Kladno – Mountfield HK 4:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 1:4 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Č. Budějovice 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 4:7 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
4:7 (0:4, 2:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Sobota 24.02.2018, 14:30DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hejda – 2 min., držení).
     
    55:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se usídlilo v útočném pásmu. Puk byl v držení Jakuba Matuly, jenž si všiml ve středu hřiště volného LUKÁŠE FRYDRYCHA, který chirurgicky přesnou ranou trefil levý horní růžek hostující branky. Asistence: Jakub Matula, Petr Krejčí II.
     
    53:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Krejčí I. – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Matějka – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
     
    49:28
    Tadeáš Hejda získal puk v rohu hřiště, vybruslil si před bránu, promeškal ideální dobu na střelu, dostal se lehce z úhle, ale i tak dokázal trefit tyč!
     
    48:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle byla blesková akce Komety. Útočník Petr Krejčí nabral rychlost po levé straně hřiště. Přebruslil obranu, položil si obránce. Předložil přesnou přihrávku MATĚJI SVOBODOVI, který stál na druhé straně a v jednoduché pozici dokázal skórovat. Asistence Petr Krejčí II.
     
    46:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    David Vobořil získal puk ve vlastním pásmu, všiml si nikým nehlídaného ALEŠE FURCHA na modré čáře. Vybořil dokázal dostat puk přes dva hráče Brna na Furcha. Ten si dojel k Šindelkovi, několikrát zamíchal kotoučem a dostal jej pod betony brankáře. Asistence David Vobořil.
     
    44:02
    K puku se dostal Furch, který ještě vybídl Matějku ke skórování do prázdné brány. Přihrávka nebyla z nejpřesnějších a Matějka nedokázal zakončit.
     
    41:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je to ovšem Slavia, která se prosazuje ve třetí třetině. David Šteiner předal puk do středního pásma, ten vyslal přihrávkou DAVIDA STARKA, jenž udělal pár rychlých kroků a přesnou ranou nad levé rameno skóroval. Asistence: David Šteiner, Aleš Furch.
     
    33:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se rychle dostává opět na rozdíl tří branek. Tadeáš Hejda přihrál puk z poza branky na levý kruh, kde stál DAVID VOBOŘIL, jenž střelou po ledě trefil mezeru mezi betony Šindelky. Asistence: Tadeáš Hejda, David Matějka.
     
    32:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Trochu šťastná branka pro Brno. Jan Hasoň nahodil puk za bránu soupeře, zde jej získal Matěj Novák. Puk předal ROBERTU HAVLÁTOVI, který se štěstím dokázal dostat puk za Šorfa, jenž si sám vrazil betonem puk do brány.
     
    31:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru dvacet tři sekund před návratem Martínka. Jan Hasoň zavezl puk do útočného pásma. Zde jej předal Robertu Havlátovi. Ten si předal v rohu hřiště puk s MATĚJEM NOVÁKEM, který si vyjel před Šorfa a našel mezeru mezi jeho betony. Asistence: Jan Hasoň, Robert Havlát.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martínek – 2 min., držení).
     
    27:58
    Havlát se dostal se Svobodou do situace dva na jednoho. Hostující obránce se však dobře položil na led a donutil Havláta k žabce, kterou nešlo zpracovat.
     
    25:00
    Slavia se dostala k puku ve středním pásmu. Kometa odešla střídat a Aleš Furch se dostal k dělovce. Ta jen prolétla vedle levé tyče domácí branky.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martínek – 2 min., podražení).
     
    18:05
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Svoboda – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává čtvrtou branku. Vše zapříčinila špatná rozehrávka domácí obrany. Slavia se dostala k puku. Ten se dostal až k Aleši Furchovi, jenž vypálil z pravého kruhu a MICHAL STEINOCHER dokázal tečovat před Šindelkou. Asistence: Aleš Furch.
     
    06:28
    Střídání v týmu HC Kometa Brno: ze hřiště odchází Holík, přichází Šindelka.
     
    06:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je studená sprcha pro domácí Kometu. Tomáš Duda zavezl puk do třetiny. Přihrál na modrou čáru, kde stál Milan Antoš. Ten vypálil od modré. Před bránou ještě dokázal tečovat letící puk VIKTOR MARTÍNEK, puk prolétl pod betony Holíka, jenž opouští svou bránu.
     
    03:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává druhou branku z rychlého protiútoku. Michal Steinocher si všiml volného Davida Matějky na modré čáře. Ten se se svým spoluhráčem dostal do situace dva na jednoho. Z druhé vlny přijel ještě DAVID ŠTEINER, jenž jasnou gólovou příležitost využil. Asistence: Michal Steinocher, David Matějka.
     
    01:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou brzo do vedení. Hosté se dostali s pukem do útočného pásma. Puk mířil na modrou čáru, kde stál David Šteiner, ten ještě předal puk MICHALU STEINOCHEROVI, který dokázal od modré trefit mezeru mezi rukou a tělem Holíka. Asistence: David Šteiner, Aleš Furch.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 32. Novák (Havlát, Hasoň), 33. Havlát (Novák, Hasoň), 49. Svoboda (Krejčí II.), 56. Frydrych (Matula, Krejčí II.) – 2. Steinocher (Šteiner, Furch), 4. Šteiner (Matějka, Steinocher), 7. Martínek (Antoš, Duda), 13. Steinocher (Furch), 34. Vobořil (Hejda, Matějka), 42. Stark (Furch, Šteiner), 47. Furch (Vobořil)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka "A", Slabý, Jurnečka, Kučera, Krejčí I., Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň "A", Čejka, Matula, Frydrych, Krejčí II..
    HC Slavia Praha: Šorf (Kodad) – Hejda, Duda, Vobořil, Stark, Antoš, Steinocher – Furch, Kohút, Matějka "A", Patočka, Netolický, Šteiner "C", Šergl, Marek, Nedorost, Martínek.

    Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Čelachovský
    bahis siteleri