Crystal Palace – Tottenham 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Chelsea 2:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
0:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 25.02.2018, 13:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:58:15)
     
    Je konec! Tottenham nakonec zvládl utkání na půdě Crystal Palace a po gólu v samotném závěru si odváží tři důležité body. Hosté byli po celou dobu utkání lepším celkem. Harry Kane mohl otevřít skóre po deseti minutách, ale Wayne Hennessey vytáhl skvělý zákrok. Na další obrovské šance jsme museli čekat až do závěrečné dvacetiminutovky. Davies pálil po rohovém kopu, jenže domácí gólman vytáhl další excelentní zákrok! Pět minut před koncem měl gól na kopačce Aurier, ale nepochopitelně nedopravil míč do prázdné branky. Tottenham se dočkal až v 89. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil střelec Harry Kane a zajistil Tottenhamu důležitou výhru!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sám Christian Eriksen se ujal exekuce přímého kopu. Hostující záložník vystřelil pravačkou, nicméně čtyřčlenná zeď jeho pokus srazila na rohový kop.
     
    90+2
    Domácí celek se ani v nastaveném čase nemůže dostat z vlastní poloviny. Eriksen se navíc nechal fauloval na hranici pokutového území a vybojoval přímý kop.
     
    90+1
    Domácí fanoušci najednou utichli. Na stadionu je nyní slyšet jen skandování početné skupinky příznivců Tottenhamu. Také domácí trenér vypadá hodně zklamaně.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
    89. Harry KANE - 0:1
     
    89
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham se v samotném závěru utkání dostává do vedení! Hosté zahrávali další rohový kop. Eriksen vykouzlil nádherný centr na zadní tyč, kde si míč našel HARRY KANE! Na jeho hlavičku si brankář ještě sáhl, ale míč přesto končí v síti!
     
    88
    Další centr před branku domácího celku bez větších problémů odvrátil Timothy Fosu-Mensah. Totenham už je ale zpátky u míče a může pokračovat v obléhání domácí branky.
     
    87
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Lee Čung-Jong.
     
    86
    Harry Kane se uvolnil v pokutovém území a dokázal mezi vystřelit mezi stoperskou dvojicí! Jeho rána prolétla těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    85
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází James Tomkins, přichází Damien Delaney.
    84. Aurierova neskutečná minela!
     
    84
    Tottenham zahodil obrovskou šanci! Na zadní tyči mohl otevřít skóre Aurier, jenže před prázdnou brankou se mu míč zastavil pod nohou!
     
    83
    Tottenham zahrával další rohový kop. Christian Eriksen odcentroval na malé vápno, jenže Wayne Hennessey dokázal balón před Sánchezem vyboxovat.
     
    82
    Lucas Moura propadl při průniku na polovinu domácího celku. Andros Townsend poté táhl akci Crystal Palace, jenže důrazný Davinson Sánchez jej nenechal odcentrovat.
     
    81
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sidi Yaya Dembélé, přichází Son.
     
    80
    Další přerušení! V pokutovém území domácího celku zůstává ležet James Tomkins, který po odkopu špatně došlápl a podvrtnul si kotník.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 89. Kane (Eriksen)

    Karty:   45+1. M. Dembélé (TOT)


    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:5.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Wan-Bissaka, Fosu-Mensah, Tomkins (85. Delaney), van Aanholt – Milivojević, Riedewald, McArthur – Townsend (87. Čung-Jong), Ch. Benteke, Sörloth.
    Náhradníci: Henry – Delaney, Souaré, Eyenga-Lokilo, Rakip, Čung-Jong, Kirby.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Aurier, D. Sánchez, Dier, Davies – Wanyama, M. Dembélé (81. Son) – Eriksen, Alli, Lamela (67. Lucas Moura) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Foyth, Rose, Moussa Sissoko, Trippier, Son, Lucas Moura.

    Rozhodčí: Friend – Lennard, Wilkes
    ocianews.com