Philadelphia – Carolina 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Dallas – Tampa 4:5 (po pr.) | Edmonton – Nashville 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:3 (kon.)
San Jose – Chicago 7:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
New Jersey Devils
Pátek 02.03.2018, 01:35 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Jesper BRATT - 3:2
     
    57:53
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey je zpátky ve hře. Zdálo se, že je rozhodnuto, protože se domácí usadili v útočném pásmu, nepodařilo se jim ale poslat puk do prázdné branky soupeře a na opačnou stranu po pravém křídle ujel JESPER BRATT, který pověsil puk přesně do levé šibenice! Asistence: Patrick Maroon.
    56:26 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    56:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers učinili mílový krok k vítězství, jejich náskok je už dvougólový. Dadonov si všiml rozjetého ALEKSANDERA BARKOVA, předložil mu kotouč do mezikruží a Barkov poté bekhendem pověsil puk nechytatelně pod břevno! Asistence: Jevgenij Dadonov a Nick Bjugstad.
    48:38 Maxim MAMIN - 2:1
     
    48:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní už to domácím vyšlo, Panthers si v polovině třetí třetiny berou ztracený náskok zpět a opět poněkud kuriózním gólem. MAXIM MAMIN z prakticky nulového úhlu nahodil kotouč na Schneidera a černá pryž se poté od zad hostujícího brankáře odrazila do sítě! Asistence: Jared McCann a Aaron Ekblad.
    20:50 Taylor HALL - 1:1
     
    20:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno a bodová série TAYLORA HALLA se natahuje na 23 zápasů! Útočník s devítkou na dresu od mantinelu nahodil kotouč směrem na Luonga a Ekblad si puk omylem ztečoval do sítě. Bez asistence.
    06:51 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    06:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Další podobná akce Cats už vyústila v úvodní gól zápasu. ALEKSANDER BARKOV z levé strany nahodil kotouč do předbrankového prostoru, kde se dostali do klinče Bjugstad s Hischierem a mladý útočník Devils si omylem srazil kotouč do sítě. Asistence: Jevgenij Dadonov a Alex Petrovic.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 7. Barkov (Dadonov, Petrovic), 49. Mamin (McCann, Ekblad), 57. Barkov (Dadonov, Bjugstad) – 21. Hall, 58. Bratt (Maroon)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, Vrbata – J. McGinn, McCann, Mamin – Haley, MacKenzie, Sceviour.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – Grabner, Zajac, Noesen – Coleman, Boyle, Maroon.

    Rozhodčí: Kowal, Chmielewski – Driscoll, Smith
    thejrc.org