Calgary – Colorado 5:1 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:5 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (kon.)
Montreal – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Carolina 3:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 6:5 (kon.)
Columbus – Chicago 3:2 (kon.) | Washington – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:0 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 3:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:0 (kon.)
Buffalo – Boston 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 25.02.2018, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:04 Trevor DALEY - 3:1
     
    36:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit zvyšuje své vedení při hře 4 na 4! Andreas Athanasiou sebral kotouč a nabral rychlost ve třetině Caroliny, vyvezl kotouč směrem k modré, kde ho předal rozjetému TREVORU DALEYMU, který krásnou ranou do horního růžku překonal Darlinga! Asistnce: Andreas Athanasiou.
    33:22 Henrik ZETTERBERG - 2:1
     
    33:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využívá přesilovou hru a bere si vedení zpět! Domácí kombinovali ve třetině, když se k puku na modré dostal Gustav Nyquist, který našel střílenou nahrávkou před brankou postaveného HENRIKA ZETTERBERGA, který krásnou tečí nedal Darlingovi šanci. Asistence: Gustav Nyquist, Niklas Kronwall.
    32:18 Noah HANIFIN - 1:1
     
    32:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! Hostům se znovu vyplatilo vysoké napadání když donutili k chybě soupeře ve vlastím pásmu. K puku se následně dostal Victor Rask, který krásnou nahrávkou našel rozjetého NOAHA HANIFINA, který vypálil nekompromisně do horního růžku. Asistence: Victor Rask
    15:41 Danny DEKEYSER - 1:0
     
    15:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je to Detroit, kdo se ujímá vedení! Xavier Ouellet nahazoval od modré, kotouč se odrazil do rohu, kam pro něj zamířil Dylan Larkin. Domácí útočník nezazmatkoval a krásnou nahrávkou vyšachoval 3 protihráče a vyzval ke skórování DANNYHO DeKEYSERA, který střelou ze středu hřiště na druhou tyč překonal Darlinga. Asistence: Dylan Larkin, Xavier Ouellet.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 16. DeKeyser (D. Larkin, Ouellet), 34. Zetterberg (Nyquist, Kronwall), 37. Daley (Athanasiou) – 33. Hanifin (V. Rask)


    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Daley, Ericsson, Ouellet, Kronwall, Jensen, DeKeyser – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Athanasiou, Tatar, D. Larkin – Helm, Nielsen, Abdelkader – Booth, Glendening, Bertuzzi.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Pesce, Slavin, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Williams, V. Rask, B. McGinn – Stempniak, D. Ryan, Skinner – Di Giuseppe, Jooris, Nordström.

    Rozhodčí: Watson, Walsh – Berg, Miller
    thejrc.org