Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:5 (1:3, 2:0, 0:2)
HC Baník Sokolov
Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Vlci to zkusili bez gólmana, ale místo vyrovnání přichází definitivní tečka. Vyklizenou svatyni trefil TOMÁŠ ROHAN, který tak skóruje podruhé v utkání. Je hotovo! Asistence: Zadražil.
     
    59:38
    Jablonec si vyžádal oddechový čas a krátce poté vznikla před brankou Baníku obrovská skrumáž. Konstrukce nakonec nápor neunesla a vypadla z optimálního postavení, což se domácím fanouškům nelíbí, podle nich se totiž jednalo o úmyslné vychýlení.
     
    59:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Sokolov skóruje v poslední minutě a pravděpodobně rozhoduje o své výhře. TOMÁŠ ROHAN to vzal na sebe, udělal si z domácích beků tréninkové kužele a dostal se až před Hosnedla, kterého dost možná s přispěním brusle hráče Jablonce překonal! Fatální nedoraz v domácí defenzivě. Asistence: Zadražil.
     
    58:11
    Lukáš Tondr si parádně udělal prostor a z pravé strany se hnal vstříc Kuchařovi. Snažil se jej obalamutit bekhendovou kličkou, ale neprovedl ji zcela podle představ a zametl kotouč pouze mimo tři tyče!
     
    51:27
    Lukáš Tondr našel před brankou připraveného Mulače, jenž puk chytře tečoval a střela prolétla jen velice těsně nad horní tyčkou! Jablonec tuto přesilovku hraje zatím dobře.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Rulík – 2 min. + 2 min., sekání).
     
    49:03
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hrubost).
     
    48:31
    Jablonec se mohl dostat do vedení, ale Kuchaře zachránila horní tyčka! Obrovské štěstí pro Baník.
     
    48:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Račanský – 2 min., podražení).
     
    43:58
    Martin Trapl se pohledně prokličkoval až před Hosnedla. Zkusil mu po naznačení zasunout kotouč mezi betony, ale trefil připravenou hokejku!
     
    41:30
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Strunz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:56
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., faul kolenem).
     
    38:20
    Michal Pavlů vyrazil do útoku a z pravé strany přihrál před branku. Tam zakončoval Vojtěch Havlas, ale z výborné pozice touš mezi tyče neusměrnil!
     
    36:26
    Záhy je to ovšem zajímavá příležitost Vlků! Vojtěch Havlas dostal nabito na pravý kruh a z této pozice trefil pouze beton Kuchaře, který si proti střelci dobře vyjel.
     
    33:09
    Jablonec zahrozil při vlastním oslabení! Hrající trenér Tomáš Demel skvělou otočkou připravil střeleckou pozici Pulcovi, ale k němu nakonec na poslední chvíli přistoupil obránce a nenechal mu prostor k zakončení.
     
    32:42
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Zeman – 2 min., podražení).
     
    31:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Nutno přiznat, že to byla hokejová paráda. Lukáš Tondr nastartoval do samostatné akce JANA VÍŠKA. Bývalý útočník Liberce se protáhl až před Kuchaře, načež si s ním pohrál a forhendem zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Tondr Lukáš.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Rulík – 2 min., podražení).
     
    29:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Kvapil – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    26:23
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Jablonec působil trošku bezradným dojmem, ale nakonec se usadil v pásmu, načež přihrál Ladislav Pulec na pravý kruh LUKÁŠI TONDROVI, jehož rána bez přípravy zapadla zcela přesně pod horní tyčku! Asistence: Pulec.
     
    21:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Weinhold – 2 min., podražení).
     
    19:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je už v tak mrazivých podmínkách pořádně ledová sprcha pro domácí! Zprvu nenápadnou střelu Trapla vyrazil Hosnedl před sebe, kde se černé gumy chopil MICHAEL ČEJKA a poslal ji mezírkou mezi betony do sítě. Následně si oslavou pod jabloneckým kotlem střelec proti sobě poštval fanoušky, ale gólovou radost mu to nezkazí. Asistence: Trapl.
     
    19:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci korigují! Usadili se v hostujícím pásmu a dostali soupeře pod tlak. Nakonec Tomáš Brokeš nabil volnému VOJTĚCHU HAVLASOVI, a ten se trefil přesně za přesouvajícího se brankáře. Kuchař neměl jakoukoliv šanci zasáhnout a šelmy jsou zpátky ve hře. Asistence: Brokeš.
     
    17:59
    Velkou šanci Baníku měl na hokejce Tomáš Rohan! Po velké chybě v domácí rozehrávce se objevil v prostoru mezi kruhy a Hosnedl jeho střelu vytěsnil špičkou vyrážečky.
     
    15:11
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hrubost).
     
    14:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Kvapil – 2 min., hákování).
     
    13:38
    Domácí mohli rychle snížit, ale exkluzivní příležitostí pohrdli! Od souboje před brankou se kotouč odrazil přímo na hůl úplně volného Vojtěcha Havlase. Na něj zívala poloprázdná svatyně, ale útočník Vlků trefil pouze prostor, kde se pohyboval gólman Kuchař.
     
    13:09
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov ovšem přesilovku využívá a navyšuje svůj náskok! Nebyla to typická přesilovková akce. MARTIN TRAPL si vzal puk, pronikl přes modrou čáru až na levý kruh a individuální akci zakončil chirurgicky přesnou střelou pod břevno. Asistence: Rulík.
     
    12:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pilař – 2 min., podražení).
     
    04:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Zčistajasna se Sokolov ujímá vedení! Domácí defenziva trestuhodně zapomněla na PETRA RAČANSKÉHO. Weinhold jej dobře našel a hostující útočník měl cestu k Hosnedlovi volnou. Brankáře si povedeně položil a umístil kotouč za jeho záda! Asistence: Weinhold, Kašpar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Havlas (Brokeš), 27. Tondr (Pulec), 32. Víšek (Tondr) – 5. Račanský (Weinhold, Kašpar), 14. Trapl (Rulík), 20. Čejka (Trapl), 60. Rohan (Zadražil), 60. Rohan (Zadražil)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Pulec – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Pitoňák) – Vodička, Kvapil, Pajk, Weinhold, Michálek, Rulík, Hohl – Kašpar, Račanský, Harkabus, Strunz, Čejka, Šmejc, Davídek, Nídl, Trapl, Zadražil, Janata, Rohan.

    Diváci: 208
    thejrc.org