Letňany – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 3:0 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 6:1 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 1:0 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 2:8 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:3 (kon.) | Havířov – Přerov 2:4 (kon.)
Třemošná – Slavia 2:0 (kon.) | Poruba – Třinec 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 01.03.2018, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítám fanoušky mládežnického hokeje u online zápasu z utkání ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi týmy VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk.

    Zápasy těchto dvou celků hovoří jasně ve prospěch Šumperka, který dokázal vždy Valachy porazit. Na začátku nadstavby se nepodařilo Vsetínu na ledě Šumperka předvést 100 % výkon a padl rozdílem 5 branek 2:7. Při následné odvetě ale prokázal odhodlání a dotáhl zápas do prodloužení. Nakonec padl 3:4. V dalším utkání už ale opět naplno bodovali Draci, kteří si i v základní části odnesli ze vzájemných zápasů plný počet bodů.
     
    VHK ROBE Vsetín

    V posledních zápasech se mladšímu dorostu Vsetína nepodařilo porazit Porubu a v Ostravě padl 0:2. Při domácím utkání se nedokázal dotáhnout na Třinec, který je v sobotním zápase na Lapači porazil 6:4.

    Statistikám obránců vévodí s přehledem Václav Kočí, který má na svém kontě 5 branek a 8 asistencí. Stejný počet branek má i Jan Fencl. Nejvíce asistencí má však z obránců, a i celého týmu, Stanislav Kunst, který nahrál již na 12 branek. Mezi útočníky je nejúspěšnější Jan Půček, který má na svém kontě 11 branek a stejný počet asistencí. Druhým nejlepším střelcem je pak Adam Turek s 8 brankami a rovněž 11 asistencemi. V bráně je nejvytěžovanějším hráčem Jakub Málek. S procentuální úspěšností 90,99 % se může řadit k největším oporám Vsetína.
     
    HK Mladí Draci Šumperk

    V posledním zápase porazil Šumperk Warrior rozdílem 8 branek 9:1. A v předešlých domácích zápasech si poradil s Technikou 5:0 a Porubou 10:0. Jde tedy vidět, že v posledních zápasech vyhrávali Draci obrovským rozdílem, na což budou chtít určitě navázat.

    Bodování Šumperka, a i celé ligy, vede Robin Kaplan, který má na svém kontě neuvěřitelných 34 branek a k tomu 43 asistencí. Druhým nejlepším hráčem je Joshua James Mácha s 37 brankami a 27 asistencemi. Šumperk má dva stejně vytěžované gólmany. S lepší úspěšností je v bráně Štěpán Zlatnický, 91,2 %. Druhým gólmanem je Michal Borovička s úspěšností 90,12 %.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Velikovský, Zeman, Mikula, Kunst, Sviták – Urban, Dědek, Kuchařík, Babeliak, Kočí, Calaba, Veselý, Vrána, Půček, Čajanová.

    HK Mladí Draci Šumperk: Borovička (Zlatnický) – Cekr, Kubíček I., Kubíček II., Plhal, Holub – Horký, Kaplan, Kavan, Mácha, Fibigr, Polách.

    Rozhodčí: Beránek – Rožánek, Rychlý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Valaši vyhráli vhazování, ale jako první se do útočné akce vydal Mácha. Při jeho výletu do útočného pásma končí kotouč za brankou.
     
    00:49
    Holub převzal puk ve středním pásmu a snaží se dostat přes vsetínskou obranu. Kotouč do třetiny dostal, Málek však zatím zůstává bez zákroku.
     
    01:32
    Kubíček nahodil na branku a kotouče se vedle pravé tyčky chopil Málek. Vsetínský brankář vyčkává s rozehrávkou na své spoluhráče.
     
    02:12
    Šumperk se nastěhoval do útočného pásma. Po kombinaci skončil puk na modré čáře u Cekra. Hostující obránce vystřelil a trefil prvního bránícího hráče Vsetína, kterým byl Vrána. Valaši dostávají hru na druhou stranu.
     
    03:08
    Útočné formace Vsetína se v pásmu udržela, vystřelit se jí ale nepodařilo.
     
    03:15
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté se ve čtvrté minutě utkání dostávají do vedení. Ve středním pásmu dostal kotouč na hokejku JOSHUA JAMES MÁCHA, který projel středem kluziště a propasíroval puk mezi Málkovy betony. Asistence: Petr Kubíček II., Ondřej Holub.
     
    04:15
    Šumperku se daří se štěstím držet před Málkem. Valaši se ze všech sil snaží dostat puk alespoň pár centimetrů za obrannou modrou čáru, v tomto prostoru jsou však hosté neomylní.
     
    05:11
    Máchovu střelu z vrcholu pravého kruhu zblokoval Babeliak, jenž kotouč vyhodil do středního pásma a Vsetín míří dopředu.
     
    05:58
    Po kombinaci se Vsetín dostal k nenápadné střele z mezikruží. Borovička rozehrál na své spoluhráče, kteří dostávají hru nahozením na branku na druhou stranu.
     
    06:59
    Po Poláchově střele zakročil Málek betonem a poradil si také z dorážkou z pravého kruhu. Vhazovat se bude po levici vsetínského gólmana.
     
    07:38
    Hra se odehrává v útočném pásmu Vsetína. Puk je ale na hokejkách Šumperku, který se nemůže dostat ze třetiny.
     
    08:10
    Kunstova střela se zastavila o gólmana Borovičku a vypadá to, že by se mohli Valaši poprvé v utkání dostat do větší střelecké šance.
     
    09:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Houser – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:41
    Zeman vyhazuje, Šumperk se zatím ke střele nedostal.
     
    10:05
    Draci se v přesilové hře ještě nedostali do útočného pásma. Valaši již od modré čáry vyhazují na Borovičku.
     
    10:33
    Vrána s Velikovským drží kotouč za vlastní bránou. Ke střele byl nejblíž Fibigr, tomu ale puk sjel z hokejky a nezakončil.
     
    11:20
    Domácí v plném počtu. Šumperku se tato přesilovka vůbec nepovedla. Ke konci početní výhody se do dobré střelecké pozice dostal Polách. Z hranice brankoviště přestřelil.
     
    11:59
    Šumperk se drží v útočném pásmu. Valaši jim ale nic moc nedovolují a hraje se jen podél mantinelu.
     
    12:41
    Babeliak zavezl puk před Borovičku a poslal zadovku na Svitáka. Domácí obránce vypálil od modré k levé tyčce. Na teč byl připraven ještě Dědek, hostující brankář si ale s pukem poradil a odpálil jej do bezpečí.
     
    13:41
    Domácí přidali na aktivitě. Kunst si našel odražený kotouč a vypálil z otočky. Puk se zastavil o brankářův pravý beton a končí u mantinelu.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kuchařík – 2 min., hákování).
     
    14:17
    Draci vyhráli vhazování a ihned začali kombinaci. Dobře si ale vedl Dědek, který obral o puk Polácha, který stál na úrovni brankové čáry. Valaši se osvobozují.
     
    15:06
    První minuta druhé šumperské přesilovky přinesla stejný obrázek jako ta první. Dočkáme se i podobného závěru s nebezpečnými střelami?
     
    15:48
    Holub našel kotouč v mezikruží, na nic nečekal a vypálil. Jeho střela se zastavila o hráče před brankou a Vsetín opět vyhazuje.
     
    16:06
    Domácí v plném počtu.
     
    16:17
    Přesilová hra hostujícího celku už skončila, i přes to se Draci nadále drží v útočném pásmu.
     
    16:45
    Kuchařík vybojoval útočné pásmo a přenechal puk Urbanovi. Ten od modré vypálil. Jeho střelu zblokoval hostující Cekr a Borovička zasahovat nemusel.
     
    17:12
    Do dobrá situace se dostával Mácha, jenž se nebál převahy Vsetínských před Málkem. Šumperský útočník z levého kruhu vystřelil a puk se zastavil o bránící hokejky.
     
    17:58
    Kubíčkovu střelu tečoval Dědek mimo branku. Vsetín sebral kotouč za vlastní bránu a vydal se do útoku. Valaši vydrželi v pásmu poměrně krátce, i tak ale dokázali Borovičku zaměstnat.
     
    18:55
    Poláchova střela mířila mimo branku a Draci se neobezřetnou prací na modré čáře sami vyhnali z pásma. Ve střední třetině se ukázali dravějšími Valaši a jsou na puku.
     
    19:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Velikovský – 2 min., sekání).
     
    19:54
    Hosté vybojovali puk a začali s rychlou kombinací. Plhalovu střelu od modré tečoval před brankou Mácha. Kotouč těsně minul vsetínskou bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Šumperk byl na začátku utkání lepším týmem, což se projevilo také na vstřelené brance. I když ani tento gól nepadl z většího tlaku před brankou, ale z úniku. Hra se po celou dobu první třetiny přelévala z jedné strany na druhou a tlak si nevytvořila ani jedna strana. Valaši nabídli svému soupeři hned tři přesilovky, velká část té třetí se bude dohrávat ještě na začátku dalšího dějství. Domácí ale oslabení v první dvacetiminutovce zvládli na výbornou a nedovolili Šumperku žádné větší šance.
    Druhá třetina začne cca v 17:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Šumperk začíná druhou třetinu s přesilovkou a Mácha s Kaplanem se hned po vhazování dostali do přečíslení dva na jednoho. Přihrávka na druhého jmenovaného nebyla přesné a puk Kaplanovi jen projel pod hokejkou.
     
    20:35
    Hosté se dostali do útočného pásma a od modré vyslal lehkou střelu Cekr. Zřejmě doufal, že bude před brankou tečována a nechybělo mnoho, aby Fibigr kotouč skutečně trefil. V tomto případě ale puk skončil mimo branku a Vsetín vyhazuje.
     
    21:23
    Hostům se nepovedla kombinace za bránou soupeře a Vsetín se opět osvobozuje.
     
    21:47
    Domácí v plném počtu.
     
    22:30
    Fibigr s Horkým si před brankovištěm Málka přihrávali až příliš dlouho a o puk byli obráni domácí trojicí, která strážila předbrankový prostor.
     
    23:24
    Zemanova střela od modré se zastavila o Kavana. Domácí se i přes to drží v útočném pásmu.
     
    24:07
    Čajanová obrala ve středním pásmu o puk Horkého a vydává se do útočné třetiny. Kombinace v okolí Borovičkovy brány ale končí nepřesným pasem na Kuchaříka a Šumperk kotouč vyváží.
     
    25:04
    Hraje se ve středním pásmu. Kotouč mají na hokejkách domácí a nedaří se jim probojovat do útoku.
     
    25:38
    Vrána nestačil u mantinelu na dvojici hostujících hráčů a Šumperk se bleskovými tempy dostal před Málka.
     
    26:11
    Domácí brankář se musel v brance velmi rychle otáčet. Proti finální střele Máchy z levého kruhu stačil zakročit a vhazovat se bude právě na kruhu, ze kterého útočník Draků střílel.
     
    26:46
    Po levém křídle se dostal sám před Borovičku Veselý. Jeho pokus zastavilo rameno hostujícího gólmana.
     
    27:04
    Draci vyhráli vhazování před svou brankou a snaží se o rozehrávku.
     
    27:31
    Čajanová se pět dostala k puku ve středním pásmu a poslala jej na Kočího. Vsetínský obránce se stáhl do vlastního pásma a při šumperském střídání má klid na rozehrání.
     
    28:22
    Vrána dostal dotěrného Plhala z pásma. Hostující obránce se ale kotouč nevzdal, stále jej má na hokejce a znovu se probojoval až na pravý kruh útočného pásma. Tam už však ztroskotal na obraně a u kotouče jsou Vsetínští.
     
    29:35
    Kaplan vypálil od modré a o k od lapačky odraženému puku se dostal u levé tyčky Polách. Druhý jmenovaný měl před sebou odkrytou bránu, do které vystřelil. Vsetínští obránci včas zmobilizovali a pomohli svému gólmanovi brankářským zákrokem na brankové čáře.
     
    30:06
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Cekr – 2 min., krosček).
     
    30:30
    Půček nabruslil po levém křídle do pásma a vystřelil mezi betony. Borovička zasahuje a ukrývá kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    30:43
    Šumperk se osvobodil, u kotouče už jsou ale opět Vsetínští a postupně se dostávají do pásma.
     
    31:20
    Kunstovu střelu z jízdy tečoval před brankou Dědek. Kotouč končí za bránou, kde se jej ujímají Draci.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., hákování).
     
    31:55
    Kubíček vypálil od modré. Střela šla těsně kolem pravé tyčky a od zadního mantinelu se odrazila před brankoviště, kde čekali další hráči hostujícího celku a proti dorážce už Málek zakročit musel.
     
    32:06
    Hosté v plném počtu.
     
    33:03
    Draci do útočného pásma jen nahazují. Přihrávky likviduje pozorná vsetínská obrana.
     
    33:30
    Horký se propracoval až k Mákově pravé tyčce a nadvakrát se pokusil přehodit jeho pravý beton. Když se mu to nepovedlo, dostal se ke střele ještě Mácha. Jeho pokus z levého kruhu trefil domácího brankáře.
     
    33:48
    Domácí v plném počtu.
     
    33:54
    Babeliak naskočil z trestné lavice na led a počkal si u mantinelu středního pásma, jelikož si všiml, že na druhé straně kluziště se k puku šikovně dostal Veselý. Jejich přečíslení skončilo střelou Babeliaka, ten však šumperskou branku přestřelil.
     
    34:56
    Mácha s Horkým společnými silami vyhodil kotouč podél mantinelu z pásma. Vsetínští se do obrany rychle vrátili, Draky ale nakonec zastavila vlastní chyba. Píská se ofsajd.
     
    35:08
    Ve středním pásmu se nejlépe zorientoval Bebaliak, který poslal kotouč na Půčka. Vsetínu se podařilo vybojovat pásmo a po kombinaci u modré čáry to byl právě Půček, kdo vystřelil. Střela končí v rohu kluziště.
     
    35:46
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Holub – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:19
    Šumperk vyhodil, ale Babeliak s Veselým se rychle dostali zpět před Borovičku. Valachy ale trápí přesnost zakončení a další střela končí mimo bránu.
     
    37:26
    Svitákova střela od modré skončila za brankou. Mácha vyhazuje jen do středního pásma, a tak může Půček opět založit útočnou akci.
     
    37:46
    Hosté v plném počtu.
     
    38:14
    Urban se Zemanem poslali puk do vlastního pásma za Velikovským, který nahrál puk tou nejlepší cestou až na útočnou modrou čáru. Vsetín se dostává do útoku.
     
    38:40
    Mácha s Kaplanem sami nečekali, že se ve středním pásmu dostanou ke kotouči, nakonec z toho však vzniklo přečíslení hráčů Šumperka. Vypálil Kaplan, který trefil připraveného Málka.
     
    38:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kuchařík – 2 min., hákování).
     
    39:10
    Babeliak se chopil kotouče a po levém křídle jej dovezl až na levý kruh, odkud vypálil. Borovička jeho střelu zneškodnil a poslal do mezikruží, odkud ještě vypálil Kunst.
     
    39:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Necelých třicet sekund před koncem druhé třetiny navyšují hosté svůj náskok. Při úvodním výpadu Vsetínských do útočného pásma to vypadalo na další nepovedenou přesilovku hostů, ROBIN KAPLAN se v obranému pásmu chopil kotouče a nabruslil až na pravý kruh, odkud nenápadným pokusem poslal puk s přehledem mezi Málkovy betony. Asistence: Jakub Horký, Ondřej Holub.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Houser – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina přinesla vyrovnanou partii, ve které se oba týmy dostaly do šancí. Nebezpečné pokusy ale nechaly vyniknout jen gólmany a jediný gól druhého dějství byl k vidění v posledních třiceti sekundách. Až v páté přesilovce se Drakům podařilo prosadit a navýšili své vedení.
    Třetí třetina začne cca v 18:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Valaši vyhodili k šumperské brance, kde Borovička trochu zazmatkoval a raději kotouč přikryl lapačkou u levé tyčky.
     
    40:38
    Dědek dostal kotouč do středního pásma a vydává se střídat. Draci musí založit útok z vlastní třetiny.
     
    41:23
    Domácí aktivně napadají soupeře v jeho obranném pásmu, a tak se Šumperk zatím nedostává z okolí Borovičkova brankoviště.
     
    41:43
    Domácí v plném počtu.
     
    42:21
    Kavan s Poláchem vybojovali útočné pásmo, ale Valaši tuto dvojici nepustili do mantinelu a hosté se ke střele nedostali. Na druhou stranu převezl hru Babeliak. Proti jeho střele vytáhl Borovička lapačku stejně tak, jako proti pokusu Kunsta.
     
    44:08
    Polách nestihl zabrzdit před Málkem, který kotouč po jeho střele přikryl lapačkou. Vhazovat se bude po levici vsetínského gólmana.
     
    44:37
    Oba týmy střídají. Na kotouči jsou ve středním pásmu domácí, konkrétně Kočí, který dostává hru přes modrou čáru.
     
    44:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to právě VÁCLAV KOČÍ, kdo díky své důslednosti u brankoviště snižuje na 1:2. Střela Půčka se od betonů Borovičky odrazila k levé tyčce na brankovou čáru, odkud už Kočí zametl puk do brány. Asistence: Jan Půček, Matyáš Dědek.
     
    46:01
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Rozdíl jedné branky ve skóre dlouho nevydržel. JIŘÍ FIBIGR se stal už třetím hráčem, který propálil domácího brankáře střelou mezi betony. Asistence: Adam Polách.
     
    46:44
    Kunst zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma a Valaši se před brankovištěm Borovičky drží. Šumperku se daří všechny pokusy soupeře blokovat.
     
    47:34
    Na druhé straně zahrozili z předbrankového prostoru Fibigr s Kavanem. Přes brankoviště si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný zakončoval mezi betony, jelikož toto místo zcela správně vyhodnotil jako velkou slabinu domácího gólmana v dnešním zápase. Ten se ale tentokrát nemýlil.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Houser – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se opět dostává do kontaktu, a to gólem z oslabení. BORIS BABELIAK nabruslil mezikružím před branku a poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Calaba.
     
    49:05
    Šumperk se nyní jen marně dostává do pásma. Valaši svou modrou čáru hlídají jako oko v hlavě.
     
    49:33
    Vsetín se zformoval před bankou Borovičky. Puk skončil ve shluku bránících těl.
     
    49:49
    Domácí v plném počtu.
     
    50:06
    Půček s Babeliakem jeli sami na bránu a měli velkou výhodu, jelikož soupeř se k nim vůbec nepřibližoval. Prvně jmenovaného ale na pravém kruhu neposlechl puk a duo vsetínských útočníků tuto šanci promarnilo.
     
    50:43
    Zemanovu střelu od modré tečoval u levé tyčky Babeliak. Ten je v dnešním zápase hodně vidět, v této šanci ale nasměroval kotouč do výstroje připraveného brankáře.
     
    51:37
    Po závaru před bránou Málka se k puku dostal Dědek, který prokličkoval mezi třemi hráči hostů a zakončil na betony.
     
    52:17
    Ke střele se opět dostal Bebaliak. Z otočky u pravé tyčky nastřelil Borovičkův pravý beton. Následně se do šance dostali Půček s Dědkem. Jejich přihrávka však nebyla dost přesná na to, aby celá akce slavila úspěch.
     
    53:01
    Půček vypálil ihned po buly. Gólmanem vyražená střela si našla Máchu, který se sám řítil na Málka. Vsetínský brankář vyšel z tohoto souboje vítězně.
     
    53:36
    Další brejk hostujícího týmu. Kaplana na poslední chvíli obral o kotouč Babeliak.
     
    54:44
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou a při každém přechodu modré čáry nabízí nebezpečnou střelu. Týmy se teď spíše hrnou do útoku a zapomínají na obranu. Brankáři mají nyní více práce než v jiných pasážích zápasu.
     
    55:30
    Po delší době se jeden z celků usadil v útočném pásmu. A jsou to hosté, kteří kombinují.
     
    55:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podražení).
     
    55:50
    Babeliak zachytil kotouč na modré čáře a spolu s Půčkem se dostal do pásma. Půčkovi nahrál z vrcholu pravého kruhu, ale u něj už byl připraven Kubíček, který mu kotouč vypíchl a poslal jej do středního pásma.
     
    56:43
    Mácha nabruslil do těsné blízkosti Málka a tvrdě vypálil. Od výstroje vsetínského brankáře se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    57:13
    V této přesilovce jsou Draci hodně aktivní. Horkého střelu Málek se štěstím vyrazil a proti Plhalovi předvedl jistý zákrok.
     
    57:37
    Domácí v plném počtu.
     
    57:57
    Valaši se vydali střídat a u puku byl Babeliak, který se sám dostal do mezikruží útočného pásma a vypálil mezi dvěma obránci. Borovička zasahuje levým betonem.
     
    58:40
    Kubíček protečoval puk do středního pásma a Valaši se k jeho kontrole dostávají ve středím pásmu.
     
    59:18
    Málek míří na střídačku. Domácí hrají v šesti.
     
    59:44
    Veselý vybojoval kotouč za šumperskou bránou a začíná kombinaci posláním kotouče na modrou čáru.
     
    59:57
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Střela vsetínského obránce od modré čáry se zastavila na brusli ROBINA KAPLANA, který bezpečně dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina byla na branky nejbohatější. Ve 45. minutě se domácí dobře zorientovali v brankovišti a snížili. Stav 1:2 ale nevydržel dlouho a hosté se opět dostali do vedení. Jedenáct minut před koncem třetí dvacetiminutovky se trefil do černého také domácí útočník Babeliak, který byl rozhodně nejlepším hráčem na ledě. Ani jeho střela a dobrý výkon v útoku i obraně však Valachům body nepřinesly. Tři sekundy před koncem pojistil Kaplan výhru hostů gólem do prázdné brány. Draci si tedy z Lapače vezou všechny tři body, i když je nutno podotknout, že se jednalo o velice vyrovnaný zápas a domácí by si také minimálně jeden bod zasloužili.
    Ode mě je to pro dnešní den vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:06:21)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 45. Kočí (Půček, Dědek), 49. Babeliak (Calaba) – 4. Mácha (Kubíček II., Holub), 40. Kaplan (Horký, Holub), 47. Fibigr (Polách), 60. Kaplan


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Velikovský, Zeman, Mikula, Kunst, Sviták – Urban, Dědek, Kuchařík, Babeliak, Kočí, Calaba, Veselý, Vrána, Půček, Čajanová.
    HK Mladí Draci Šumperk: Borovička (Zlatnický) – Cekr, Kubíček I., Kubíček II., Plhal, Holub – Horký, Kaplan, Kavan, Mácha, Fibigr, Polách.

    Rozhodčí: Beránek – Rožánek, Rychlý
    ocianews.com