Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – New Jersey 2:3 (kon.) | Washington – Ottawa 3:2 (kon.)
Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 8:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:6 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
Edmonton Oilers
Středa 28.02.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Chris TIERNEY - 5:2
     
    59:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je CHRIS TIERNEY, který dojel na polovinu hřiště a trefil se přesně doprostřed prázdné branky. Asistence: Eric Fehr a Joe Pavelski.
    46:06 Jesse PULJUJÄRVI - 4:2
     
    46:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Pontus Åberg poslal puk před prázdnou branku, kde byl JESSE PULJUJÄRVI, který neměl problém poslat puk do branky. Pontus Åberg zaznamenává první bod v dresu Edmontonu. Asistence: Pontus Åberg a Ryan Strome.
    37:38 Logan COUTURE - 4:1
     
    37:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle pravidlo se teď opět potvrdilo! Mikkel Bødker získal puk u pravého mantinelu a poslal puk na LOGANA COUTURA. Ten chtěl nahrát Hertlovi, ale přihrávka byla zablokována a spadla pod nohy edmontonského obránce a Logan Couture si pro spadlý puk dojel a uklidil ho do branky na bližší tyč. Asistence: Mikkel Bødker.
    36:15 Timo MEIER - 3:1
     
    36:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose jde do dvoubrankového vedení! TIMO MEIER obral Draisaitla v rohu hřiště, najel si blíž k brance a chtěl najít před brankou Pavelskiho, ale puk se odrazil od brusle Sekery a skončil mezi betony Talbota! Asistence: Joe Pavelski a Joonas Donskoi.
    27:02 Justin BRAUN - 2:1
     
    27:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Joe Pavelski přenechal puk na modré čáře pro JUSTINA BRAUNA, který poslal dělovku na bránu a Lucic tenhle puk tečoval do své branky. Evander Kane si připisuje druhý bod a Žralokům tenhle trejd přináší ovoce hned v prvním utkání! Asistence: Joe Pavelski a Evander Kane.
    21:20 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    21:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Kane poslal k zemi v rohu hřiště Matta Benninga, který zůstat ležet a nehrál, a tak si Kane dojel na kruh, vystřelil a JOE PAVELSKI tečoval puk do branky! Evander Kane si připisuje první bod ve svém prvním zápase za San Jose! Asistence: Evander Kane a Joakim Ryan.
    04:33 Connor MCDAVID - 0:1
     
    04:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton jde do vedení! CONNOR MCDAVID jel sám na Jonese z pravé strany a zamířil přesně mezi mezi tělo a vyrážečku Jonese. Asistence: Andrej Sekera.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 22. Pavelski (E. Kane, J. Ryan), 28. Braun (Pavelski, E. Kane), 37. Meier (Pavelski, Donskoi), 38. Couture (Bødker), 60. Tierney (Fehr, Pavelski) – 5. McDavid (Sekera), 47. Puljujärvi (Åberg, R. Strome)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Dillon, Vlasic, J. Ryan, Braun, DeMelo, Burns (A) – Pavelski (C), E. Kane, Fehr – Goodrow, Donskoi, Meier – Couture (A), Hertl, Tierney – Labanc, M. Karlsson, Bødker.
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Sekera, A. Larsson (A), Nurse, Klefbom, Auvitu, Benning – Cammalleri, Khaira, R. Strome – Pakarinen, Lucic (A), Draisaitl – Åberg, Slepyšev, Caggiula – McDavid (C), Puljujärvi, Rattie.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Kendrick Nicholson – Ryan Gibbons, Scott Cherrey
    thejrc.org