Villarreal – Getafe 1:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Malaga 2:1 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Sevilla – Atlético 2:5 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:5 (0:2)
Atlético Madrid
Neděle 25.02.2018, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:24. (22:36:22)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo hned sedm branek, což muselo být pro nezaujatého fanouška určitě příjemnou záležitostí. Optickou územní převahu sice měla Sevilla, avšak hned pětkrát se povedlo skórovat Atléticu. To využilo velkých chyb v domácí defenzívě, která si dnešní utkání prohrála sama. Na konci zápasu stačila Sevilla pouze dvakrát reagovat, což ale nic nemění na nezvládnutém zápasu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
     
    90
    Sevilla se dožadovala pokutového kopu po zákroku Oblaka na Sarabiu. Ani tentokráte není pískáno. Rozhodně hodně hraniční souboj.
    89. NOLITO - 2:5
     
    89
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Rázem je tu další branka! NOLITO si tak dlouho chystal balón ke střele, až se mu povedlo ránou na přední tyči překvapit Oblaka.
     
    87
    Atlético se dostalo do další stoprocentní šance, jenomže hostující hráči si dávali v zakončení přednost, až nakonec vůbec nikdo nevypálil.
     
    86
    Griezmann pláchl po pravém křídle, načež naservíroval kolmici na Gameira. Ten byl poslán k zemi, hlavní sudí se ale neodvážil odpískat faul.
    85. Pablo SARABIA - 1:5
     
    85
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Alespoň čestný úspěch! Naprosto jednoduchá akce putovala přesně k PABLU SARABIOVI, který zblízka propálil Oblaka. Domácí se konečně dočkali kýžené branky.
     
    85
    Nyní si náběh za obranu nepohlídal Griezmann, jenž se nacházel v ofsajdovém postavení. To nic ale nemění na výborném výkonu francouzského kanonýra.
     
    85
    Correa se snažil proskotačit kolem nedůrazných obránců, nicméně domácí zadáci konečně zafungovali. Domácí jsou ale i nadále pod tlakem.
     
    84
    Zřejmě nejaktivnější hráč dnešního zápasu Griezmann byl kousek před půlící čárou zatahán za dres. Je pískáno ve prospěch Atlética Madrid.
     
    83
    To je obrovská rána pro Sevilla, která zřejmě doplatila na nevyužitou šanci z úvodních vteřin zápasu. Od té doby je Atlético směrem dopředu nebezpečnější.
     
    82
    Luís si všiml úplně volného Griezmanna, který se neodvážil k průniku do pokutového území, nýbrž ještě spolupracoval s prvním jmenovaným.
    81. Antoine GRIEZMANN - 0:5
     
    81
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Pověstný bůr je na světě! Saúl se drze vydal až do šestnáctky, odkud poslal zpětnou přihrávku na ANTOINE GRIEZMANNA. Francouzský útočník neměl ani tentokráte problém, čímž tak pečetil hattrick!
     
    81
    K sympatické ráně se uchýlil Banega, přičemž jeho rána byla ještě sražena jedním z protihráčů. I přesto dokázal Oblak na změnu směru reagovat.

    David Suchý

    Branky: 85. Sarabia (Ben Yedder), 89. Nolito (Escudero) – 29. D. Costa, 42. Griezmann, 51. Griezmann (pen.), 65. Koke (Griezmann), 81. Griezmann (Saúl Ñíguez)

    Karty:   32. Correa (SEV), 68. Escudero (SEV), 70. F. Vázquez (SEV) – 28. D. Costa (ATM), 48. J. Giménez (ATM), 90+1. Saúl Ñíguez (ATM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:24.
    Sevilla FC: S. Rico – Navas (18. Layún), Mercado, Lenglet, Escudero (C) – N'Zonzi, Banega – Sarabia, F. Vázquez (71. Nolito), Correa (60. Ben Yedder) – Muriel.
    Náhradníci: Soria – Ben Yedder, Carriço, Layún, Nolito, Roque, Pizarro.

    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, J. Giménez, Godín, Luís – Saúl Ñíguez, Partey (64. Á. Correa), Gabi (C), Koke (71. Vitolo) – Griezmann, D. Costa (76. Gameiro).
    Náhradníci: Moyà – Gameiro, Á. Correa, Vitolo, F. Torres, Juanfran, Montoro.
    ocianews.com