Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:5 (1:3, 2:0, 0:2)
HC Baník Sokolov
Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Vlci to zkusili bez gólmana, ale místo vyrovnání přichází definitivní tečka. Vyklizenou svatyni trefil TOMÁŠ ROHAN, který tak skóruje podruhé v utkání. Je hotovo! Asistence: Zadražil.
     
    59:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Sokolov skóruje v poslední minutě a pravděpodobně rozhoduje o své výhře. TOMÁŠ ROHAN to vzal na sebe, udělal si z domácích beků tréninkové kužele a dostal se až před Hosnedla, kterého dost možná s přispěním brusle hráče Jablonce překonal! Fatální nedoraz v domácí defenzivě. Asistence: Zadražil.
     
    31:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Nutno přiznat, že to byla hokejová paráda. Lukáš Tondr nastartoval do samostatné akce JANA VÍŠKA. Bývalý útočník Liberce se protáhl až před Kuchaře, načež si s ním pohrál a forhendem zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Tondr Lukáš.
     
    26:23
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Jablonec působil trošku bezradným dojmem, ale nakonec se usadil v pásmu, načež přihrál Ladislav Pulec na pravý kruh LUKÁŠI TONDROVI, jehož rána bez přípravy zapadla zcela přesně pod horní tyčku! Asistence: Pulec.
     
    19:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je už v tak mrazivých podmínkách pořádně ledová sprcha pro domácí! Zprvu nenápadnou střelu Trapla vyrazil Hosnedl před sebe, kde se černé gumy chopil MICHAEL ČEJKA a poslal ji mezírkou mezi betony do sítě. Následně si oslavou pod jabloneckým kotlem střelec proti sobě poštval fanoušky, ale gólovou radost mu to nezkazí. Asistence: Trapl.
     
    19:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci korigují! Usadili se v hostujícím pásmu a dostali soupeře pod tlak. Nakonec Tomáš Brokeš nabil volnému VOJTĚCHU HAVLASOVI, a ten se trefil přesně za přesouvajícího se brankáře. Kuchař neměl jakoukoliv šanci zasáhnout a šelmy jsou zpátky ve hře. Asistence: Brokeš.
     
    13:09
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov ovšem přesilovku využívá a navyšuje svůj náskok! Nebyla to typická přesilovková akce. MARTIN TRAPL si vzal puk, pronikl přes modrou čáru až na levý kruh a individuální akci zakončil chirurgicky přesnou střelou pod břevno. Asistence: Rulík.
     
    04:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Zčistajasna se Sokolov ujímá vedení! Domácí defenziva trestuhodně zapomněla na PETRA RAČANSKÉHO. Weinhold jej dobře našel a hostující útočník měl cestu k Hosnedlovi volnou. Brankáře si povedeně položil a umístil kotouč za jeho záda! Asistence: Weinhold, Kašpar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Havlas (Brokeš), 27. Tondr (Pulec), 32. Víšek (Tondr) – 5. Račanský (Weinhold, Kašpar), 14. Trapl (Rulík), 20. Čejka (Trapl), 60. Rohan (Zadražil), 60. Rohan (Zadražil)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Pulec – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Pitoňák) – Vodička, Kvapil, Pajk, Weinhold, Michálek, Rulík, Hohl – Kašpar, Račanský, Harkabus, Strunz, Čejka, Šmejc, Davídek, Nídl, Trapl, Zadražil, Janata, Rohan.

    Diváci: 208
    ocianews.com