Philadelphia – Carolina 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Dallas – Tampa 4:5 (po pr.) | Edmonton – Nashville 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:3 (kon.)
San Jose – Chicago 7:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:5 (1:1, 1:3, 2:0 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 02.03.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:19 Cory CONACHER - 4:5
     
    64:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po pravé straně projel do útočného pásma CORY CONACHER a svým následným bekhendem dostal puk v pádu šťastně za Bishopova záda. Bez asistence.
    59:56 Mattias JANMARK - 4:4
     
    59:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Devět vteřin před koncem třetí třetiny máme srovnáno! Po velkém závaru před Dominguem dostal touš za brankovou čáru MATTIAS JANMARK. Asistence: Tyler Seguin, Radek Faksa.
    41:50 Brett RITCHIE - 3:4
     
    41:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy se dostávají na dostřel! Po přihrávce Dickinsona zpoza branky se trefuje z pravého kruhu bez přípravy BRETT RITCHIE. Pátá branka v tomto ročníku pro rodáka z Orangeville, 3:4! Asistence: Jason Dickinson, Remi Elie.
    36:08 Steven STAMKOS - 2:4
     
    36:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning jdou do dvoubrankového vedení! Miller vyslal do nájezdu STEVENA STAMKOSE, který prostřelil Bishopa mezi betony. Kapitán Tampy vstřelil svou pětadvacátou branku v letošní sezoně! Asistence: J. T. Miller.
    33:53 Alex KILLORN - 2:3
     
    33:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning dnes podruhé vedou! Cirelli zavezl kotouč do útočného pásma a následně přihrál na Paquettea. Jeho střelu z levé strany vyrazil Bishop pouze k ALEXI KILLORNOVI, který puk dorazil. Asistence: Cedric Paquette, Anthony Cirelli.
    29:20 Anthony CIRELLI - 2:2
     
    29:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a skóre je znovu vyrovnané! ANTHONY CIRELLI nabral dobrou rychlost a následně z levého kruhu prostřelil Bishopa mezi vyrážečkou a betonem. Dvacetiletý Kanaďan dnes debutuje v NHL a hned také zapisuje první gól, 2:2! Asistence: Victor Hedman, Chris Kunitz.
    28:13 Tyler SEGUIN - 2:1
     
    28:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Klingberg našel před brankou nikým nebráněného TYLERA SEGUINA, který zakončoval vlastně do odkryté branky. Seguin se dnes prosazuje podruhé, 2:1! Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
    11:05 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    11:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovku, máme srovnáno! TYLER SEGUIN dostal další přihrávku od Benna a tentokrát se již nemýlil. Z první prostřelil Dominguea a připsal si třiatřicátou trefu v letošní sezoně. 1:1! Asistence: Jamie Benn, Alexandr Radulov.
    01:02 Brayden POINT - 0:1
     
    01:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají na začátku druhé minuty skóre dnešního utkání! Po výborném forčekinku Millera se mazácky prosazuje BRAYDEN POINT. Pro rodáka z Calgary šestadvacátý gól v sezoně! Asistence J. T. Miller.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 12. Seguin (Ja. Benn, Radulov), 29. Seguin (J. Klingberg, Lindell), 42. B. Ritchie (Dickinson, Elie), 60. Janmark (Seguin, Faksa) – 2. B. Point (J. T. Miller), 30. Cirelli (Hedman, Kunitz), 34. Killorn (Paquette, Cirelli), 37. Stamkos (J. T. Miller), 65. Conacher


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg (A), Hamhuis, Pateryn, Methot, Johns – Ja. Benn (C), Seguin (A), Radulov – D. Shore, Janmark, Spezza – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Dickinson, B. Ritchie.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Hedman, Strålman (A), Sergačjov, Girardi, Coburn, Šustr – Killorn, Stamkos (C), Kunitz – Gourde, B. Point, Callahan (A) – J. T. Miller, T. Johnson, Erne – Conacher, Paquette, Cirelli.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Graham Skilliter – Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 17 337
    thejrc.org