Liberec – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0) Stav série: 1:0
AZ Havířov
Úterý 27.02.2018, 17:30 • Budvar aréna • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku – 38:27
    Střely mimo 23:8
    Zblokované střely – 8:10
    Vhazování – 31/60:29/60
    Trestné minuty 6:14 (20:02:53)
     
    Konec, je dobojováno! Motor přidal i v posledních dvaceti minutách dva přesné zásahy a může se radovat z prvního vítězství v sérii! Dnes si dva zásahy připsal Václav Nedorost a hned čtyři body si připsal Petr Vampola. Za výhrou českobudějovických hráčů ale stojí také skvělý výkon Petra Kváči, jenž dnes chytal velmi dobře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Minimálně o čestný zásah se pokusil Jiří Fronk, avšak z otočky a zblízka branky puk mezi tři tyče nenasměroval.
     
    58:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci si žádali pátou branku a ta je tady! Josef Mikyska přebral puk, aby ho předal ROMANU VRÁBLÍKOVI. Vráblík byl skoro v nulovém střeleckém úhlu, přesto z této pozice nachytal havířovského Růžičku! Asistenci si připisuje také domácí brankář Petr Kváča, čímž jen podtrhává svůj dnešní skvělý výkon! Asistence: Josef Mikyska, Petr Kváča.
     
    57:34
    Po křídle se do pásma dostal Lukáš Bednář. Havířovský útočník mířil do horních pater branky, Kváča si ale trochu povyjel z branky a jeho střelu podržel na hrudi.
     
    57:15
    Vít Jonák zkoušel puk šikovně odrazit o Růžičkových betonů na některého z jeho spoluhráčů. Bohužel pro něj nikdo z Českobudějovických před branku nesjížděl.
     
    56:10
    Nyní už je na ledě i Tomáš Gřeš. Po dlouhé době tedy budou hrát oba týmy v plném počtu.
     
    55:47
    Havířov oslabení se třemi hráči v poli přestál bez úhony.
     
    55:03
    Kutlák posunul puk na Petra Vampolu. Ten to zkusil z nápřahu a Růžička měl co dělat, aby kotouč udržel. Nakonec se mu to podařilo a uchránil svůj tým od páté inkasované branky.
     
    54:28
    Motor bude hrát více jak minutu a půl v pěti proti třem. Pokud tedy nedojde k proměnění přesilovky ještě dříve!
     
    54:05
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Tomáš Gřeš – 2 min., sekání).
     
    53:28
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Maruna – 2 min., držení).
     
    53:28
    Pokus Jiřího Kučného se odrazil ještě od některého z clonících hráčů před brankovištěm, načež puk proskákal jen těsně mimo pravou Růžičkovu tyč!
     
    52:49
    Další dobrá šance Havířovských zůstává neproměněna! Lukáš Bednář zkoušel v úniku Kváču rozpohybovat, ale domácí brankář se ošálit nenechal a puk zastavil.
     
    52:02
    Po buly po Růžičkově pravé ruce se k puku dostal Richard Nejezchleb, jenž zkusil puk usměrnit do horního vzdálenějšího růžku, ovšem přestřelil.
     
    51:52
    Hned třikrát v jednom střídání pálil domácí obránce, a to Zdeněk Čáp! Dva úvodní projektily Martin Růžička dokázal vyrazit mimo tři tyče, ten třetí již udržel v rukavici.
     
    51:10
    Oba týmy hrají se čtyřmi hráči v poli.
     
    51:07
    Na ledě nastala následně další potyčka, po které na trestnou lavici míří také Heřman a Staněk.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Robin Staněk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., hrubost).
     
    49:55
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Hudeček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vlastimil Dostálek – 2 min., hrubost).
     
    49:55
    Jestli někdo zaslouží pochvalu, tak teď bude Martin Růžička! Ten se proti střele Zdeňka Kutláka famózně přesunul a puk zkrotil v lapačce. Před hostující brankou poté nastala menší roztržka, do které se zapojil také autor předešlé střely. Rozhodčí ale potyčky mezi hráči utínají. Hra bude pokračovat.
     
    48:48
    Na modré čáře se objevil Petr Vampola, jenž poslal Růžičkovi nepříliš razantní pozdrav. Havířovský gólman puk v poklidu vytěsňuje mimo svou klec.
     
    48:22
    Václav Nedorost se šikovně zmocnil kotouče u hrazení a mířil s ním před branku. Tam viděl ještě najíždějícího si Lukáše Květoně, který střílel z první, avšak kotouč zřejmě netrefil čistě. Růžička nakonec domácí pokus ukrývá v lapačce.
     
    47:34
    Nezbývalo mnoho a i Havířovští se mohli radovat z premiérového zásahu ve vyřazovacích bojích! Jakub Matai nabruslil do útočného pásma a z forhendu zamířil do horní tyče Kváčovy svatyně.
     
    46:41
    Hostující hráči se marně pokoušejí přejít do útoku, to je věc, která jim nyní opravdu nevychází. Teď je zastavil čárový rozhodčí, který zdvihá svou pravačku na znamení ofsajdu.
     
    45:36
    V optimální střelecké pozici se ocitl Petr Vampola. Nezpracoval si puk úplně ideálně, čehož využil Jan Maruna, který se vrátil a Vampolův pokus srazil do ochranné sítě.
     
    44:14
    Oba týmy prostřídají formace. Mezitím si domácí příznivci žádají pátou branku v havířovské brance.
     
    43:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu další branku, která končí v havířovské síti! Ve středním pásmu přenechal puk LUKÁŠI KVĚTOŇOVI Vampola. Květoň najel do pásma a z forhendu trefil nad vyrážečku Růžičky! Petr Vampola si připisuje již čtvrtý bod v tomto čtvrtfinálovém duelu! Asistence: Petr Vampola.
     
    42:29
    Dvě dobré příležitosti domácích! Nejprve Michal Bárta trefil vnější tyč. Poté se kotouč dostal na modrou, odkud pálil Zdeněk Kutlák. Jeho pokus se pro změnu zastavil o horní tyč.
     
    41:39
    K nevoli domácích fanoušků byl k zemi stažen Vlastimil Dostálek, ovšem rozhodčí vylučovat nebude.
     
    41:17
    Luboš Rob dostal nabito na levý kruh z pohledu brankáře. Zamířil doprostřed branky, kde byl připravený Růžička, jenž má puk někde ve výstroji.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:
    Střely – 23:22
    Střely mimo – 15:5
    Zblokované střely – 4:6
    Vhazování – 22/36:14/36
     
    Ve druhé periodě jsme viděli možná o něco více šancí než v té první. Motor proměnil dvě, Havířov se zatím neprosadil ani jednou. Největší příležitosti měli za hosty Jan Maruna a Marek Sikora, nicméně oba ztroskotali na dobře chytajícím Petru Kváčovi. Po druhé třetině tedy 3:0 pro Motor.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Ve druhé třetině se již nic nestane. Havířov má kotouč na holi a vyváží ho z obranného pásma. V tom čase al končí druhých dvacet minut.
     
    38:16
    Pozornost Růžičky prověřil Miloslav Čermák. Českobudějovický útočník poslal puk bližší tyči, kam se havířovský brankář přemístil a puk vyrazil. V útočném pásmu AZetu poté neprošla střela Lukáše Bednáře.
     
    37:42
    Roman Rác se pokusil proháčkovat až před branku, to mu ale českobudějovická obrana neumožnila. O chvíli později se Motor provinil icingem, hra se tedy vrátí před Kváču.
     
    36:34
    Hosté se dostali do šance až nyní! Jan Maruna se dostal ze sevření domácího hráče a rohu kluziště vybruslil tak, aby mohl z otočky pálit. Střela letěla do levého rohu branky, tam se ale objevila také lapačka Petra Kváči! Českobudějovický brankář ve své rukavici následně puk velmi dobře podržel.
     
    35:45
    Havířov si prozatím žádný tlak v přesilové hře nevytvořil. Naopak nyní pálil domácí obránce Filip Novák, ale při střeleckém pokusu upadl a puk skončil mimo pravou tyč Růžičkovy branky.
     
    34:49
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., sekání).
     
    34:49
    Hru nám na chvíli přeruší komerční přestávka.
     
    34:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí odskakují do tříbrankového vedení! Ačkoliv byl Petr Vampola v dobré pozici a mohl by pálit, tak posunul puk ještě na VÁCLAVA NEDOROSTA, který z těsné blízkosti branky nemá s proměněním své šance žádné problémy! Asistence: Petr Vampola.
     
    33:38
    Vůbec ne špatně se pokoušel prosadit Jan Maruna. Zpoza obránce zvolil střelu po ledě, která se zastavuje až o Kváčův pravý beton.
     
    32:43
    Dudek je zpět na ledě, hosté jsou kompletní.
     
    32:28
    Předchozí tvrzení chtěl vyvrátit Luboš Rob. Z podobné pozice jako před chvíli Petr Vampola vzdálenější tyč ale netrefuje.
     
    32:10
    Z přesilové hry Motoru uběhla již minuta a půl a z pohledu domácích to zatím není příliš dobrá početní výhoda.
     
    31:00
    Petr Vampola pálí z první, trefuje však mimo pravý horní roh. Vlastimil Dostálek následně neudržel puk před modrou čárou a Havířov tedy vyhazuje.
     
    30:43
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Dudek – 2 min., podražení).
     
    30:40
    Uvidíme třetí vyloučení v utkání, a to opět na straně AZetu. Motor dostává výhodu, Kváča spěchá na střídačku.
     
    29:50
    Petru Vampolovi zkřížil cestu jeden z havířovských beků, nicméně kotouč se opět dostává do útočného pásma Motoru a tlak domácích stále pokračuje.
     
    28:55
    Z otočky o mantinelu na vzdálenější tyč nasměroval střelu Peter Galamboš. Jeho pokus Růžička viděl snad na poslední chvíli, přesto jej vytěsňuje betonem.
     
    28:46
    Střídačka Havířovských reaguje na zakázané uvolnění oddychovým časem.
     
    28:46
    Útočný tlak českobudějovických hráčů stále trvá. Na to reagují havířovští hokejisté zakázaným uvolněním, po kterém se hra opět stěhuje před brankáře Růžičku.
     
    27:52
    Nejprve neprošla střela Miloslava Čermáka, poté se krásně až před branku dostal Roman Vráblík. Zkusil to do horního růžku, tam měl ale Růžička své rameno.
     
    26:54
    Havířov se pokusil natlačit před Kváču, kotouče se ale ujímá Lukáš Květoň, jenž s ním míří na opačnou stranu ledové plochy.
     
    25:49
    Jiří Fronk, hráč, který ještě minulou sezónu na jihu Čech působil, nezpracoval přihrávku a do slibného úniku se tím pádem nedostal.
     
    24:36
    Důležitý zákrok domácího brankáře! Marek Sikora se ocitl v samostatném úniku, Petr Kváča ale nastavil svůj beton, čímž nájezd hostujícího útočníka zneškodnil.
     
    23:48
    Nejprve Václav Nedorost posílal přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů, který se ale k puku kvůli tomu, že byl tísněn obráncem, nedostal. Poté se ke střele z větší vzdálenosti dostal Filip Novák, ovšem Růžička je připraven.
     
    22:37
    Zpoza hostující branky zkusil poslat puk na brankoviště Petr Galamboš, jenže kotouč se zastavil o něco dříve, než by se domácím hodilo. Přesto tlak Motoru pokračuje.
     
    22:07
    Českobudějovičtí se stále drží v útočném pásmu. Nyní si připisuje úspěšný zákrok Martin Růžička, po jehož pravici se bude vhazovat.
     
    20:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to o dvě přesné trefy! Havířov se pokusil dvakrát osvobodit, avšak ani jednou se mu to nevyvedlo. PETR VAMPOLA si sjel pro puk u hrazení, najel si na vrcholek kruhu, kde napřáhl, a propálil až do sítě Růžičkovy branky! Asistence: Zdeněk Kutlák, Václav Nedorost.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Tomáš Gřeš – 2 min., podražení).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:
    Střely – 11:14
    Střely mimo – 4:4
    Zblokované střely – 3:3
    Vhazování – 9/19:10/19
     
    Máme za sebou úvodní dějství. To nabídlo o něco více vyloženějších šancí na straně Motoru, avšak rozdíl mezi oběma týmy je prozatím jen jednobrankový. I Havířovští ale mají své šance, obrana domácích v čele s Petrem Kváčou je ovšem pozorná.

    Další dvacetiminutovka začne přibližně v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Druhou třetinu začnou českobudějovičtí hráči v početní výhodě. Tomáš Gřeš se dopustil nedovoleného zákroku, za což půjde pykat na trestnou lavici.
     
    19:47
    Jan Maruna zkoušel oslovit přihrávkou na druhou stranu útočného pásma Jakuba Mataie. Přihrávka ale nebyla vůbec dobrá a dalo by se říct, že Maruna jen odevzdal puk domácím.
     
    18:39
    Jan Hudeček měl parádní rychlost, čehož zkusil využít. Z pravé strany z pohledu brankáře střílel ze zápěstí, jenže Jiří Kučný se s Hudečkem vrátil a jeho pokus srazil.
     
    17:43
    Miloslav Čermák se hnal za kotoučem, který také dojel, ovšem jeden z hostujících beků ho sporně podrazil. Rozhodčí nevylučují, zákrok byl tedy zřejmě v rámci pravidel.
     
    16:33
    Radek Pořízek se vymanil z rohu kluziště, aby se dostal před Kváčů. Jeho pokus ale nebyl z těch nebezpečnějších a cestu za brankovou čáru si nenašel.
     
    16:07
    Jeden z domácích hráčů přenechal puk Filipu Novákovi, který napálil puk z první. Růžička Novákův pokus viděl, proto ho v pohodě vyráží.
     
    15:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Českobudějovičtí se mohou radovat, proměňují první početní převahu! Po křídle jel Petr Vampola, jenž zkoušel chytře najít najíždějícího Dostálka, jehož pokus neprošel. Naopak se odrazil jen k levé tyči z pohledu brankáře, kde stál pohotový VÁCLAV NEDOROST – 1:0. Asistence: Vlastimil Dostálek, Petr Vampola.
     
    14:52
    Pro začátek oslabení se Havířov osvobozuje, a to hned dvakrát.
     
    14:30
    Uvidíme první početní převahu v utkání. Robin Staněk inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    13:42
    Vít Jonák si našel puk u hrazení, aby ho následně poslal na úplně volného Miloslava Čermáka! Ten stál v prostoru mezi oběma kruhy úplně sám, přesto nevystřelil. Případný pokus mu totiž nedovolil jeden z obránců AZetu.
     
    13:11
    Pokus Petra Kanky už byl navíc. Hostující celek se ještě před ním totiž dostal do ofsajdového postavení.
     
    12:40
    Téměř ihned po vhazování to zkusil Vojtěch Tomi na lapačku Kváči. Českobudějovický strážce svatyně svou výstrojí vyráží puk do rohu ledové plochy.
     
    12:17
    Nyní už to bylo ze strany AZetu o něco nebezpečnější ohrožení domácí branky! Skrumáž na brankovišti ale Petr Kváča uhasil včas. Nenechal se rozhodit ani několika pokusy o dorážku.
     
    11:30
    Jiří Krisl a jeho další pokus. Tentokrát to však nebylo nic nebezpečného. Krisl poslal puk na Kváču po otočce na modré, tudíž pro domácího gólmana zákrok proti klouzajícímu pokusu nebyl problém.
     
    10:43
    Kotouč před Růžičku zavezl Luboš Rob, ovšem Motor se v pásmu neusadil. Na druhou stranu mohli jít Havířovští, avšak ti jen nahazují kotouč a odcházejí střídat.
     
    09:21
    Do dobré šance se prodral Václav Nedorost, avšak nedal. Hra se poté přemístila do obranné třetiny domácích, kde proti Krislově střele zasahuje Kváča svými betony, a to i přesto, že nic neviděl.
     
    08:51
    Na druhé straně musel dávat pozor také Petr Kváča. I domácí brankář si připisuje přesný zákrok. Bude se vhazovat v obranném pásmu Českobudějovických.
     
    08:26
    U levé tyče Růžičkovy branky se objevil Zdeněk Kutlák! Dobrou situaci ale domácí kapitán nevyužil, právě Růžička se proti jeho pokusu včas přemístil a puku v cestě do branky zabránil.
     
    07:36
    Luboš Rob našel přes celou šířku kluziště rozjetého Miloslava Čermáka. Ten se s kotoučem zkusil zbavit protihráče, což se mu podařilo, a poté vystřelil. Jeho rána je sražená vysoko do ochranné sítě.
     
    06:24
    Domácí fanoušci se prezentují povedeným transparentem, který je doplněn o nápis "Bojujte za Motor!".
     
    06:22
    A nyní to jsou Českobudějovičtí, kteří útočí. Puk se odrazil příhodně pro Filipa Nováka, jenž si sjel hlouběji do pásma od modré a vypálil. Růžička si místo mezi tělem a rukou pohlídal, a navíc puk podržel.
     
    05:52
    Hosté kotouč neudrželi. Václav Nedorost už o něj bojuje za Růžičkovo svatyní.
     
    05:27
    Puk si berou Havířovští, kteří se pokusí o nějakou útočnou akci směrem na Petra Kváču.
     
    04:49
    Vcelku v dobré pozici se objevil Martin Heřman. Růžička ale ani s tímto pokusem neměl obtíže a v pohodě kotouč vyrazil.
     
    03:17
    Na ledě zůstal ještě Petr Galamboš, který z nápřahu nezamířil tam, kam chtěl. Jeho pokus letěl výrazně mimo branku.
     
    02:10
    Richard Nejezchleb byl u puku nejrychleji, a proto se také dostal ke střeleckému pokusu. Růžička proti střele domácího útočníka včas sklapl betony a nepřipustil žádné problémy.
     
    01:34
    Od modré čáry vyslal první pokus na Petra Kváčů Jakub Matai. Puk se ještě otřel o někoho před brankou a následně propadl mimo levou tyč Petra Kváči.
     
    00:45
    Jakub Dudek měl problém s rozehráním na některého z jeho spoluhráčů. Puk se opět stěhuje do držení domácích.
     
    00:02
    Na úvodním vhazování byl úspěšný Petr Vampolu, a Motor tak může založit první útočnou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na hrací ploše, státní hymna zazněla. Startu prvního utkání čtvrtfinálové série mezi Motorem a Havířovem už nic nebrání.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák, Čáp, F. Novák, Fillman, Vráblík, Kučný, Kachyňa – L. Květoň, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – M. Bárta, Galamboš, Nejezchleb.

    AZ RESIDOMO Havířov: Růžička (Matoušek) – Krisl, Staněk, Luža, Dudek, R. Havel, Matai – M. Kalus, Maruna, Sikora – L. Bednář, Rác, Fronk – Kotala, Hudeček, Tomi – Kanko, Pořízek, Gřeš – Bambula.

    Rozhodčí: Dědek, Obadal – Kotlík, Polák.
     


    AZ RESIDOMO Havířov

    Základní část se po dvaapadesáti zápasech rozdělila na šťastnější a méně šťastné týmy. Havířov zřejmě bude spadat do skupiny těch lépe naladěných. Účast ve vyřazovacích bojích si zajistil v předposledním kole v souboji proti Přerovu. Rozhodovalo se jen o tom, na jakém místě AZet skončí. Na sedmém místě Slezané vydrželi, a do play off jim byl tedy přisouzen českobudějovický Motor. Druhý celek po základní části ale určitě nečeká nic lehkého. Havířovští totiž nevstupují do série proti Českobudějovickým se špatnou formou. Ještě tři kola před koncem drželi vítěznou šňůru, jež čítala sedm výher, poté ale Slezané dvakrát zaváhali. Ve zmíněné vítězné sérii AZet porazil například karlovarskou Energii nebo Jestřábi z Prostějova.

    V kanadském bodování se v tomto celku daří nejlépe Marku Kalusovi a Romanu Rácovi. Oba útočníci získali přes třicet bodů. V obranných řadách byl nejproduktivnější Radek Havel s 16 body. V brance vystřídal Havířov tuto sezónu již sedm (!) brankářů. Výraznou stopu zde zanechal také Ondřej Bláha, nyní již brankář Českých Budějovic. Bláha v havířovském dresu odchytal 27 utkání s 92,54 % úspěšností zákroků.
     


    Vzájemné zápasy ze základní části

    Oba celky se nejprve střetly dvakrát na ledě AZetu. Zde byl úspěšnější domácí celek, který se mohl ze tří bodů radovat po výsledcích 3:2 a 4:1. Souboje na jihu Čech dopadly naopak lépe pro Motor, jenž zvítězil 1:0 a 3:0. Bude zajímavé sledovat, zda nastolený trend, že vyhrává pouze domácí tým, bude pokračovat i ve čtvrtfinálové sérii.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    Motor vstupuje do série s Havířovem jako favorit na postup a je také jeden z aspirantů s ohledem na účast v baráži. Tomu ale příliš nenasvědčovaly výsledky Českobudějovických v poslední čtvrtině základní části. V ní přišlo hned sedm proher, a sice šest z nich bylo na venkovních hřištích, kde se svěřencům Mariana Jelínka nedaří dlouhodobě. Ohlédneme-li se za venkovními duely Motoru, uvidíme bilanci šestnácti proher a deseti výher. Naopak v domácích duelech je to z pohledu hokejistů z pod Černé věže o něčem jiném. Soupeři si do Budvar arény pro body zkrátka nejezdí, což dokazuje i to, že pouhé Kladno a Prostějov zde dokázali zvítězit. Uvidíme tedy, jestli Českobudějovičtí nasednou na jinou vlnu, než na které končili základní část.

    Nejproduktivnějším hráčem Motoru je již nějakou dobu Václav Nedorost. Zkušený útočník, který si zahrál i NHL, posbíral 43 bodů za 16 gólů a 27 asistencí. V poslední době se ale v českobudějovickém dresu rozstřílel především Luboš Rob, jenž se s 22 přesnými trefami dělí v tabulce produktivity po základní části o čtvrté místo s karlovarským Jakubem Flekem. Z obránců v českobudějovickém týmu je na tom nejlépe Zdeněk Kutlák s 11 zásahy a 14 asistencemi. Nejvíce prostoru mezi třemi tyčemi dostával brankář Petr Kváča. Za 32 utkání si připsal úspěšnost zákroků 92,25 % a průměrně 1,75 obdržených gólů na zápas. Právě Petr Kváča začne v play off jako jednička týmu z jihočeské metropole. Záda mu bude ze střídačky krýt David Gába. Kdyby se některému z gólmanů něco přihodilo, do hry bude připraven také Ondřej Bláha.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Základní část druhé nejvyšší hokejové soutěže v České republice je u konce a na programu jsou nyní vyřazovací souboje! V jednom ze čtvrtfinálových soubojů se utká Motor proti Havířovu. První vzájemný duel v této sérii odstartuje v úterý od 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Nedorost (Dostálek, Vampola), 21. Vampola (Kutlák, Nedorost), 35. Nedorost (Vampola), 44. L. Květoň (Vampola), 59. Vráblík (J. Mikyska, Kváča)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák, Čáp, F. Novák, Fillman, Vráblík, Kučný, Kachyňa – L. Květoň, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – M. Bárta, Galamboš, Nejezchleb.
    AZ Havířov: Martin Růžička (Matoušek) – Krisl, Staněk, Luža, Dudek, R. Havel, Matai – M. Kalus, Maruna, Sikora – L. Bednář, Rác, Fronk – Kotala, Hudeček, Tomi – Kanko, Pořízek, Gřeš – Bambula.

    Rozhodčí: Dědek, Obadal – Kotlík, Polák
    Motor ČB 4 1 Havířov
    #1 Úterý 27.02.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 5:0
    #2 Středa 28.02.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 4:2
    #3 Sobota 03.03.2018 • 17:00
    Havířov - Motor ČB 1:4
    #4 Neděle 04.03.2018 • 17:00
    Havířov - Motor ČB 3:1
    #5 Úterý 06.03.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 3:0
    bahis siteleri