Zlaté Moravce – Trenčín 1:4 (kon.) | Prešov – Ružomberok 0:0 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Michalovce – Žilina 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 0:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 03.03.2018, 14:00 • MOL Aréna • Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Po štandardke hostí sa strhla strkanica v pokutovom území domáceho tímu. V neprehľadnej situácii boli aktívni viacerí hráči a traja obdržali žltú kartu. V drese DAC boli potrestaní Tomáš Huk a Lukáš Čmelík, v zostave Trnavy Marvin Egho.
     
    87
    Andrej Kadlec prerušil akciu domácich, ktorí sa dostávali do prečíslenia. Jeho tvrdý zákrok na Pamboua bol potrestaný žltou kartou.
     
    85
    Domáci tréner takisto využil aj posledné tretie striedanie. V zápase dohral Zsolt Kalmár, na jeho miesto prišiel Christián Herc.
     
    83
    Posledné striedanie v zostave hostí. Na lavičku zamieril žltou kartou potrestaný Anton Sloboda, ktorého vymenil Lukáš Greššák.
     
    78
    Hlavný rozhodca Hrčka siahol do vrecka a vytiahol z neho žltú kartu pre Marina Ljubičića, ktorý išiel do riskantného sklzu v strede ihriska.
     
    71
    Druhé striedanie prebehlo aj na strane DAC. Neviditeľného Kristophera Vidu nahradil ďalší mladý slovenský futbalista Lukáš Čmelík.
     
    70
    Prichádza ďalšie trnavské striedanie, ktoré by malo pomôcť ofenzíve. Z ihriska odišiel Reagy Ofosu, vymenil ho mladý Slovák Erik Jirka.
     
    65
    Nestor El Maestro urobil prvé striedanie. Z ihriska odišiel tvorca hry Ján Vlasko, ktorého nahradil útočne ladený Štefan Pekár.
     
    61
    Trnavskí defenzívni stredopoliari majú žlté karty. K Yasinovi Pehlivanovi sa teraz pridal jeho kolega Anton Sloboda.
     
    57
    Je tu prvé striedanie v dnešnom zápase. Domáci kouč vymenil útočníkov, keď Rolanda Černáka nahradil Marko Divković.
     
    51
    Lekári trnavského tímu museli vybehnúť na hraciu plochu, kde zostáva ležať útočník Marvin Egho. Táto situácia rozčúlila Yasina Pehlivana, ktorý za neprimeranú diskusiu s rozhodcom dostal žltú kartu.
     
    44
    Ľubomír Šatka mohol otvoriť skóre. Center zo štandardky si našiel práve jeho hlavu, no mladý stopér v ideálnej pozícii nenamieril presne.
    10. Boris Godál skóroval z ofsajdu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    10
    Trnavčania sa chvíľu tešili zo streleného gólu. Po štandardke zakončoval Čanturišvili, no loptu ešte usmernil do siete Boris Godál, ktorý stál v tesnom ofsajde.

    Tomáš Lengyel

    Branky:

    Karty:   78. Ljubicić (DUN), 90+3. Huk (DUN), 90+3. Čmelík (DUN) – 51. Pehlivan (TRN), 61. Sloboda (TRN), 87. A. Kadlec (TRN), 90+3. Egho (TRN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 22:24.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Koštrna, Šatka, Huk, Davis – Kalmár (85. Herc), Ljubicić (C), Pambou – K. Vida (71. Čmelík), Pačinda, Černák (57. Divković).
    Náhradníci: Jedlička – Živković, Záhumenský, Herc, Divković, Čmelík, Mervo.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth, Godál (C), Civič – Pehlivan, Sloboda (83. Greššák) – Ofosu (70. Jirka), Vlasko (65. Pekár), Čanturišvili – Egho.
    Náhradníci: Chudý – Janso, Hladík, A. Lovás, Jirka, Greššák, Pekár.

    Rozhodčí: Hrčka – Weiss, Tomčík
    thejrc.org