do útoku dostal se k odraženému puku a jel do přečíslení dva ne jednoho. Krásnou přihrávkou poslal DOMINIKA ŠEDIVÉHO do úniku, který tváří v tvář Paříkovi nezazmatkoval udělal kličku do bekhendu a zasunul do prázdné branky. Asistence: Petr Poppel.
     
    47:59
    Krásná individuální akce Maťátka, který se dostal k odraženému puku sjel si na střed mezi kruhy a vypálil. Vacek s obtížemi vyrazil do rohu pásma.
     
    46:13
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Poppel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adamec – 2 min., sekání).
     
    32:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec opět vyrovnává stav utkání. Hradečtí propadli ve středním pásmu a Michael Drábek našel mezi kruhy úplně volného JANA CIKHARTA, který se prosazuje střelou nad vyrážečku Vacka. Asistence: Michael Drábek.
     
    25:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opět krásná akce Lvů. Akci rozjel Samuel Hrabčák, který přihrál Tadeáši Pinkasovi, který byl sám mezi kruhy a mohl střílet, ale všiml si najíždějícího SAMUELA HRABČÁKA, který poslal puk do odkryté branky. Asistence: Tadeáš Pinkas, Petr Poppel.
     
    19:32
    Po akci se na ledě strhla malá rozmíška, ve které se objevil Šedivý a Liška. Oba putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    19:32
    K odraženému puku za bránou se dostal Šedivý. Ten zkoušel objet bránu a zasunout puk za Paříka, ten puk vyrazil přímo na hůl Síly, ale ten příklepem vyprášil jen betony Paříka.
     
    15:20
    I Hradec bude hrát svou první přesilovku. Na trestnou lavici odchází Szymon Bieniek za držení.
     
    10:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec během 35 vteřin srovnává stav utkání. Petr Šafařovský přihrál na trestuhodně volného BENJAMINA VOMÁČKU, který propálil Vacka. Asistence: Petr Šafařovský.
     
    10:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    To byla paráda v podání Východočechů! Liberečtí propadli a domácí ujeli do přečíslení tři na jednoho. Petr Poppel zavezl puk do pásma, přihrál Tadeáši Pinkasovi, ten kotouč poslal na Samuela Hrabčáka, který už mohl střílet skoro do odkryté branky, ale vybídnul ke skórování PETRA POPPELA, který měl před sebou prázdnou bránu. Krásná akce z pohledu Mountfieldu. Asistence: Tadeáš Pinkas, Samuel Hrabčák.
     
    08:30
    Velká šance Severočechů! Po sérii přihrávek se dostal Bitman ke střele, která byla zablokovaná. Následně další dva hráči Liberce doráželi, ale Vacek společně s obránci situaci ustáli.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Janoušek – 2 min.).
     
    01:32
    Pinkas s Poppelem ujížděli do přečíslení dva na jednoho. Pinkasova přihrávka byla zblokována obráncem. Poppel se ještě snažil z těžké pozice zakončit, ale puk skončil za bránou hostí.

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 11. Poppel (Pinkas, Hrabčák), 26. Hrabčák (Pinkas, Poppel), 49. Šedivý (Poppel), 56. Kuboš (Šánek, Janoušek) – 11. Vomáčka (Šafařovský), 33. Cikhart (Drábek)


    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla, Voňka, Junek, Janoušek, Pěnčík (C), Kynčl, Kuboš – Šedivý, Jakubec, Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, Komma, Poppel.
    Trenér: Libor Pivko.

    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Zajíček) – Adamec, Šuráň, Bieniek, Žůrek, Had, Ira – Maťátko, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Vomáčka, Bitman, Hájek (C), Šafařovský, Šeliga.
    Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Bejček – Klouček, Nekvapil
    thejrc.org