Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:6 (0:2, 1:1, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 02.03.2018, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Tomáš MARCINKO - 2:6
     
    59:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak domácí se nakonec dočkali druhé branky! Vladimír Dravecký zavezl kotouč do útočného pásma a z brankové čáry poslal kotouč na nehlídaného TOMÁŠE MARCINKA! Slovenský útočník měl jednoduchou úlohu v podobě trefení odkryté Kacetlovy branky! Asistence: Vladimír Dravecký, David Cienciala.
    57:51 Martin KAUT - 1:6
     
    57:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice opět skórují, MARTIN KAUT završuje hattrick! Jordann Perret vybojoval kotouč ve středním pásmu, hostující útočník jej poté zavezl do útočné třetiny a byť faulován, dokázal přenechat puk najíždějícímu MARTINU KAUTOVI! Ten si počkal na správný moment a přesnou střelou trefil horní růžek Hamerlíkovy branky! Asistence: Jordann Perret.
    54:15 Patrik POULÍČEK - 1:5
     
    54:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pátý kotouč v třinecké síti! Martin Kaut a PATRIK POULÍČEK se znovu dostali do rychlého přečíslení, oba hráči Dynama si tentokráte prohodili role a PATRIK POULÍČEK, po skvělém pasu Martina Kauta, popáté rozvlnil síť třinecké branky! Asistence: Martin Kaut.
    48:33 Martin KAUT - 1:4
     
    48:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAUT svůj další rychlý protiútok již přetavuje v gól! Hostující útočník dostal kotouč od Patrika Poulíčka na pravou stranu kluziště, Kaut kousek za modrou čárou napřáhl k velice prudké střele, kotouč zapadl přesně mezi Hamerlíkovy betony! Asistence: Patrik Poulíček, Jordann Perret.
    33:30 David TOMÁŠEK - 1:3
     
    33:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté přenesli hru na druhou stranu kluziště a slaví třetí branku v Hrubcově síti! Kotouč se po menších zmatcích za Hrubcovou brankou dostal na modrou čáru, odkud šikovně nahazoval Jan Ščotka. Nahození hostujícího obránce se od zadního mantinelu odrazilo do předbrankového prostoru, kde se nejlépe orientoval DAVID TOMÁŠEK, který svou trefou vyhání Hrubce na střídačku! Asistence: Jan Ščotka.
    30:56 David CIENCIALA - 1:2
     
    30:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři po vhazování udrželi kotouč v útočném pásmu a mohou slavit kontaktní branku! Tomáš Marcinko vybojoval kotouč za hostující brankou a posunul jej na DAVIDA CIENCIALU! Třinecký útočník byl tísněn několika protihráči, i tak ale dokázal najít skulinu v Kacetlově postoji a poslat puk do branky! Asistence: Tomáš Marcinko.
    11:15 Martin KAUT - 0:2
     
    11:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další nenápadná akce Dynama, druhý kotouč v Hrubcově síti! Lukáš Kovář nezvládl situaci u obranné modré čáry, napadající MARTIN KAUT se jednoduše dostal ke kotouči a vydal se na Hrubce! Kaut si najížděl z pravé strany, střelou mezi Hrubcovými betony podruhé rozvlnil síť třinecké branky! Bez asistence.
    05:45 Josef HRABAL - 0:1
     
    05:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Okřídlené pravidlo zafungovalo ve WERK ARENĚ, Dynamo se z ničeho nic dostává do vedení! Rostislav Marosz dostal dlouhý pas na útočnou modrou, svou akci nezakončil, ale přenechal kotouč ze druhé vlny najíždějícímu JOSEFU HRABALOVI! Hostující obránce udělal kličku na střed kluziště a poslal kotouč do odkryté třinecké branky! Asistence: Rostislav Marosz, Tomáš Mojžíš.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 31. Cienciala (Marcinko), 60. Marcinko (Dravecký, Cienciala) – 6. Hrabal (Marosz, Mojžíš), 12. M. Kaut, 34. Tomášek (Ščotka), 49. M. Kaut (Poulíček, Perret), 55. Poulíček (M. Kaut), 58. M. Kaut (Perret)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (34. Hamerlík) – D. Musil, M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, L. Kovář – Rákos, R. Vlach, Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko, Cienciala – Adamský (C), Polanský, Petružálek – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava (A), Trončinský (A), Wishart, Ščotka, Mojžíš, Hrabal, Holland – Rolinek (C), Marosz, T. Svoboda – Treille, Tomášek, Beran – Perret, Poulíček, M. Kaut – Machala, Dušek, Bojko.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Daniel Pražák – Michal Zíka, Milan Jindra
    thejrc.org