Real Betis – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Las Palmas – Barcelona 1:1 (kon.) | Alavés – Levante 1:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
1:1 (0:1)
FC Barcelona
Čtvrtek 01.03.2018, 21:00 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:13. (22:56:42)
     
    Konec! Barcelona nakonec neudržela hubené vedení 1-0, neboť hned v úvodu dokázali domácí udeřit z pokutového kopu. Postupem času začalo mít Las Palmas více ze hry, což překvapilo nejednoho diváka. Konec utkání ale pochopitelně patřil Barceloně, která ale povětšinu času narážela na pozornou obranu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dembélé dostal o něco více prostoru, avšak svojí ránu poslal pouze doprostřed. Domácí zřejmě ubojují kýženou remízu!
     
    90+5
    Obrovský tlak Barcelony stále trvá...
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Jonathan Calleri (UD Las Palmas).
     
    90+4
    Dembélé se fantasticky uvolnil a poté vyslal přihrávku do běhu na Roberta. Z jeho kopačky pramenil další centr, avšak v šestnáctce nebyl žádný ze spoluhráčů.
     
    90+3
    Messiho rohový kop směřoval na malé vápno, kde byl nejvýše ve vzduchu Etebo. Domácí středopolař následně pozdržel cenné vteřinky.
     
    90+2
    Domácí vyrazili do ojedinělého kontru, který byl tažen po levém křídle. Aquilani se pokusil poslat do šestnáctky centr, ten byl ale odvrácen.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    86
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Jairo, přichází David García.
     
    85
    To jsou věci. Na zeleném pažitu zůstala ležet hned dvojice domácích hráčů. Zároveň je za postranní čárou připraveno poslední střídání Las Palmas.
     
    84
    To je ohromná škoda! Tana se totiž dostal do slibné pozice, odkud poslal příliš pomalou přihrávku na Calleriho. Ter Stegen nemusel zasahovat.
     
    83
    Argentinský útočník je zpět na hřišti a může se tak pokračovat v rovnovážném počtu hráčů. Katalánci mají výraznou územní převahu.
     
    82
    Domácí útočník Calleri odešel z osobního souboje s Vermaelenem s krvavým šrámem na obočí. Las Palmas bude hrát chvíli v početní nevýhodě.
     
    81
    Zároveň nám do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Las Palmas je obrovsky blízko bodovému zisku, což se před zápasem moc nečekalo.
     
    80
    Novic na hrací ploše Míchel si absolutně neporozuměl s Callerim, který se na poslední chvíli hnul opačným směrem. Hrát tak bude ter Stegen.
     
    79
    Etebo tak dlouho okopával Busquetse, až rozhodčímu došla trpělivost a musel odpískat faul. Další standardní situace pro Barcelonu.
     
    78
    Dembélé se při prvním kontaktu s míčem pokusil vyzrát na Aguirregaraye, který se ale nenechal snadno obalamutit. Celkem zbytečná ztráta míče.

    David Suchý

    Branky: 49. Calleri (pen.) – 21. Messi

    Karty:   5. Aguirregaray (LPA), 10. D. Castellano (LPA), 20. Navarro (LPA), 67. Etebo (LPA), 68. Gálvez (LPA), 90+4. Calleri (LPA) – 24. Digne (BAR), 41. Roberto (BAR), 52. Umtiti (BAR)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:13.
    UD Las Palmas: Chichizola – Aguirregaray, Navarro, Gálvez, D. Castellano (75. Míchel) – Etebo, V. Gómez (C) (70. Aquilani) – Halilović, Tana, Jairo (86. David García) – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Aquilani, J. Castellano, Expósito, David García, Míchel, Toledo.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Umtiti, Vermaelen, Digne – Aleix Vidal (57. Coutinho), Busquets, Paulinho (63. Rakitić), Iniesta (C) (75. O. Dembèlé) – Messi, L. Suárez.
    Náhradníci: Cillessen – Coutinho, O. Dembèlé, Alcácer, A. Gomes, Piqué, Rakitić.
    ocianews.com