Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:5 (1:3, 2:0, 0:2)
HC Baník Sokolov
Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne vše. Z Jablonce se s vámi promrzlý loučím, přeji příjemný večer a někdy příště opět na počtenou! (20:24:18)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým HC Baník Sokolov! Západočeši rozhodli o svém úspěchu až v poslední minutě, kdy se dvakrát prosadil Tomáš Rohan.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Vlci to zkusili bez gólmana, ale místo vyrovnání přichází definitivní tečka. Vyklizenou svatyni trefil TOMÁŠ ROHAN, který tak skóruje podruhé v utkání. Je hotovo! Asistence: Zadražil.
     
    59:38
    Jablonec si vyžádal oddechový čas a krátce poté vznikla před brankou Baníku obrovská skrumáž. Konstrukce nakonec nápor neunesla a vypadla z optimálního postavení, což se domácím fanouškům nelíbí, podle nich se totiž jednalo o úmyslné vychýlení.
     
    59:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Sokolov skóruje v poslední minutě a pravděpodobně rozhoduje o své výhře. TOMÁŠ ROHAN to vzal na sebe, udělal si z domácích beků tréninkové kužele a dostal se až před Hosnedla, kterého dost možná s přispěním brusle hráče Jablonce překonal! Fatální nedoraz v domácí defenzivě. Asistence: Zadražil.
     
    58:47
    Jablonecký Zeman posílá puk do útočného pásma, kam už se sjíždějí hráči obou týmů, aby o něj svedli souboj.
     
    58:11
    Lukáš Tondr si parádně udělal prostor a z pravé strany se hnal vstříc Kuchařovi. Snažil se jej obalamutit bekhendovou kličkou, ale neprovedl ji zcela podle představ a zametl kotouč pouze mimo tři tyče!
     
    57:51
    Základní hrací doba se chýlí ke konci. Podaří se některému z týmů vstřelit vítěznou branku, nebo si na rozuzlení budeme muset ve velké zimě počkat až do prodloužení?
     
    56:32
    Jiří Peřina vyrazil jako osamocený vlk do útočného pásma a z pravého kruhu zakončoval. Kuchař zasáhl lapačkou a stav zůstává nerozhodný.
     
    56:08
    Kašpar si najel do pásma a přes clonu Zemana zkoušel štěstí. Hosnedl zasahovat nemusel, střela zamířila mimo tři tyče.
     
    55:54
    Jablonec v těchto chvílích malinko přidává na obrátkách. Sokolovští se ubránili pouze za cenu vhození na odpískané zakázané uvolnění.
     
    55:05
    Vojtěch Havlas si najel na oblast kruhu a střelou ze zápěstí donutil Kuchaře zasahovat. Hostující brankář hru v poklidu přerušuje a bude se vhazovat.
     
    54:49
    Lukáš Hosnedl přerušuje hru a vhazování proběhne po jeho levé ruce. Na ledě je nebezpečná Harkabusova formace, která už Vlkům mnohokrát pořádně zatopila pod kotlem.
     
    Dnešní utkání sleduje 208 diváků.
     
    54:10
    Po vhazování ve středu pole vlétl kotouč do jabloneckého pásma. Sjíždí si pro něj Moravec a rozehrává. Vlci obracejí hru, která se zas pomalu stěhuje před branku Sokolova.
     
    53:29
    Račanský se prodral přes neutrální zónu a nahazuje kotouč do pásma. Zároveň se přiostřují emoce jak na ledě, tak v hledišti.
     
    52:44
    Baník stále ani jednou nevyhodil! Velký tlak Jablonce bude možná brzy utlumen návratem hostujícího hráče na ledovou plochu.
     
    52:07
    Domácí mají drtivý tlak. Dvojici ran od modré čáry vyslal Michal Pavlů a Kuchař předvedl dvojici důležitých zásahů, přičemž druhý pokus zastavil povedeným semaforem.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Havlas (Brokeš), 27. Tondr (Pulec), 32. Víšek (Tondr) – 5. Račanský (Weinhold, Kašpar), 14. Trapl (Rulík), 20. Čejka (Trapl), 60. Rohan (Zadražil), 60. Rohan (Zadražil)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Pulec – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Pitoňák) – Vodička, Kvapil, Pajk, Weinhold, Michálek, Rulík, Hohl – Kašpar, Račanský, Harkabus, Strunz, Čejka, Šmejc, Davídek, Nídl, Trapl, Zadražil, Janata, Rohan.

    Diváci: 208
    thejrc.org