Zlaté Moravce – Trenčín 1:4 (kon.) | Prešov – Ružomberok 0:0 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Michalovce – Žilina 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 0:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (0:2)
AS Trenčín
sk Sobota 03.03.2018, 14:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Pekný deň prajem všetkým futbalovým fanúšikom. Fortuna liga má dnes na programe posledné kolo základnej časti, po ktorom sa dvanásť tímov rozdelí do skupiny o titul a udržanie. My sa v tomto textovom prenose pozrieme do Zlatých Moraviec, kam zavíta AS Trenčín.

    ZLATÉ MORAVCE

    Už pred záverečným kolom je jasné, že Zlaté Moravce obsadia v základnej časti ôsmu priečku. Pred začiatkom jarnej časti ešte mali teoretickú šancu na postup do TOP 6, ale trojgólové prehry s Trnavou a Podbrezovou im vystavili stopku. Problémom sú najmä výsledky vonku, kde zverenci Juraja Jarábka získali len poltucet bodov. Doma sa im vedie oveľa lepšie – ich bilancia je 6-1-3. Počas zimnej prestávky prišli o Róberta Gešnábela, ktorý bol najlepším zakončovateľom mužstva. Celkovo káder prešiel veľkými zmenami. Odišiel Martin Dobrotka, Peter Sládek a na druhej strane pribudli hráči ako Giorgij Čočišvili, Juraj Kotula, Marek Rigo, Robert Bartolomeu či Ondřej Šašinka. Posledný menovaný hráč si už aj otvoril strelecký účet, keď proti Trnave premenil penaltu. Zlatomoravčania sa v prvých dvoch jarných dueloch neprezentovali najlepším ofenzívnym prejavom, o čom svedčia len tri strelecké pokusy na bránu. Posledné stretnutie pre zranenie vynechal Karol Karlík a zrejme bude absentovať aj dnes.

    AS TRENČÍN

    Trenčania s touto sezónou nemôžu byť spokojní, no postup do skupiny o titul majú v suchu. Definitívne ho spečatili pred siedmimi dňami, keď na Sihoti zdolali Prešov 2:0. Kľúčový bod ukoristili v zápase s Nitrou, ktorý im zachránil zneškodnenou penaltou súpera Igor Šemrinec. Trenčín figuruje na piatom mieste so ziskom 33 bodov. Má najlepšiu ofenzívu v súťaži, keď v priemere dosahuje takmer 2,5 gólu na zápas. Tá však dostala počas prestávky tvrdú ranu, pretože do belgického Gentu zamieril 14-gólový Rangelo Janga. Náhradou by mala byť dvojica holandských posíl Joey Sleegers a Philippe Van Arnhem. Ďalším mladým hráčom v zostave Trenčína je Marián Pišoja, ktorý už vo veku 17 rokov podpísal viacročný kontrakt. Prvý tohtosezónny vzájomný duel Považania ovládli pomerom 3:0 a favoritom budú aj počas prvej marcovej soboty. Vo Fortuna lige neprehrali posledných päť zápasov, ale na výhru z ihrísk súperov čakajú od 3. novembra minulého roka.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (C), Nikolić, Horník, Kotula – Orávik, Duga, O. Šašinka, Bariš – Harba, Urgela.
    Náhradníci: Novota – Bartolomeu, Paixao da Silva, M. Rigo, Jančura.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík (C), Šulek – El Mahdioui – Zubairu, Ubbink – Sleegers, Mance, Gong.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Paur, Čögley, van Arnhem, Čataković, Azango.

    Rozhodcovia: Peter Ziemba – Tomáš Vorel, Peter Kováč.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop zápasu sa nám postaral domáci útočník Ľubomír Urgela. Približne po polminúte hry zostanú Zlaté Moravce pri lopte, pretože faulom si pomohol v strede ihriska Antonio Mance.
     
    1
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa hneď z prvej útočnej akcie dokázali strelecky presadiť. Hilary Gong potiahol akciu po pravej strane, následne presným pasom našiel v šestnástke ANTONIA MANCEHO, no a ten z tesnej blízkosti prekonal Pavla Kováča.
     
    2
    Domáci futbalisti si takto rozhodne nepredstavovali začiatok dnešného zápasu. V jarnej časti sa im príliš nedarí smerom dopredu, no teraz musia od samotného začiatku doháňať manko.
     
    3
    Peter Orávik centroval z ľavej strany. Adresátom jeho prihrávky mal byť zrejme Ľubomír Urgela, no pred domácim hrotovým útočníkom dobre zasiahol stopér James Lawrence.
     
    4
    Peter Ziemba prerušuje hru po nedovolenom zákroku už niekoľkokrát spomínaného Ľubomíra Urgelu. Ten si počínal v rozpore s pravidlami v súboji s holandským záložníkom Joeyom Sleegersom.
     
    5
    Hilary Gong sa presadil po pravej strane. Martin Chren ho nezastavil, no hosťujúci futbalista napokon vybojoval len rohový kop. Antonio Mance bol totiž veľmi dobre strážený Denisom Horníkom.
     
    6
    Po rohovom kope mohol zakončovať Hilary Gong, ale loptu netrafil. Následne sa Trenčania dostali na dostrel súperovej brány, no ich aktivitu končí útočný faul na Denisa Dugu.
     
    7
    Martin Šulek si teraz pomohol pomerne riskantnou malou domov na Igora Šemrinca. Hrdina prvého jarného zápasu pod Zoborom si ale zachoval chladnú hlavu a loptu poslal do bezpečného priestoru.
     
    8
    Hilary Gong sa snažil predĺžil loptu za seba, kde číhal Antonio Mance. Tentokrát ale spolupráca trenčianskych futbalistov nevyšla, pretože pri lopte bol ako prvý skúsený brankár Pavel Kováč.
     
    9
    Hostia získavajú územnú prevahu na svoju stranu. Zlaté Moravce sa príliš k lopte nedostavajú a snažia sa trošku upokojiť v defenzíve po pokazenom úvode stretnutia.
     
    10
    Máme za sebou úvodných desať minút duelu. Mierne favorizovaný Trenčín si drží tesný náskok, kombinuje na polovici ihriska, ale pomerne ťažko sa dostáva cez sformovanú obranu súpera.
     
    12
    Trenčania teraz dlho kombinovali v strede ihriska, no ich snaha k ničomu neviedla. Napokon o loptu prichádzajú, pretože hlavný rozhodca Peter Ziemba píska nedovolený zákrok Aschrafa El Mahdiouiho.
     
    13
    Haris Harba si teraz vôbec nerozumel s Petrom Orávikom. Lopta skončila za autovou čiarou, a tak bude môcť vhadzovať Lukáš Skovajsa. Domáci sú smerom dopredu zatiaľ bezzubí.
     
    14
    Domáci trošku prepadli v strede ihriska. Po kolmej prihrávke Desleyho Ubbinka sa takmer dostal do brejku Hilary Gong, no v poslednej chvíli odvrátil loptu na rohový kop kapitán Martin Chren.
     
    15
    Desley Ubbink poslal loptu na prednú žrď. Trenčania sa presadiť nedokázali a rovnako to platilo aj pri následnej zblokovanej strele Hilaryho Gonga spoza šestnástky.
     
    16
    Abdul Zubairu si počínal nedovoleným spôsobom v súboji s Denisom Horníkom. Hlavný rozhodca si to všimol, a tak bude môcť odkopávať z vlastnej polovice ihriska Martin Chren.
     
    17
    Hilary Gong mal na pravej strane veľmi veľa priestoru. Prešiel s loptou až do šestnástky, vystrelil cez brániaceho Miloša Nikolića, no jeho strelecky pokus bez väčších problémov kryje Pavel Kováč.
     
    18
    Holandský záložník Joey Sleegers centroval z ľavej strany. Jeho pas smeroval na veľmi aktívneho Hilaryho Gonga, no pred ním dobre zasiahol opäť Martin Chren.
     
    19
    Hostia budú mať výhodu priameho kopu. Juraj Kotula si totiž počínal nedovolene v súboji s Joeyom Sleegersom. Loptu si už berie Desley Ubbink, ktorý bude exekútorom priameho kopu.
     
    20
    Desley Ubbink z ľavej strany nezahral priamy kop najlepšie. Lopta smerovala do okolia bieleho bodu odtiaľ ju poslal do bezpečia jeden z hráčov v bielom drese.
     
    21
    Prvým potrestaným hráčom dnešného stretnutia je Ľubomír Urgela. Ten išiel veľmi tvrdo do súboja s Petrom Kleščíkom a zaslúžene bude dohrávať zápas pod hrozbou vylúčenia.
     
    22
    Domáci futbalisti sa previnili voči pravidlám ďalším nedovoleným zákrokom. Tentokrát sa na hracej ploche ocitol Desley Ubbink po zákroku Harisa Harbu.
     
    23
    Martin Šulek roztiahol hru do pravého krídla, kam si nabehol Hilary Gong. Ten následne centroval, no jeho pas stihol aspoň čiastočne zblokovať Martin Chren.
     
    25
    Trenčín dal gól!
    Hostia vedú už rozdielom dvoch gólov. Hilary Gong ustal na pravej strane súboj s Denisom Horníkom. Následne v šestnástke opäť našiel ANTONIA MANCEHO. Ten si zasekol Denisa Dugu a strelou k pravej žrdi skóroval.
     
    26
    Hostia sú pri streleckej chuti. Joey Sleegers napriahol k strele spoza pokutového územia a domáci brankár Pavel Kováč musel loptu vyraziť na rohový kop trenčianskeho mužstva.
     
    27
    Kartový trest vidíme aj na druhej strane. Trošku zbytočne dohral súboj v strede ihriska Aschraf El Mahdioui, čím nenašiel u hlavného arbitra pochopenie.
     
    28
    Juraj Jarábek zjavne nie je spokojný s herným prejavom svojho mužstva a preto už po necelej polhodine strieda. Ewerton Paixao da Silva sa dostane na hraciu plochu výmenou za Ondřeja Šašinku.
     
    30
    Joey Sleegers centroval z ľavej strany. Antonio Mance bol tentokrát dobre bránený, a tak Martin Chren mohol nechať loptu prejsť za čiaru. Nasledovať bude len odkop od brány.
     
    31
    Domáci chybovali v strede ihriska. Využiť sa to snažil akciou po ľavej strane Desley Ubbink, ale tentokrát si zodpovedne splnil svoje defenzívne úlohy stopér Denis Horník.
     
    32
    Hostia majú zápas absolútne pod kontrolou. Zlaté Moravce sa ešte nedostali do zakončenia a Igor Šemrinec sa tak zatiaľ občas zapája len do rozohrávky svojho tímu.
     
    33
    Hilary Gong sa už po niekoľkýkrát presadil po pravej strane. Martin Chren ho nezastavil, no úspešnejší bol Miloš Nikolić, ktorý odvrátil loptu na rohový kop.
     
    34
    Po rohovom kope sa dostal do zakončenia Lukáš Skovajsa. Trenčiansky obranca hlavičkoval trošku so šťastím, ale na druhej strane mal aj smolu, že jeho strela mierila len do miest, kde stál pripravený Pavel Kováč.
     
    35
    Joey Sleegers centroval z ľavej strany. Prízemným pasom našiel Antonia Manceho, no ten bol chrbtom k bráne, a tak nedokázal kvalitne zakončiť.
     
    36
    Holanďan Joey Sleegers opäť potiahol akciu po ľavej strane. Miloš Nikolić si ho tentokrát lepšie postrážil, a tak bude nasledovať ďalší rohový kop favorita zápasu.
     
    37
    Trenčín sa ľahučko presadzuje cez krídelné priestory. Abdul Zubairu si to po prihrávke z ľavej strany už chystal na strelu, no veľmi dobre sa stihol vrátiť ofenzívne ladený Damián Bariš.
     
    38
    Zlaté Moravce dnes hrajú akoby bez života. Hilary Gong potiahol akciu po pravej strane, následne sa k odrazenej lopte dostal Aschraf El Mahdioui a poriadne natiahol Pavla Kováča.
     
    39
    Tentokrát akcia hostí pokračovať nemôže. Abdul Zubairu totiž bol v momente prihrávky svojho spoluhráča tesne za obrannou líniou tímu pod taktovkou Juraja Jarábka.
     
    40
    Po veľmi dlhom čase sa vydali dopredu aj domáci futbalisti. Po centri Martina Chrena zakončoval volejom Peter Orávik, ale myslím, že trafil len brániaceho Lukáša Skovajsu.
     
    41
    Hilary Gong mal opäť veľmi veľa priestoru. S loptou sa dostal až do pokutového územia, vystrelil po zemi, no Pavel Kováč si pripisuje na konto ďalší úspešný zákrok.
     
    42
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu. Haris Harba si dobre postrážil loptu telom a napokon sa nechal faulovať Abdulom Zubairom. Loptu do šestnástky zrejme pošle Peter Orávik.
     
    43
    Peter Orávik pekným centrom našiel v šestnástke Ľubomíra Urgelu. Ten sa nám po dlhšom čase pripomenul hlavičkovým zakončením, no to mierilo tesne nad bránu Igora Šemrinca.
     
    44
    Desley Ubbink sa dostal k strele z hranice pokutového územia. Strela mu však nesadla, a tak lopta skončila vedľa ľavej žrde. Nasledovať bude odkop od brány Pavla Kováča.
     
    45
    V závere prvého dejstva mal dobrú šancu Aschraf El Mahdioui. Martin Chren chcel loptu odvrátiť do bezpečia, no poslal ju priamo na kopačku spomínaného hráča. Ten z hranice šestnástky technicky vystrelil, no bránu tesne minul.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas bol jasne v réžii hosťujúceho mužstva. Trenčín dominoval doslova od prvej do poslednej minúty. Už približne po 50 sekundách hry skóroval Antonio Mance, ktorého krásnou prihrávkou v šestnástke našiel Hilary Gong. Nigeríjčan robil obrane súpera obrovské problémy a asistoval aj pri druhom góle, ktorý opäť strelil Mance. Zlaté Moravce sa nezmohli takmer na nič. Igor Šemrinec ešte nemusel zasahovať. Na druhej strane, Pavel Kováč dvakrát inkasoval a na konte má ďalších päť úspešných zákrokov. Druhý polčas sa začne o 15:05 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Juraj Jarábek počas prestávky urobil jedno striedanie. V zápase pokračovať nebude Peter Orávik. Naopak, šancu dostane český útočník Robert Bartolomeu.
     
    47
    Martin Šulek centroval z pravej strany. Jeho úmysel poslať loptu na Antonia Manceho mu vôbec nevyšiel, a tak budeme svedkami len odkopu od brány skúseného Pavla Kováča.
     
    48
    Desley Ubbink trošku pokazil rýchly brejk hostí. Dlho váhal s prihrávkou na Joeyho Sleegersa a napokon vybojoval len faul v súboji s vracajúcim sa Milošom Nikolićom.
     
    49
    Zdá sa, že Zlaté Moravce sa predsa len začínajú viac osmeľovať. To však môže byť dvojsečná zbraň, pretože ich zvýšená aktivita môže znamenať aj okienka v ich defenzíve.
     
    50
    Martin Chren centroval z ľavej strany. Ľubomír Urgela sa snažil zakončiť, no bol chrbtom k bráne. Celú situáciu vyriešil až Abdul Zubairu, ktorý loptu odvrátil na rohový kop.
     
    51
    Robert Bartolomeu zahral rohový kop domáceho tímu. Po miernom zmätku sme videli aj strelu spoza pokutového územia, no tá bola zblokovaná. Okrem toho na trávniku zostáva ležať Abdul Zubairu.
     
    52
    Igor Šemrinec sa dočkal vôbec svojho prvého zákroku v dnešnom dueli. Juraj Kotula vystrelil spoza pokutového územia, ale jeho pokus nemal príliš veľké šance na úspech.
     
    53
    Na druhej strane dostal veľa priestoru Joey Sleegers. Holanďan z vnútra šestnástky vystrelil ľavačkou, ale trafil len dobre brániaceho Juraja Kotulu.
     
    54
    Joey Sleegers bol opäť osamotený v domácej šestnástke. Tentokrát vystrelil pravačkou, no ešte pred Pavlom Kováčom dobre zasiahol stopér Miloš Nikolić.
     
    55
    Prvýkrát v dnešnom dueli striedajú aj hostia. Abdul Zubairu sa zrejme zranil, a tak nemôže pokračovať ďalej. Na jeho miesto sa zaraďuje ďalší Holanďan Philipp van Arnhem.
     
    56
    Robert Bartolomeu teraz išiel zbytočne tvrdo do súboja s Joeyom Sleegersom. Osobne si myslím, že domáci futbalista môže byť rád, že si u hlasného rozhodcu nevykoledoval kartu.
     
    57
    Lukáš Skovajsa za túto impulzívnu reakciu rozhodne nebude pochválený. V strede ihriska fauloval, no žltú kartu mu hlavný arbiter Peter Ziemba udeľuje až za následne nešportové správanie.
     
    58
    Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu. Z pravej strany centroval Robert Bartolomeu, ale našiel len pripraveného Petra Kleščíka. Trenčiansky kapitán je dnes stopercentný.
     
    59
    Zlaté Moravce mali po faule Antonia Manceho k dispozícii ďalší priamy kop. Robert Bartolomeu však loptu poslal len do miest, kde nebol nikto v bielom drese.
     
    60
    Hodinu hry nám ukončil nedovolený zákrok Martina Šuleka. Ten fauloval Ewertona Paixao da Silvu, ale ani túto možnosť na ohrozenie brány domáci futbalisti nezužitkovali.
     
    61
    Trenčania sa zjavne uspokojili so svojim náskokom a kontrolujú dianie na ihrisku. Domáci futbalisti sa nevedeli presadiť a museli si pomôcť len spätnou prihrávkou na Pavla Kováča.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti udreli ako blesk z jasného neba. Martin Chren pekným pasom dopredu našiel HARISA HARBU. Ten sa presadil cez Jamesa Lawrencea a šikovným oblúčikom preloboval vybehnutého Igora Šemrinca.
     
    64
    Na druhej strane strane mohol prinavrátiť hosťom dvojgólový náskok Philipp van Arnhem. Ten sa presadil cez ľavú stranu, ale jeho zakončenie dokázal zneškodniť domáci brankár Kováč.
     
    65
    Ewerton Paixao da Silva centroval z ľavej strany. Dobre však čítal hru Igor Šemrinec a zasiahol pred číhajúcim Harisom Harbom. Následne tak môže rozohrať útočnú akciu.
     
    66
    Domáci zbytočne stratili loptu pred vlastnou šestnástkou. Dobre však zaváhanie hráčov v bielych dresoch napravil Denis Duga, ktorý stihol zblokovať strelu Desleyho Ubbinka.
     
    67
    Tempo hry sa nám teraz zvýšilo a najmä Zlaté Moravce hrajú aktívne smerom dopredu. Teraz mali aj trochu šťastia, pretože pri snahe hostí o rýchly brejk ušla lopta do autu Desleymu Ubbinkovi.
     
    68
    Hilary Gong je v druhom polčase neviditeľný. Teraz sa nepochlapil ani v defenzívnej činnosti, no mal šťastie, že Ewerton Paixao da Silva po vydarenej kľučke nezachytil loptu na hracej ploche.
     
    69
    Hostia sa dostali do brejku, no ten nevyriešil Joey Sleegers ideálne. Jeho strieľanú prihrávku na Antonia Manceho zblokoval Miloš Nikolić, a tak bude nasledovať len rohový kop.
     
    70
    Ešte pred rohovým kopom uvidíme druhé striedanie hostí. Joey Sleegers schádza z hracej plochy, na ktorej ho na záverečných dvadsať minút nahradí Philip Azango.
     
    71
    Domáci futbalisti mohli vyrovnať skóre zápasu. Robert Bartolomeu to na pravej strane urobil parádne, presadil sa cez Lukáša Skovajsu, no jeho následnú strelu pod brvno vyrazil na rohový kop brankár Igor Šemrinec.
     
    72
    Na druhej strane sa nám pripomenul Hilary Gong. Vystrelil spoza pokutového územia, ale jeho pokus bez väčších problémov kryje Pavel Kováč. Na konte má už sedem úspešných zákrokov.
     
    73
    Philip Azango rozvinul peknú akciu po ľavej strane. Potom v pokutovom území hľadal Antonia Manceho, no toho dobre strážil Denis Horník a do zakončenia ho nepustil.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom využíva Juraj Jarábek aj svoje posledné striedanie v zápase. Na ihrisko sa dostane Marek Rigo. Naopak, zápas sa končí pre Denisa Dugu.
     
    76
    Trenčín dal gól!
    Hostia spravili výrazný krok na ceste k dnešnému triumfu. Hilary Gong posunul loptu na Philippa van Arnhema, ktorý následne centroval z pravej strany. ANTONIO MANCE sa dostal k lopte, jeho prvé zakončenie zblokoval Juraj Kotula, ale následne už Chorvát skompletizoval hattrick.
     
    77
    Aschraf El Mahdioui bol faulovaný v strede ihriska. Lopta tak zostane v moci trenčianskych futbalistov, ktorí sú blízko k zisku cenných troch bodov.
     
    78
    Hilary Gong sa svojim tradičným spôsobom presadil po pravej strane. Následne centroval do pokutového územia, ale tam bol iba pripravený domáci obranca Denis Horník.
     
    79
    Domáci futbalisti sa snažili dostať pred pokutové územie súpera, ale ich aktivita sa končí len odkopom od brány Igora Šemrinca, ktorý dnes kapituloval po oblúčiku Harisa Harbu.
     
    80
    Desley Ubbink mal loptu na kopačke. Tesne pred pokutovým územím si to chystal na strelu, napokon sa k nej aj odhodlal, ale dobrú prácu pri blokovaní odviedol Marek Rigo.
     
    81
    Na druhej strane podržal hostí výborným zákrokom Igor Šemrinec. Ľubomír Urgela potiahol akciu, následne prihrávkou do pravého krídla našiel Ewertona Paixao da Silvu, no jeho pokus vyrazil trenčiansky brankár na roh.
     
    82
    Rohový kop zahral Robert Bartolomeu veľmi zle. Lopta opustila ihrisko ešte predtým, ako si našla cestu do pokutového územia. Na druhej strane dostal príliš dlhú prihrávku Philipp van Arnhem.
     
    83
    Trenčania predviedli peknú akciu po ľavej strane. Philip Azango hľadal v pokutovom území svojho spoluhráča, no ten sa do zakončenia nedostal.
     
    85
    K strele spoza pokutového územia sa dostal Martin Šulek. Jeho strela nebola márna, no lopta mierila tesne vedľa brány Pavla Kováča.
     
    86
    Trenčín dal gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o osude dnešného zápasu. James Lawrence potiahol akciu z hĺbky ihriska, pred pokutovým územím posunul loptu DESLEYMU UBBINKOVI a ten peknou technickou strelou k pravej žrdi prekonal Pavla Kováča.
     
    87
    Dnešný zápas sa končí aj pre Antonia Manceho, ktorý sa zaskvel hattrickom. Na záverečné minúty nahradí chorvátskeho útočníka Bosniak Hamza Čataković.
     
    88
    Striedajúci Hamza Čataković sa okamžite zapojil do akcie hostí. Nedokázal si však poradiť s vybehnutým Pavlom Kováčom a so šťastím vybojoval aspoň rohový kop.
     
    89
    Po rohovom kope sa hostia do koncovky nedostali. Následne držia loptu na svojich kopačkách a možno povedať, že zápas sa prakticky už len dohráva. Tri body nepochybne budú smerovať do Trenčína.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Hlavný rozhodca Peter Ziemba k dnešnému zápasu nepridal ani o minútu naviac. Nebolo treba, pretože o víťazovi bolo už rozhodnuté. V druhom polčase Zlaté Moravce zlepšili svoju hru, dokázali aj skórovať, ale napokon prehrali aj tretí jarný zápas rozdielom troch gólov. Na gól Harisa Harbu totiž dokázali reagovať Antonio Mance a Desley Ubbink. Trenčín tak vyhral poľahky 4:1 a je jasné, že do skupiny o titul pôjde z piateho miesta. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (15:53:48)

    Miroslav Kováčik

    Branky: 62. Harba (Chren) – 1. Mance (Gong), 25. Mance (Gong), 76. Mance (van Arnhem), 86. Ubbink (Lawrence)

    Karty:   21. Urgela (ZMO) – 27. El Mahdioui (TRE), 57. Skovajsa (TRE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:20.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (C), Nikolić, Horník, Kotula – Orávik (46. Bartolomeu), Duga (75. M. Rigo), O. Šašinka (28. Paixao da Silva), Bariš – Harba, Urgela.
    Náhradníci: Novota – Bartolomeu, Paixao da Silva, M. Rigo, Jančura.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík (C), Šulek – El Mahdioui – Zubairu (55. van Arnhem), Ubbink – Sleegers (70. Azango), Mance (87. Čataković), Gong.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Paur, Čögley, van Arnhem, Čataković, Azango.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Tomáš Vorel, Peter Kováč
    bahis siteleri