Chaves – Estoril 2:0 (kon.) | Boavista – Setúbal 4:0 (kon.) | Portimonense – Porto 1:5 (kon.)
konec
Portimonense SC
1:5 (0:3)
FC Porto
Neděle 25.02.2018, 21:15 • Estádio Municipal de Portimao • Portugalská Primeira Liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (23:08:25)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 23:19.
     
    Je konec! Porto zvládlo utkání na půdě Portimonense a díky třem bodů si znovu navýšilo náskok na druhou Benficu Lisabon. Dnešní utkání mělo Porto po celou dobu pod kontrolou. Hlavně Moussa Marega dělal domácí obraně velké problémy. Portimonense udeřilo až v nastaveném čase, když se hlavou trefil Lucas. Domácí celek po dnešní střetnutí zůstává desátý.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. LUCAS - 1:5
     
    90+1
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se v nastaveném čase přeci jen dočkal branky! LUCAS POSSIGNOLO si naskočil na centr z přímého kopu a hlavičkou na zadní tyč překonal Casillase!
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    89
    Portimonense zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde s přehledem zasáhl Hernâni. Ani Porto se už nikam nežene.
     
    88
    Hernâni si všiml vysokého postavení domácího brankáře a pokusil se o oblouček. Jeho rána byla hodně nebezpečná a nakonec skončila na horní síti.
     
    86
    Diogo Dalot na vlastní polovině zastavil prudkou přihrávku na rozběhnutého Nakadžimu, vyvezl míč na polovinu soupeře, jenže získal jen vhazování.
     
    85
    Hernâni se po pravém křídle prosmýkl až k rohovému praporku, odkud prudkým centrem trefil jednoho z obránců a vybojoval pro Porto rohový kop.
     
    84
    Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Fabrício, přichází Pires.
     
    83
    Yacine Brahimi obdržel přihrávku na hranici pokutového území, ale netroufl si na zakončení levou nohou, jenže po zasekávačce už nedostal prostor.
     
    82
    Hernâni dotíral na statickou rozehrávku domácího celku. Portimonense už v závěru utkání nikam nespěchá. Domácí celek by se nejraději viděl v šatně.
     
    81
    Yacine Brahimi se vrátil do hry a hned ohrozil domácí branku! Hostující středopolař centroval z pravé strany pokutového území a jeho nepovedenou pobídku zastavilo až břevno!
     
    80
    Iván Marcano podpořil ofenzívu Porta. Hostující stoper se zjevil na hranici pokutového území, ale kolem obránce Maceda nedokázal zakončit.
     
    79
    Je to tak! Autor páté branky dnešního utkání odchází v doprovodu zdravotníku za postranní čáru. Domácí si zahrají krátkou přesilovku.
     
    78
    Yacine Brahimi zůstává po souboji s domácím fotbalistou ležet na trávníku a drží se za pravé koleno. Uvidíme, zda bude potřebovat ošetření.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 90+1. Lucas – 11. Marega, 17. Otávio, 45. Marega, 60. Tiquinho Soares, 67. Brahimi

    Karty:   49. Fabrício (POO)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 23:19.
    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Hackman, Lucas, Macedo, Rú. Fernandes – Tabata, Ewerton, Dener (46. Wellington), Pedro Sá (69. Marcel) – Nakadžima, Fabrício (84. Pires).
    Náhradníci: C. Henriques – Rjuki, Pires, Manafá, Wellington, Marcel, Rafa Soares.

    FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Dalot – Otávio, S. Oliveira, H Herrera (62. Ó. Torres), Brahimi – Marega (70. Hernâni), Tiquinho Soares (72. Waris).
    Náhradníci: J. Sá – Hernâni, Ó. Torres, Paciência, Waris, A. André, D. Reyes.

    Rozhodčí: de Sousa – Santos, Manso
    ocianews.com