Chomutov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pondělí 26.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Po vhazování před brankou Boleslavi zakončoval Ondřej Buchtela. Ten ukrytou střelou orazítkoval jen pravou tyčku!
     
    58:41
    Hosté vyhráli vhazování a hned do prázdné branky zakončovali. Matěj Krejčík ji minul o milimetry, a tak se píská jen icing.
     
    58:35
    Pásmo aktivním projetím a zakončením do betonů brankáře vybojoval Tom Polák. Domácí celek si berou timeout a nechává Richarda Běhulu na střídačce!
     
    55:56
    A nyní si domácí naprosto zbytečně zavařují, možná šlo o zákrok z frustrace. Adam Novák za brankou podrazil kličkujícího borce a již sedí na trestné lavici.
     
    53:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Aktivita Mladé Boleslavi byla již patrná a hosté byli hodně aktivní, branku si zasloužili! Střela od modré čáry byla před brankou tečována za záda Richarda Běhuly pohotovým MATĚJEM TÓTHEM. Asistence: Marek Mlčoch a Jan Grim.
     
    49:02
    Obrovská šance a tutovka Petra Maršouna! Ten dostal přihrávku do prázdné branky a stačilo trefit branku. Hostující útočník ovšem napálil z levého kruhu jen přední tyč!
     
    46:48
    Martin Hřebíček to nyní udělal pěkně. Od pravého mantinelu si sjel před branku a bekhendem zakončoval na zadní tyčku, Krofta ale neinkasoval!
     
    41:39
    Mladá Boleslav si zahraje přesilovou hru. Tomáš Hajič zastavoval útok Bruslařů nedovoleně a inkasuje dvě minuty.
     
    38:11
    Hru v početní výhodě si nyní vyzkouší také Piráti. František Hrdinka za brankou podrazil jednoho z domácích a bude do konce druhé periody pykat.
     
    37:09
    Josef Rindoš našel naprosto skvělou přihrávkou přes dva obránce najíždějícího Martina Tůmu. Ten si najel až do střelecké pozice, nakonec ale napálil břevno!
     
    34:29
    Josef Bajer si u střídačky Pirátů počínal nedovoleně a poslal na hrazení hostujícího hráče. Nutno říci, že si povyskočil. Nicméně šlo o faul a Petr Foester se nezvedá z ledové plochy úplně jednoduše.
     
    30:04
    Petr Maršoun zachytil vyhození a dostal se za brankou. Bekhendem přihrával na Matěje Krejčíka, kterému se sice Běhulu překonat povedlo, kotouč ovšem zapadl jen vedle branky!
     
    27:26
    Ondřej Buchtela si najel do pásma a z levého kruhu svižně zakončoval. Krofta nevěděl, kde má kotouč a málem mu zapadl do branky. Nakonec ale skončil jen za brankou.
     
    27:08
    Domácí bránící hráči do sebe nabourali na modré čáře a hosté mohli do útoku. Tomáš Hajič tak udělal taktický faul a síly na ledě se srovnají.
     
    26:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Maršoun – 2 min., hákování).
     
    20:09
    Kryštof Ouřada hned dostal přihrávku do jízdy a unikal naprosto sám na Kroftu. Střelou po ledě jej ovšem překonat nedokázal!
     
    16:36
    První přesilovka pro domácí celek. Za sekání je vyloučen mladoboleslavský útočník Matěj Tóth.
     
    13:53
    Piráti jsou nyní aktivnější. Před brankou v těsné blízkosti zakončoval do výstroje Krofty Chlán. Polák následně přenesl hru, Hajič ale střílel z kruhu také do brankáře.
     
    08:19
    Hosté si zahrají první početní výhodu utkání. Pronikající Kerda byl zasáhnut kolenem a Adam Novák poslušně odchází na lavici hanby.
     
    07:12
    První šance také na straně domácích. Petr Chlán dostal přihrávku mezi kruhy a před Kroftou lehce v záklonu zakončoval, nakonec trefil jen dobře postaveného brankáře.
     
    04:46
    Puk před branku dostával hostující Petr Foerster, tomu se ale po přihrávce zpoza klece nepovedlo na přední tyčce skórovat. Zakončil jen do betonu Richarda Běhuly.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 54. Tóth (Mlčoch, Grim)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Buchtela, Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, Studený, A. Novák, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Tůma, Šeliga, Šišolák, Rindoš, Šilar, Ouřada, Adámek.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Chujac, Hrdinka, Mašek, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Hrachovec, Dvořák, Tóth, Grim, Najman, Krejčík, Flynn, Jindra, Pawliczek, Maršoun.

    Rozhodčí: Beránek – Štěpánek, Kokrment.
    thejrc.org