Philadelphia – Carolina 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Dallas – Tampa 4:5 (po pr.) | Edmonton – Nashville 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:3 (kon.)
San Jose – Chicago 7:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:3 (0:1, 1:0, 4:2)
Minnesota Wild
Pátek 02.03.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Jordan MARTINOOK - 5:3
     
    59:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    JORDAN MARTINOOK krásně vyhodil puk o plexisklo ze své třetiny a trefil se přesně do odkryté brány! Arizona tak v dnešním utkání vítězí!
    53:13 Matt CULLEN - 4:3
     
    53:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ve třetí třetině se hráči rozstříleli a Minnesota opět snižuje na rozdíl jediné branky. Tyler Ennis vystřelil z levé strany, ale puk zůstal u betonu Raanty, čehož pohotově využil MATT CULLEN a dorazil kotouč do brány! Asistence: Tyler Ennis, Marcus Foligno.
    52:04 Kevin CONNAUTON - 4:2
     
    52:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona jde do dvoubrankového vedení a ve třetí periodě jasně dominuje hře! Max Domi poslal puk na pravou stranu, kde se do něj z jedné opřel KEVIN CONNAUTON a zamířil perfektně, jelikož kotouč od jeho hole skončil v pravé šibenici! Asistence: Max Domi, Christian Dvorak.
    48:09 Richard PÁNIK - 3:2
     
    48:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale Arizona si bere vedení zpět a to během půlminuty! Oliver Ekman-Larsson skvělou přihrávkou našel na pravé straně volného RICHARDA PÁNIKA a ten z jedné vypálil do odkryté brány Minnesoty, jelikož se Alex Stalock v čas nepřemístil. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Christian Fischer.
    47:20 Mikko KOIVU - 2:2
     
    47:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ovšem Minnesota využívá přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnává! MIKKO KOIVU se dostal až k bráně a následně zakončil přesně k levé tyči! Asistence: Matt Dumba, Charlie Coyle.
    44:32 Christian DVORAK - 2:1
     
    44:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona otáčí zápas a jde do vedení! Christian Fischer se dostal ke střele, která Stalockovi vypadla před něj, následně se o dorážku pokusil CHRISTIAN DVORAK, který nadvakrát nakonec dostal kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Christian Fischer, Max Domi.
    37:28 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    37:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Po buly došlo k boji o kotouč, ten se následně objevil na holi JAKOBA CHYCHRUNA, který neváhal a vypálil přesně do pravé šibenice a Arizona tak využívá přesilovou hru už po pěti vteřinách! Asistence: Clayton Keller, Max Domi.
    15:36 Zach PARISE - 0:1
     
    15:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tlak Minnesoty byl od úvodního vhazování obrovský a hosté jdou zaslouženě do vedení! Po signalizování výhody pro Wilds hráli hosté v šesti, čehož využil Nino Niederreiter, který skvěle posunul puk na volného ZACHA PARISE, ten si kotouč zpracoval a následně vypálil přesně k pravé tyči! Asistence: Nino Niederreiter, Joel Eriksson Ek.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 38. Chychrun (Keller, Domi), 45. Dvorak (Fischer, Domi), 49. Pánik (Ekman-Larsson, Fischer), 53. Connauton (Domi, Dvorak), 60. Martinook – 16. Parise (Niederreiter, J. Eriksson Ek), 48. M. Koivu (Dumba, Coyle), 54. Cullen (Ennis, M. Foligno)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, Goligoski, Connauton – Keller, Stepan (A), Perlini – Fischer, Dvorak, Domi – Archibald, F. Hamilton, Pánik – Cousins, Richardson, Martinook.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Dumba, Suter (A), Spurgeon, Brodin, Prosser, Seeler – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Coyle, M. Koivu (C), Parise (A) – Ennis, Cullen, Niederreiter – Winnik, J. Eriksson Ek, M. Foligno.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Justin StPierre – Ryan Gibbons, Tony Sericolo
    bahis siteleri