Philadelphia – Carolina 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Dallas – Tampa 4:5 (po pr.) | Edmonton – Nashville 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:3 (kon.)
San Jose – Chicago 7:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
Nashville Predators
Pátek 02.03.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Austin WATSON - 2:4
     
    56:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    AUSTIN WATSON po přihrávce Ryana Hartmana z vrcholu mezikruží v levém kruhu poslal puk po ledě z ostrého úhlu do odkryté brány a Nashville vede po vstřelení čtyř branek v řadě 4:2! Asistence: Ryan Hartman a Colton Sissons.
    54:52 Viktor ARVIDSSON - 2:3
     
    54:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Cam Talbot vyrazil střelu Filipa Forsberga pouze před sebe, čehož využil dojíždějící VIKTOR ARVIDSSON, a z dorážky v závěru otočil skóre svým druhým gólem v zápase na stranu Predators! Asistence: Filip Forsberg.
    39:50 Viktor ARVIDSSON - 2:2
     
    39:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou přihrávku Filipa Forsberga z levého křídla a bez přípravy skóroval z blízkosti do odkryté brány! Predators rychle vstřelili dva góly a deset sekund před koncem druhé třetiny vyrovnali na 2:2! Asistence: Filip Forsberg.
    36:28 Scott HARTNELL - 2:1
     
    36:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    SCOTT HARTNELL si najel do mezikruží na krásnou přihrávku Nicka Bonina zpoza brány a z blízkosti puk poslal bez přípravy nad lapačkou Cama Talbota do pravého horního rohu brány! Predators se dokázali prosadit a prohrávají pouze o gól! Asistence: Nick Bonino a Calle Järnkrok.
    19:07 Leon DRAISAITL - 2:0
     
    19:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL na levém křídle nabral skvělou rychlost a prudkou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Oilers v závěru první části využili přesilovou hru a vedou 2:0! Asistence: Connor McDavid a Ryan Strome.
    11:01 Connor MCDAVID - 1:0
     
    11:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Predators nedokázali v mezikruží dostat puk do bezpečí, za což je dokonale potrestal CONNOR MCDAVID, když si sjel před bránu a po nádherné kličce na vzdálenější levé tyči zasunul puk kolem ležícího Pekky Rinneho po ledě do prázdné brány! Edmonton vede 1:0! Asistence: Anton Slepyšev a Matt Benning.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. McDavid (Slepyšev, Benning), 20. Draisaitl (McDavid, R. Strome) – 37. Hartnell (Bonino, Järnkrok), 40. Arvidsson (F. Forsberg), 55. Arvidsson (F. Forsberg), 57. Watson (Hartman, Sissons)


    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Nurse, Russell (A), Sekera, Bear, Klefbom, Benning – Lucic (A), McDavid (C), Slepyšev – Cammalleri, Draisaitl, Kassian – Puljujärvi, R. Strome, Åberg – Caggiula, Khaira, Pakarinen. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Hartman – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Watson, Sissons, Arvidsson. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Chris Lee, Wes McCauley. Čároví: Travis Gawryletz, Steve Miller

    Diváci: 18347
    thejrc.org