Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Warriors Brno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 12:4 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 10:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 6:0 (kon.)
Žďár n/S – Letňany 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 02.03.2018, 16:00 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    61:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno, Pardubičtí berou bonusový bod za výhru v prodloužení. Matěj Poul poslal chytrou přihrávku na najíždějícího FILIPA KOFFERA, který se u pravé tyče z pohledu Daniela Svobody nezmýlil. Asistence: Matěj Poul.
     
    51:27
    Slibná akce českobudějovického týmu ničím nekončí. Vojtěchu Krchovi se otevřela cesta k brance, jenže domácí útočník zařízení z dobré pozice netrefil. Vyrovnaný stav tedy stále trvá.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Hybeš – 2 min., napadení).
     
    43:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Z přesilovky neuběhla vůbec dlouhá doba a máme srovnáno! Michal Silný posunul puk na modrou čáru, kde napřáhl MATĚJ ŠAFÁŘ, který velmi povedenou střelou k tyči srovnává na 2:2! Asistence: Michal Silný, Vojtěch Krcho.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Zeman – 2 min., držení).
     
    34:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Koffer – 2 min., hákování).
     
    25:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice potvrzují dobrý nástup do druhé periody. U hrazení jel s kotoučem na holi Ondřej Rohlík a z velkého úhlu ho nasměroval před domácí branku, kde do něj stačilo plácnout ONDŘEJI TOBIÁŠOVI, a hosté jdou poprvé v utkání do vedení. Asistence: Ondřej Rohlík.
     
    23:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí hokejisté nastoupili do druhé třetiny s vervou, což se jim vyplatí. Srovnávají skóre! K odraženému kotouči se u levé tyče z pohledu brankáře dostal TOMÁŠE ZEMAN, který svou střelou nasměroval puk až za brankovou čáru. Asistence: Vít Rozlílek.
     
    21:34
    Pohlednou individuální akci předvedl Jakub Čížek. Domácí střelec se prosmýkl mezi dvě pardubickými beky a ocitl se před Nečasem. Puk si stáhl na bekhend, jenže mezi tři tyče se netrefil.
     
    17:21
    Dlouho dobu jsme neviděl domácí šanci, za to teď přišla další pardubická. Autorem trefy byl opět Tomáš Zeman, ani tentokrát ale nemůže být se svým zakončením spokojený. Puk prolétl pár centimetrů od pravé Svobodovy tyčky.
     
    14:05
    Pochvalu určitě zaslouží Tomáš Zeman, jenž se krásně zbavil dvou domácích hráčů a objevil se až před brankou Motoru. Střelu zkusil procpat mezi betony Svobody. Ten je ale zaklapl včas.
     
    10:30
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Krcho – 2 min., podražení).
     
    05:59
    Další výborná akce domácích! Vojtěch Krcho dobře viděl, že si Michal Silný najíždí na vzdálenější tyč. Krcho tam tedy zkusil procpat přihrávku, avšak Silný se k ní jen těsně nedostal!
     
    03:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je tu úvodní branka v zápase! Českobudějovičtí založil rychlou útočnou akci. Nečas si jel pro klouzající puk, jenže spolu s obranou nevyhodnotil situaci vůbec dobře, díky čemu se dostal ke kotouči ŠIMON MASOPUST. Zasunout do odkryté branky, to pro něj nebyl žádný problém. Asistence: Michal Silný, Jiří Michal.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Masopust (Silný, Michal), 44. Šafář (Silný, Krcho) – 24. Zeman (Rozlílek), 26. Tobiáš (Rohlík), 62. Koffer (Poul)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Pánek, Pavlát, Škola, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Michal, Krcho, Řezáč, Kašpar, Petřík, Vaculík, J. Čížek, Schwartz, Melichar, Masopust
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Oliva, Leder, Hybeš, Jelínek, Škorec, Blažej – Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Tobiáš, Kostka, Chára, Rohlík, Koffer, Bucek, Rouha

    Rozhodčí: Hucl – Jílek, Šperl
    thejrc.org