Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
7:2 (3:0, 1:0, 3:2)
HC Kometa Brno
Pátek 02.03.2018, 17:20 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:02 David ŠKŮREK - 7:2
     
    56:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID ŠKŮREK dostal nabito a vypálil, do jeho střely se položil jeden z brněnských hráčů a ztečoval puk za záda bezmocného Čiliaka. Asistence: Vilém Burian, Petr Strapáč.
    55:19 Jakub GALVAS - 6:2
     
    55:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další gól. JAKUB GALVAS dostal od Jergla přihrávku, sjel si blíž k Čiliakovi a poslal kotouč pod vyrážečkou až do sítě. Asistence: Aleš Jergl, Jan Knotek.
    49:45 Jan KNOTEK - 5:2
     
    49:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Z levé strany vystřelil David Škůrek, Čiliak vyrazil a kotouč za něj dorazil JAN KNOTEK. Asistence: David Škůrek, Marek Laš.
    48:50 Jan ŠTENCEL - 4:2
     
    48:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno snižeuje na rozdíl dvou branek. Kometa ve třech hráčích aktivně napadala v útočném pásmu, získala kotouč, který Petr Holík poslal na hůl JANA ŠTENCELA, který ho poslal za Konráda. Asistence: Petr Holík.
    40:40 Martin ZAŤOVIČ - 4:1
     
    40:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno v úvodu třetiny snižuje. JAKUB KREJČÍK dostal kotouč na modré a poslal ho za Konráda, který si na něj ještě sáhl. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    30:05 Jan KNOTEK - 4:0
     
    30:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení. JAN KNOTEK se po přechodu do útočného pásma nerozpakoval a vyslal střelu, která proletěla až za Čiliaka. Asistence: Jan Eberle.
    19:20 Vilém BURIAN - 3:0
     
    19:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Petr Strapáč zavez puk do útočného pásma, kde ho poslal VILÉMU BURIANOVI, který měl na levé straně ještě jednoho spoluhráče, nicméně se rozhodl vypálit a kotouč s odrazem o Čiliakovu pravou tyčku zaplul do branky. Asistence: Petr Strapáč.
    02:28 Miroslav HOLEC - 2:0
     
    02:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku, MIROSLAV HOLEC rychlou střelou z otočky poslal puk pod horní tyčku Čiliakovy branky. Asistence: Martin Vyrůbalík, Bruno Mráz.
    01:58 Jan KÁŇA - 1:0
     
    01:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení. Brněnská obrana trochu zaspala, Skladaného pokus z levé strany Čiliak vyrazil pouze na hůl JANA KÁNI, který ho poslal do odkryté branky. Asistence: František Skladaný.
    Marken.cz

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 2. J. Káňa (Skladaný), 3. Holec (Vyrůbalík, Mráz), 20. Burian (Strapáč), 31. J. Knotek (Eberle), 50. J. Knotek (Škůrek, Laš), 56. J. Galvas (Jergl, J. Knotek), 57. Škůrek (Burian, Strapáč) – 41. J. Krejčík (Zaťovič, P. Holík), 49. Štencel (P. Holík)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, L. Galvas, J. Galvas, Staněk – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Ostřížek, Skladaný – Holec, Mráz, Jergl.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Langhamer) – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – Zaťovič, P. Holík, M. Erat (A) – R. Zohorna, Hruška, Haščák – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák (C), Vincour.

    Rozhodčí: Svoboda R., Kubičík – Pešek, Svoboda J.
    thejrc.org