NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Detroit Red Wings
Sobota 03.03.2018, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:29 Trevor DALEY - 4:3
     
    45:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit si dokázal vytvořit tlak do brankoviště, toho využil obránce TREVOR DALEY, jenž zamanévroval na modré čáře, protáhl se okolo obránce před skrumáž u branky Hellebuycka, jehož propálil k levé tyči. Asistence: Niklas Kronwall, Tyler Bertuzzi.
    32:17 Patrik LAINE - 4:2
     
    32:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí si berou vedení o dvě branky zpět! Morrissey našel dlouhým pasem najetého Ehlerse, ten přejel modrou čáru a poslal puk na pravou stranu. Tam si jej vzal PATRIK LAINE a přesnou ránou na vzdálenější tyč nedal Howardovi šanci. Asistence: Nikolaj Ehlers, Josh Morrissey.
    27:35 Anthony MANTHA - 3:2
     
    27:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme sníženo. Zafungovalo pravidlo nedáš – dostaneš a rázem je to jen o jednu branku. Zetterberg vybojoval puk za brankou pro Nyquista, jenž v rohu pomotal hlavu obráncům Jets. Následně poslal puk před branku, kde stál ANTHONY MANTHA a přesně umístěnou střelou propálil Hellebuycka. Asistence: Gustav Nyquist
    26:25 Dustin BYFUGLIEN - 3:1
     
    26:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace Jets končí třetí brankou v síti Howarda. Morrissey si dvakrát vyměnil kotouč s Armiem. Poté se rozhledl a přesným pasem našel před odkrytou klecí DUSTINA BYFUGLIENA, jenž dokázal poslat kotouč do sítě. Asistence: Josh Morrissey, Joel Armia.
    13:50 Ben CHIAROT - 2:1
     
    13:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale zmrazili hostující hráče! Po vyhraném vhazování se kotouče zmocnil Bryan Little nabil jej podél modré čáry BENU CHIAROTOVI, jenž svou ránou rozezvučel břevno, od kterého se puk neomylně odrazil za brankovou čáru! Asistence: Bryan Little, Jack Roslovic
    13:24 Patrik LAINE - 1:1
     
    13:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí odpovídají tím nejlepším možným způsobem – vyrovnáním! Ještě před vyrovnávací brankou mohl navýšit vedení Red Wings Helm, ale byl zaskočen svou šanci a Hellebuycka nepřekonal. Nicméně na druhé straně si po střele mimo branku dokázal vybojovat puk PATRIK LAINE, protáhl se ke střele a střelou na bližší tyč srovnal. Bez asistence.
    12:46 Niklas KRONWALL - 0:1
     
    12:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního duelu. První rána Kronwalla sice přinesla pouze trmu-vrmu před brankou Hellebuycka, ale jinak branku Jets neohrozila. Nicméně kotouč se opět dostal na modrou čáru, kde se do něj opět opřel NIKLAS KRONWALL a přesnou ranou do vzdálenější šibenice otevírá skóre. Asistence: Henrik Zetterberg, Gustav Nyquist.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 14. Laine, 14. Chiarot (Little, Roslovic), 27. Byfuglien (Morrissey, Armia), 33. Laine (Ehlers, Morrissey) – 13. Kronwall (Zetterberg, Nyquist), 28. Mantha (Nyquist), 46. Daley (Kronwall, Bertuzzi)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers, Chiarot, Morrow – Connor, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Roslovic – Ehlers, Stastny, Laine – Copp, Hendricks, Armia.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Daley, Kronwall, Green, DeKeyser, Jensen, Ouellet – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Bertuzzi, D. Larkin, Athanasiou – Helm, Nielsen, Abdelkader – Frk, Glendening, Witkowski.
    thejrc.org