Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:0 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:0 (kon.)
Nitra – Žilina 3:2 (kon.) | Detva – Zvolen 1:6 (kon.)
konec
HK Nitra
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
MsHK Žilina
sk Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Žilina dala gól!
    Vlci ešte vykresali iskričku nádeje. Po vyhranom vhadzovaní napriahol k strele od modrej čiary LUKÁŠ KOZÁK a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Dobrú prácu odviedol aj Peter Húževka, ktorý skúsene clonil nitrianskemu brankárovi. Asistencie: Marcel Holovič a Marek Tvrdoň.
     
    44:10
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Jakub Ručkay z pravej strany nahadzoval puk na bránu, pred ňou bol veľmi dôrazný RADOSLAV MACÍK a napokon sa mu podarilo prepasírovať puk za bránkovú čiaru. Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    16:19
    Žilina dala gól!
    Vlci potvrdzujú fakt, že štatisticky majú najlepšie presilové hry v súťaži. Práve v početnej výhode sa im podarilo znížiť náskok súpera. Marek Tvrdoň nezištnou prihrávkou našiel na pravom krídle LUKÁŠA KOZÁKA, no a ten pohodlne skóroval do odkrytej brány. Asistencie: Marek Tvrdoň a Peter Mikuš.
     
    12:53
    Nitra dala gól!
    Corgoni využívajú presilovú hru a vedú už o dva góly. Parádnu prácu pred bránou odviedol najmä Matej Paulovič, ktorý krásnou zadovkou našiel TOMÁŠA MIKÚŠA. Ten bol nestrážený pri ľavej žrdi a z tesnej blízkosti nemal problém usmerniť puk do žilinskej siete. Asistencie: Matej Paulovič a Michal Krištof.
     
    00:31
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Branislav Mezei, jeho pokus výborne tečoval MATEJ PAULOVIČ, čím dokonale pomýlil bezmocného Tomáša Tomeka. Asistencie: Branislav Mezei a Troy Milam.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 1. Paulovič (Mezei, Milam), 13. Mikúš (Paulovič, Krištof), 45. Macík (Ručkay) – 17. Kozák (Tvrdoň, Mikuš), 60. Kozák (Holovič, Tvrdoň)


    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei, T. Milam, Versteeg, M. Rais, Ordzovenský, J. Milam, Rýgl, M. Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Kovacs – Kutálek, Bradley, H. Ručkay – Macík, J. Ručkay, Šiška.
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Hatala, Andersons, M. Roman, Mikuš, Mazanec, Mendrej, Dolinajec – Pospíšil, Hruška, Tvrdoň – Konečný, Holovič, Klimenta – J. Jurík, Húževka, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Stupka.

    Rozhodčí: Peter Stano, Vladimír Fridrich – Roman Výleta, Peter Šefčík.
    thejrc.org