Liberec – Pardubice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 8:0 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 01.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Rytíři nejdřív trefili tyčku, následně ale do prázdné branky uklidil kotouč PETR PATYK. Asistence: Pavel Řepka.
     
    45:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný obrat! Slávistická obrana teď zkolabovala a nechala po levém křídle ujet TOMÁŠE BŘEZINU. Útočník Rytířů se protáhl kolem ležícího Šorfa a šikovně brankáře Slavie lehkou žabičkou přehodil. Asistence: Vojtěch Svoboda, Pavel Husarik.
     
    45:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec Rytíři přeci jen udeřili a je srovnáno! A znovu to byl bývalý slávista TOMÁŠ VILDUMETZ, který si po odrazu našel puk a perfektní střelou svým druhým gólem rozvlnil síť. Asistence: Jakub Cibák.
     
    31:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok a je tady z ničeho nic branka v síti Slavie! Při signalizovaném vyloučení ujel TOMÁŠ VILDUMETZ, přebruslil obránce a přestože se bek Steinocher ještě pokoušel skočit s hokejkou za pukem, nebylo to nic platné. Vildumetz v klidu zavěsil k levé tyči. Asistence: Šimon Jelínek, Dominik Havelka.
     
    24:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    O chvíli později je to už o dvě branky! DAVID ŠTEINER dostal přihrávku na levé křídlo, kde se opřel do střely a propálil Blažka. Asistence: Michal Steinocher.
     
    23:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nádherná hokejová akce a Slavia se ujímá vedení. Kohút přejel přes střed útočného pásma, natáhl na sebe beka a potom poslal výbornou zadovku na VIKTORA MARTÍNKA. Ten šancí nepohrdl a využil chvilky, kdy bylo odkryté místo u pravé tyče. Martínek pak tvrdě zavěsil. Asistence: David Kohút
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 24. Martínek (Kohút), 25. Šteiner (Steinocher) – 32. Vildumetz (Jelínek, Havelka), 46. Vildumetz (Cibák), 46. Březina (Svoboda, Husarik), 60. Patyk (Řepka)


    HC Slavia Praha: Šorf (Kodad) – Hejda, Duda, Vobořil, Stark, Štibingr, Valík, Steinocher – Furch, Kohút, Matějka, Patočka, Netolický, Šteiner, Šergl, Marek, Nedorost, Martínek
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Havelka, Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, J. Kučera – Gnusin, Patyk, Jelínek, Řepka, Schildhabel, Vildumetz, Husarik, M. Kučera, Březina, Svoboda

    Rozhodčí: Beránek – Horažďovský, Šimánek
    thejrc.org