Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Edmonton 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:3 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pondělí 26.02.2018, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:54 Trevor DALEY - 2:3

    64:54 Trevor DALEY - 2:3
     
    64:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují pouhých 6 sekund před koncem prodloužení! Frans Nielsen si vybruslil s kotoučem od mantinelu až na osu hřiště a poslal před branku nabídku na teč, kterou s díky využil TREVOR DALEY, jenž puk sklepl mezi betony brankáře Lundqvista – 2:3. Asistence: Frans Nielsen a Tomáš Tatar.
     
    59:33
    Domácí měli obrovské štěstí! Nejprve se z dorážky neprosadil Luke Glendening. Ten se však dostal k puku znovu a naservíroval ho Tomášovi Tatarovi, který trefil s přispěním jemné teče brankáře Lundqvista břevno!
     
    57:45
    Mika Zibanejad zakončoval před Howardem z otočky. Ten stačil zakročit pravým betonem!
    51:16 Jesper FAST - 2:2
     
    51:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté v tom teď nechali svého brankáře zcela samotného! Spooner našel před brankou Fasta, který puk předložil na vzdálenější tyčku Kevinu Hayesovi. Toho nějakým záhadným způsobem ještě Howard vychytal, ale JESPER FAST už vyražený kotouč pohodlně dopravil do zcela odkryté svatyně Detroitu. Je tedy srovnáno! Asistence: Kevin Hayes a Ryan Spooner.
     
    49:03
    Howard měl nyní obrovské štěstí! Přihrávku Kevina Hayese před ním srazil obránce Daley přímo na jeho branku. Puk se vznesl do vzduchu a spadl na záda již ležícího gólmana Red Wings, kde zůstal až do přerušení hry! Rangers přehodili na vyšší rychlostní stupeň.
     
    48:40
    Rozhodčí si raději ještě vše prohlédli na videu, ale o gól se opravdu nejednalo. Pokračujeme za stavu 1:2.
    48:40 Po obrovském závaru zastavil Howard puk někde u brankové čáry.
     
    48:40
    Tak teď byli domácí blízko! Nejprve se snažil dorážet puk za Howarda Pavel Bučněvič, ale gólman Red Wings odolal. Následně Mika Zibanejad přikopával kotouč do již odkryté klece bruslí, Howard ho však zastavil na brankové čáře! Gól by ale stejně asi nemohl platit, jelikož se zřejmě jednalo o úmyslné kopnutí.
     
    48:23
    Domácí teď předvedli hezkou kombinační akci. Nabídku Bučněviče tečoval mimo Mika Zibanejad!
     
    43:21
    A hosté tak mají volné pole působnosti. Toho se snažil využít Andreas Athanasiou, který obdržel nahrávku od zadního mantinelu z hole Tatara, ale zblízka Lundqvista nepřekonal.
     
    41:49
    Gustav Nyquist řešil přečíslení 2 na 1 individuálně a vypálil z levého kruhu. Lundqvista zachránilo břevno!
     
    37:06
    Tvrdou střelu Niklase Kronwalla zastavila tyčka domácí branky!
     
    35:15
    Frans Nielsen si obhazoval obránce Gilmoura a zřejmě by jel sám na brankáře. John Gilmour mu ale postavil do cesty tělo a je z toho trest za nedovolené bránění. Další přesilovka pro Red Wings.
     
    34:40
    Henrik Zetterberg měl na holi vyrovnání! Jeho bekhendová dorážka ale neprošla za brankovou čáru.
     
    32:32
    Jesper Fast si vyšlápl na Nicka Jensena a dostává dvouminutový trest za napadení. Po reklamní přestávce si zahrají přesilovku hosté.
     
    31:01
    Po střele Paula Careyho z bezprostřední blízkosti se už část fanoušků radovala, ale puk se od Howarda odrazil za branku!
     
    28:16
    Gól neplatí, opravdu se jednalo o postavení mimo hru! Rangers tak nadále prohrávají jen 1:2.
     
    28:16
    Tomáš Tatar po závaru před domácí brankou dorazil kotouč mezi betony Henrika Lundqvista, ale celá situace se ještě bude zkoumat na videu! Domácí totiž reklamují, že gólové akci předcházel ofsajd.
    27:51 J. T. Miller - 1:2
     
    27:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku v jejím závěru a přeci jen snižují! Ryan Spooner našel krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem J. T. MILLERA, který z pravého kruhu vypálil golfákem a vymetl vzdálenější horní růžek hostující svatyně. Asistence: Ryan Spooner a Alex DeAngelo.
     
    25:55
    Teď ale budou mít příležitost snížit. David Booth dostává dvě minuty za podražení.
    24:31 Darren HELM - 0:2
     
    24:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dva góly! DARREN HELM využil podklouznutí domácího obránce Gilmoura na útočné modré čáře, dostal se do samostatného úniku a ten vyřešil přesnou střelou zápěstím – 0:2. Bez asistence.
     
    21:27
    Po zblokované střele Helma se puk odrazil k Justinu Abdelkaderovi. Ten mířil do protipohybu brankáře Lundqvista, ale také minul branku!
    19:53 Andreas ATHANASIOU - 0:1
     
    19:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté střílejí gól do šatny! ANDREAS ATHANASIOU přebral kotouč na pravém křídle, dostal se s ním až na kruh pro vhazování a svou střelu nasměroval mezi nohy obránce Roba O'Gary. Henrik Lundqvist měl tedy omezený výhled a puk mu prošel mezi betony až do branky. Asistence: Nick Jensen a Dylan Larkin.
     
    15:16
    Kevin Hayes během několika vteřin hned třikrát ohrozil hostujícího brankáře Howarda, který mu vše pochytal! Red Wings jsou již v plném počtu. Máme tu ještě jednu reklamní přestávku.
     
    13:05
    Dylan Larkin dostává dvě minuty za sekání. Síly na ledě se na minutu vyrovnají.
     
    12:05
    David Desharnais je vyloučen za držení. Hosté budou hrát přesilovku!
     
    12:05
    David Booth měl hned dvě velké příležitosti! Nejprve z mezikruží bekhendem těsně minul branku, o chvíli později pak napálil z pravého kruhu vzdálenější tyčku domácí svatyně!
     
    11:22
    Nyní však přišlo výborné střídání domácích, při němž ostřelovali Jimmyho Howarda! Mika Zibanejad trefil dokonce tyčku, po sražené střele Chrise Kreidera následuje reklamní přestávka.
     
    05:07
    Od modré čáry střílel John Gilmour a k dorážce se před ležícím Howardem dostal Kevin Hayes. Útočník Rangers však zblízka minul branku!
    01:20 Hostující brankář Jimmy Howard se zaskvěl při šanci Kreidera.
     
    01:20
    Wow! Jimmy Howard právě ukradl jasný gól Chrisovi Kreiderovi! Tomu servíroval v přečíslení 2 na 1 puk Bučněvič a Kreider už zakončoval do téměř odkryté branky. Howard se ale roztáhl a zastavil kotouč lapačkou.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. J. T. Miller (Spooner, DeAngelo), 52. Fast (K. Hayes, Spooner) – 20. Athanasiou (Jensen, D. Larkin), 25. Helm, 65. Daley (Nielsen, Tatar)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, Skjei, O'Gara, M. Staal (A), DeAngelo, Gilmour – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Zuccarello (A), K. Hayes, Vesey – Fast (A), Desharnais, Spooner – J. T. Miller, Carey, Lettieri.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Jensen, DeKeyser, Daley, Ericsson, Ouellet, Kronwall (A) – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, D. Larkin, Tatar – Abdelkader (A), Nielsen, Helm – Booth, Glendening, Bertuzzi.

    Rozhodčí: Hanson, Rooney – Gawryletz, Gibbs

    Diváci: 18006
    bahis siteleri