Liberec – Pardubice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 8:0 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 01.03.2018, 18:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre činí již osm gólů. Ondřej Hrachovský našel před odkrytou částí klece nehlídaného RENÉHO NAJSARA, který trefil síť dříve, než se tam stačil litvínovský brankář přesunout. Asistence: Ondřej Hrachovský.
     
    49:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté sice byli v mezikruží v přesile, přesto ale nezabránili tomu, aby se puku chopil DAVID KOFROŇ. Třinecký útočník si to po získání kotouče namířil k Orctovi a z těsné blízkosti nezaváhal. Bez asistence.
     
    35:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo, že přesilové hry obou soupeřů jsou dnes mizerné. Oceláři udeřili ve vlastním oslabení a jdou do šestibrankového vedení. Po přihrávce Davida Kofroně zakončil z levé strany MICHAL KVASNICA a také útočník s devětadvacítkou na dresu se zapisuje do kolonky střelců. Asistence: David Kofroň, Ondřej Hrachovský.
     
    31:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prudkou ránu od modré čáry vyslal obránce TIMOTEJ MARGUŠ a puk z jeho hole dosvištěl až za brankovou čáru. Asistence: René Najsar, Lukáš Kaukič.
     
    29:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká parádička v podání DANA PRZYBYLY. Domácí útočník se protáhl před branku soupeře, vymíchal Orcta a následně dopravil puk do sítě. Asistence: Michal Kvasnica, Jakub Adámek.
     
    23:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do tříbrankového vedení. Matěj Mach dojel puk za brankou a poslal jej mezi kruhy. Tam si na střelu z první sjel LUKÁŠ KAUKIČ a Orct proti tomuto pokusu zareagoval až v momentě, kdy už se kotouč třepotal v síti. Asistence: Matěj Mach, Jan Kalus.
     
    19:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny odskakují domácí do dvougólového vedení. JONÁŠ PETEREK se na pravém kruhu vyhnul protihráči, následně vypálil z úhlu a puk prošel mezi betony Kožnara až do sítě. Asistence: Ondřej Hrachovský, Filip Krzak.
     
    09:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec u mantinelu puk přece jen vybojovali a na branku jej nahodil Ondřej Hrachovský. Tam si jej našel MICHAL PAPAJ, potáhl ho do strany a zakončil do odkryté části klece. Asistence: Ondřej Hrachovský.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 10. Papaj (Hrachovský), 20. Peterek (Hrachovský, Krzak), 24. Kaukič (Mach, Kalus), 30. Przybyla (Kvasnica, J. Adámek), 32. G. Radzienciak (Najsar, Kaukič), 36. Kvasnica (Kofroň, Hrachovský), 50. Kofroň, 55. Najsar (Hrachovský)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek, Bartko – Strakoš, Kaukič, Plitko, Mach, Kofroň, Przybyla, Kvasnica, Peterek, Raška, Kalus, Papaj, Najsar, Molin
    HC Litvínov: Kožnar (21. Orct) – Urbánek, Franc, Havlík, Viedemann, Dvořák, Starý – Berka, Bečvář, Pecka, Myšák, Bartoš, Krsek, Jícha, Havelka

    Rozhodčí: Koziol – Bojda, Mikler
    ocianews.com