Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – New Jersey 2:3 (kon.) | Washington – Ottawa 3:2 (kon.)
Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 8:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:6 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Ottawa Senators
Středa 28.02.2018, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:14 Erik KARLSSON - 3:2
     
    43:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa znovu prohrává jen o gól ERIK KARLSSON překvapil střelu z pravé strany z nulového úhlu asi úplně všechny, hlavně ale brankáře Grubauera, který nedokázal chytit puk. Pak ještě došlo za brankou Capitals k potyčce, ve které hrál hlavní roli dnes už poněkolikáté Tom Wilson Asistence: Fredrik Claesson, Mark Stone.
    39:49 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:1
     
    39:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington střílí gól do šatny! Tak tohle se domácím povedlo, těsně před koncem druhé třetiny si berou zpět dvoubrankové vedení. JEVGENIJ KUZNĚCOV ukázal svou šikovnost a rychlost, když objel branku a puk zasunul do odkryté branky. Condon se nedokázal tak rychle přesunout. Asistence: Matt Niskanen, Jakub Vrána.
    26:25 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    26:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V době kdy už Kempný zrovna naskakoval do hry se Ottawa prosazuje a snižuje na 1:2. MIKE HOFFMAN mel dostatek času na to, aby zamířil, vystřelil na vyrážečku Grubauera a tímto pokusem brankáře Washingtonu překonal. Asistence: Erik Karlsson, Mike Condon.
    20:43 Tom WILSON - 2:0
     
    20:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Washingotn má povedený vstup do druhé třetiny. Hned v její první minutě a z první šance střílí gól a vzdaluje se Ottawě na 2:0. Bäckström z levého křídla nahrál na střed TOMU WILSONOVI a ten dokázal střelou do horního růžku překonat Condona. Asistence: Nicklas Bäckström.
    15:16 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    15:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se ubránil přesilovce soupeře a hned udeřil! Oshie už mohl pálit, ale moc dobře ještě viděl před brankou lépe postaveného JEVGENIJE KUZNĚCOVA. Tak mu nahrál puk a 25letý Rus bez problému překonal Condona a poslal domácí mužstvo do vedení 1:0. Asistence: T. J. Oshie, Matt Niskanen-

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 16. Kuzněcov (Oshie, Niskanen), 21. T. Wilson (Bäckström), 40. Kuzněcov (Niskanen, J. Vrána) – 27. Hoffman (E. Karlsson, Condon), 44. E. Karlsson (Claesson, Mark Stone)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Niskanen, Orlov, Carlson, Kempný, Jeřábek, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Eller, Connolly – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – E. Karlsson (C), Claesson, Ceci, Chabot, Harpur, Borowiecki – Hoffman, Duchene, Pääjärvi – Mark Stone (A), Pageau, B. Ryan – Gáborík, Z. Smith (A), Dzingel – Pyatt, O'Brien, M. McCormick.

    Rozhodčí: Jackson, Rehman – Gawryletz, Murphy

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri