PZ Kladno – Kladno 1:4 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (3:2, 0:0, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 25.02.2018, 12:00 • ZS Chomutov • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    57:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti byli nadále aktivní a zaslouženě se radují z páté branky! Marcel Štefančík byl před brankou v dobré pozici, celou akci nicméně vyšperkoval pro TOBIÁŠE HOLKU, jenž zakončil do prázdné branky. Asistence: Marcel Štefančík a Tomáš Holec.
     
    54:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácí již radují a opět vedou! TOBIÁŠ HOLKA se před brankou otočil s kotoučem a po ledě jej zasunul pod přesouvajícího se Martina Lidáka. Asistence: Štěpán Němec.
     
    48:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zničehonic se hosté dostali do zakončení a radují se z vyrovnávací branky! Kryštof Ryba našel na levém kruhu DAVIDA KAŠPARA, jenž našel mezírku a srovnal stav utkání na 3:3. Bez asistence.
     
    19:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    A ještě jedna branka v závěru třetiny! MICHAL GUT byl po vhazování před vlastní brankou vysunut do útoku a i svůj druhý samostatný únik proměnil v branku! Asistence: David Petrásek a Dominik Vaněk.
     
    14:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Následný útok ovšem hostům vyšel a je vyrovnáno! Matouš Masopust postupoval do útoku pomalým tempem a zakončoval jen do betonů Šatného. Chomutovský brankář kotouč vyrazil jen před JAROSLAVA POUZARA, který se již prosadil. Asistence: Matouš Masopust.
     
    10:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    A padá další branka, nyní Martin Lidák úplně čisté svědomí mít nemůže! MARCEL ŠTEFANČÍK si najel do pásma a hned po přejetí modré zakončoval do pravé šibenice. Sám útočník asi nevěřil, že kotouč skončí v síti. Asistence: Jiří Kulich.
     
    09:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Třetí tutová šance během pár sekund ale již brankou skončila a máme vyrovnáno! MICHAL GUT si najel před branku, kde si roztáhl brankáře Lidáka a bekhendovým zakončením mezi betony srovnal na 1:1. Bez asistence.
     
    03:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hned po přežití dávají ze své první střely na branku vedoucí gól! KRYŠTOF RYBA se na modré čáře opřel do kotouče a ten zaplul k levé tyčce. Asistence: Jiří Michal a Pavel Pojar.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 10. Gut, 11. Štefančík (Kulich), 20. Gut (Petrásek, Vaněk), 55. Holka (Němec), 58. Holka (Štefančík, Holec) – 4. K. Ryba (Michal, Pojar), 15. Pouzar (Masopust), 49. Kašpar


    Piráti Chomutov: Šatný (Stuchlík) – Němec, Petrásek, Holec, Vaněk, Kovár, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Príhoda, Kulich, Prokeš, Čech, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel.
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Korytar) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, K. Ryba, Hail – Hrakholski, Michal, Březina, A. Ryba, Kantor, Kašpar, Brouček, Janoch, Lukeš, Pouzar, Masopust.

    Rozhodčí: Knapík – Coubal, Kokrment.
    thejrc.org