NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
7:1 (2:0, 4:1, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 03.03.2018, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:46 Matt NIETO - 7:1
     
    47:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jako bych to neříkal. Sedmý gól Lavin jen na světě a znovu po brilantní kombinaci. MacKinnon dal kotouč po levé straně na Comeaua, který si chvilku počkal, až mu na druhou stranu před branku sjede MATT NIETO. To se také stalo a pro útočníka domácích už bylo lahůdkou trefit branku. Asistence: Blake Comeau, Nathan MacKinnon.
    37:07 Mikko KOIVU - 6:1
     
    37:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už ano. Parise si povyjel zpoza branky a přihrál na pravý kruh pro MIKKA KOIVU, který zakončil spolupráci gólem. Byť trošku šťastným – Varlamov si na puk sáhl, ale propadl mu kolem levé ruky do sítě. Asistence: Zach Parise, Mikael Granlund.
    32:40 Mikko RANTANEN - 6:0
     
    32:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích. Nathan MacKinnon si udělal legraci ze tří hráčů soupeře, když proti nim udržel puk. Obkroužil branku, předložil kotouč k levé tyči pro MIKKO RANTANENA a skvělou přihrávkou se mu odvděčil za asistenci na druhé brance – stačilo jen trefil tři tyče. Asistence: Nathan MacKinnon, Patrik Nemeth.
    30:39 Carl SÖDERBERG - 5:0
     
    30:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kdyby v Coloradu znali písničku o tom, že pátá, právě teď odbila, tak si jí zřejmě pustí. Tohle je už náběh na debakl v podání Minnesoty. CARL SÖDERBERG si na levé straně z úhlu nabral puk na bekhend a zkusil jej poslat na branku Minnesoty. Dubnyk zaprvé vůbec nevěděl, kde kotouč je, zadruhé puk od brusle Erica Staala změnil směr a šel přímo k bližší tyči. Asistence: Gabriel Bourque.
    28:08 Nathan MACKINNON - 4:0
     
    28:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jen co hosté vyhodili puk, zaútočilo Colorado znovu. NATHAN MACKINNON dostal výbornou přihrávku od Samu Girarda, najel si mezi kruhy a pohotovou střelou našel mezeru mezi betony Devana Dubnyka. Asistence: Samuel Girard, Patrik Nemeth.
    25:54 Tyson BARRIE - 3:0
     
    25:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Trí-nating. Ne, nezbláznil jsem se, jen doslovně píšu, co nyní křičí radostí komentátor. Tři góly Colorada, žádný u Minnesoty. Rychlou kombinační akci zakončuje TYSON BARRIE, který ve finále celé akce, na jejímž začátku byl MacKinnon, dostal puk mezi kruhy od Rantanena a ač obránce, vůbec se proti Dubnykovi nemýlil. Rantanen tak už má třetí úspěšnou nahrávku. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
    12:08 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    12:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny využívají přesilovou hru a nyní ukázal MacKinnon svůj hokejový um. Při kombinaci domácích si na levém kruhu klepl hokejkou o led na znamení přihrávky. Tu také od Rantanena dostal a vzápětí vyšil milimetrově přesný vzdálenější horní roh. Tam už žádný pavouček není. Asistence: Mikko Rantanen, Tyson Barrie.
    09:40 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    09:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První nahození Rantanena od modré ještě nevyšlo, no tak to útočník Colorada zkusil ještě jednou, jak se sluší a patří. Po Girardově příhrě vypálil od modré a jeho střelu tečoval GABRIEL LANDESKOG za záda Dubnyka, který s tím nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Mikko Rantanen, Samuel Girard.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Landeskog (Rantanen, Girard), 13. MacKinnon (Rantanen, Barrie), 26. Barrie (Rantanen, MacKinnon), 29. MacKinnon (Girard, Nemeth), 31. Söderberg (G. Bourque), 33. Rantanen (MacKinnon, Nemeth), 48. Nieto (Comeau, MacKinnon) – 38. M. Koivu (Parise, Mikael Granlund)


    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, A. Lindholm – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Toninato, Compher.
    Minnesota Wild: Dubnyk (31. Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Olofsson – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise (A), M. Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Cullen, Kunin – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Heyer, Murchison
    thejrc.org