Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Edmonton 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Vancouver Canucks
Pondělí 26.02.2018, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Alex Goligoski vystřelil na vrcholu levého kruhu zápěstím, Jacob Markström ale puk pravým betonem vyrazil za bránu!
     
    58:37
    Arizona měla u levé tyče obrovskou šanci, jenže ležícího Jacoba Markströma nedokázala překonat! Domácí si po přerušení vyžádali oddechový čas a Darcy Kuemper zůstal před vhazováním v útočném pásmu na střídačce!
     
    56:01
    Christian Dvorak mířil z pravého kruhu do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Jacob Markström měl dobrý výhled a puk vyrazil vyrážečkou!
     
    55:29
    Sven Bärtschi na levém křídle prudkou střelou z úhlu orazítkoval tyč brány, která byla těsně předtím posunuta! Komerční přestávka.
    54:08 Darren ARCHIBALD - 1:3
     
    54:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brandon Sutter vyrazil do přečíslení dva na jednoho a DARREN ARCHIBALD po jeho krásné přihrávce z levého kruhu přes hůl jednoho z klečících hráčů Arizony zamířil na vzdálenější pravé tyči z úhlu pod horní tyč! Vancouver skóroval v oslabení a poprvé vede o dvě branky! Asistence: Brandon Sutter a Troy Stecher.
     
    52:37
    Freddie Hamilton se snažil protáhnout před bránu a Erik Gudbranson byl vyloučen na dvě minuty za držení.
    51:43 Daniel SEDIN - 1:2
     
    51:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brock Boeser na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval DANIEL SEDIN a kotouč skončil pod víkem! Vancouver rychle zareagovat na inkasovaný gól a opět vede! Asistence: Brock Boeser.
     
    51:27
    Obránce Arizony Jakob Chychrun dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 100. utkání v NHL!
    49:18 Alex GOLIGOSKI - 1:1
     
    49:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jacob Markström sice levým betonem skvěle zasáhl proti střele Dereka Stepana z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jenže v pravém kruhu se dostal k dorážce ALEX GOLIGOSKI a puk poslal nad lapačkou přesouvajícího se brankáře Vancouveru pod horní tyč! Arizona konečně dokázala využít přesilovou hru a je to 1:1! Asistence: Derek Stepan a Brendan Perlini.
     
    48:11
    Henrik Sedin dostal dvě minuty za hákování a Arizona si zahraje pátou přesilovou hru. Zatím nevyužila ani jednu.
     
    47:58
    Arizona vyrazila do přečíslení dva na jednoho, jenže po prudké bekhendové přihrávce z pravého křídla a ostrého úhlu se Max Domi do zakončení na vzdálenější levé tyči nedostal!
     
    46:14
    Brock Boeser nabral obrovskou rychlost a z mezikruží si po pokrytí puku bekhendem sjížděl bránu, kde tvrdě narazil do Darcyho Kuempera! Reklamní přestávka.
     
    44:36
    Max Domi krásnou přihrávkou zpoza brány našel na bodu levého kruhu pro vhazování Christiana Dvoraka, který bez přípravy vypálil, Jacob Markström byl ale na přední tyči připraven!
     
    44:00
    Canucks odehráli skvělé střídání a před bránou se v rychlém sledu dvakrát ocitli ve velké šanci, jenže Darcy Kuemper zůstal nepřekonán!
     
    39:02
    Oliver Ekman-Larsson na levé straně útočného pásma fauloval během forčekingu a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:05
    Nikolaj Goldobin se po krásné diagonální přihrávce od modré čáry ocitl u levé tyče v šanci, z úhlu a blízkosti ale zamířil pouze do náruče klečícího Darcyho Kuempera!
     
    32:24
    Jakob Chychrun dostal dvě minuty za hákování a čtvrtá přesilová hra Arizony velice rychle skončila.
     
    32:04
    Jake Virtanen byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Arizona si po reklamní přestávce zahraje čtvrtou přesilovou hru.

     
    31:35
    Clayton Keller se řítil v dresu Arizony sám na bránu a snažil se zamířit k levé tyči, jenže Jacob Markström ho skvěle vychytal pravým betonem!
     
    31:18
    Josh Archibald vyrazil na pravém křídle do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl na vrcholu pravého kruhu zakončit sám střelou zápěstím, Jacob Markström ale puk mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrazil vyrážečkou!
     
    29:12
    Bo Horvat předvedl skvělý forčeking a před bránou se pokusil o bekhendový blafák, jenže Darcy Kuemper se mu rychle vrhl pod nohy!

     
    29:03
    Bo Horvat se v oslabení řítil sám na bránu a mířil do levého horního rohu brány, Darcy Kuemper ale puk vyrážečkou vyrazil mimo a připsal si fantastický zákrok!
     
    28:03
    Troy Stecher byl vyloučen na dvě minuty za držení hole a Arizona si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    28:03
    Christian Dvorak se dostal před bránou k dorážce, bekhendem ale ležícího Jacoba Markströma nepřekonal! Hosté ovšem faulovali a bude se vylučovat. Komerční přestávka.
     
    26:41
    Nick Cousins nabral na levém křídle velkou rychlost a střelou zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování mířil do bližšího horního rohu brány, Jacob Markström ale puk vyrazil!
     
    21:34
    Brad Richardson dostal dvě minuty za podražení a Vancouver má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    14:49
    Daniel Sedin byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Coyotes mají další příležitost srovnat krok s Canucks.
     
    05:51
    Brandon Sutter si z levé strany sjel před bránu a mohl udeřit v oslabení, puk se mu ale bekhendem mezi betony Darcyho Kuempera zasunout nepodařilo!
     
    05:04
    Coyotes dobře vypálili z vrcholu levého kruhu směrem na vzdálenější pravou tyč, Jacob Markström ale puk levým betonem vyrazil!
     
    03:58
    Nic Dowd dostal dvě minuty za nedovolené bránění a také Arizona si v úvodu utkání vyzkouší přesilovou hru.
    02:16 Daniel SEDIN - 0:1
     
    02:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin bekhendovým pasem z pravé strany útočného pásma našel před bránou Derricka Pouliota, který se neukvapil se zakončením a u pravé tyče z první uvolnil krátkou diagonální přihrávkou DANIELA SEDINA, jenž z blízkosti a úhlu bez problému zamířil pod horní tyč prázdné brány! Krásná kombinace. Vancouver vede po využití přesilové hry 1:0! Asistence: Derrick Pouliot a Henrik Sedin.
     
    00:43
    Hokejisté Arizony se dokázali hned v úvodu zápasu prosadit, jenže Brad Richardson ve snaze clonit brankáři fauloval a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáři. Gól nebyl uznán.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 50. Goligoski (Stepan, Perlini) – 3. D. Sedin (D. Pouliot, H. Sedin), 52. D. Sedin (Boeser), 55. Archibald (B. Sutter, Stecher)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson (A), Demers, Chychrun, Hjalmarsson (A), Connauton, Goligoski – Perlini, Stepan (A), Keller – Domi, Dvorak, Fischer – Rinaldo, F. Hamilton, Archibald – Martinook, Richardson, Cousins. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler (A), Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Goldobin, Horvat, Boeser – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Dowd – Archibald, B. Sutter, Eriksson – Bärtschi, Gagner, Virtanen. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Chris Schlenker. Čároví: Bevan Mills, Jonny Murray

    Diváci: 10935
    bahis siteleri