NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
New Jersey Devils
Sobota 03.03.2018, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:11:09)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:18
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Teuvo Teräväinen (CAR) 1+0
    2. Cam Ward (CAR) 60 minut, 25 zákroků, 1 gól, 96%
    3. Derek Ryan (CAR) 1+0
     
    Střely na branku: 30 – 26
     
    Je konec! Carolina zvládla dnešní utkání s New Jersey a po vítězství 3:1 se alespoň na chvíli bodově dotáhla na osmý Columbus. Třetí třetina patřila domácí hokejistům. New Jersey sice hrálo aktivně, ale Teuvo Teräväinen šikovnou tečí poslal domácí celek do vedení! Hosté se od té doby snažili vyrovnat, ale Cam Ward dnes předvedl skvělý výkon! V samotném závěru ještě gólem do prázdné branky pečetil výhru Hurricanes Justin Williams!
     
    Konec zápasu.
    59:39 Justin WILLIAMS - 3:1
     
    59:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Carolina dnes vyhraje! JUSTIN WILLIAMS dojel puk ve středním pásmu a bekhendem jej uklidil do opuštěné branky! Asistence: Jordan Staal.
     
    59:17
    Hostující trenér si ještě vyžádal oddechový čas! Lodivod Devils udělí svým svěřencům poslední pokyny!
     
    59:10
    Taylor Hall nahodil puk do útočného pásma a hosté se teď budou snažit dostat Carolinu pod tlak. New Jersey zatím marně čeká na velké příležitosti.
     
    58:32
    Ben Lovejoy se z pravého křídla tlačil před Warda, ale výborně zasáhl vracející se Justin Faulk, který mu špičkou čepele vypíchl puk k mantinelu.
     
    58:06
    Keith Kinkaid míří ven ze své klece a hosté zkoušejí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    57:40
    Lee Stempniak dojel prudké nahození za branku soupeře. Do parády si jej vzala dvojice zadáků New Jersey a hosté rychle získali puk pro sebe.
     
    57:08
    Stefan Noesen spěchal za vyhozeným kotoučem do středního pásma. Obránce Faulk byl u puku jako první s noblesou dokázal rozehrát.
     
    56:20
    Carolina zatím brání skvěle. Domácí zadáci hrají na hranici sebeobětování a nenechávají střelcům New Jersey prostor k zakončení.
     
    55:23
    Nico Hischier zavezl puk do rohu útočného pásma, kde se rychlou brzdou chtěl zbavit Lindholma, ale při bruslařském manévru ztratil balanc.
     
    55:00
    Cam Ward schoval střelu od modré čáry do lapačky. Chvíli váhal, zda by neměl rozehrát, ale poté si všiml dotírajícího Zachy a raději přerušil hru.
     
    54:25
    Miles Wood udržel pro Devils útočné pásmo. Zajac se snažil dotlačit kotouč do sítě, jenže fantastický Cam Ward udržel beton na ledě a nedal soupeři prostor.
     
    54:05
    Hra se nyní hodně přerušuje. Elias Lindholm projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže jeho střelu zápěstím přizvedl zadák do ochranné sítě.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 32. D. Ryan (V. Rask, Hanifin), 50. T. Teräväinen (Pesce, E. Lindholm), 60. Williams (J. Staal) – 40. Hall (Vatanen, Palmieri)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, T. van Riemsdyk, H. Fleury – B. McGinn, J. Staal, Williams – T. Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Di Giuseppe, Wallmark, Skinner – Stempniak, D. Ryan, V. Rask.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Zacha, Wood, Noesen – Zajac, Grabner, Maroon – Boyle, Bratt, Coleman.
    thejrc.org