NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:6 (1:2, 2:2, 0:2) Stav série: 0:3
HC Slavia Praha
Sobota 03.03.2018, 17:00 • MEO Arena, Přerov • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Rosandič následně napálil kotouč z branky pryč vztekle přes ledovou plochu a dostává desetiminutový osobní trest.
     
    59:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dnes je rozhodnuto, hosté mohou zítra sérii ukončit. Opět to byla chyba v rozehrávce Rosandič, MARTIN KADLEC jel vstříc prázdné bráně a rozhoduje o vítězi dnešního utkání! Bez asistence.
     
    59:05
    Honzík předvedl výtečný zákrok po dorážce Pšurného z ostrého úhlu, když se roztáhl na ledě!
     
    57:22
    Domácí bez brankáře! Dobrou pozici měl Kratochvíl, ale zlomil svoji hůl.
     
    57:15
    Pro domácí asi poslední příležitost, jak zdramatizovat celé utkání, Barák je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    56:30
    Ondráček mohl dát definitivum celému utkání, z pravého kruhu trefil spojnici tyčí!
     
    54:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Škoda pro domácí, kteří to budou mít teď hodně těžké! Procházka udělal chybu v rozehrávce na modré čáře, kotouč se tak dostal na hůl MARTINA KADLECE, který z mezikruží nadvakrát propálil Klimeše. Bez asistence.
     
    47:01
    Šafránek podrazil v útočném pásmu Kratochvíla a jde na trestnou.
     
    45:10
    Přesilovku domácích ale ničí Šimon Kratochvíl za údajnou hrubost, nutno říci, že vůbec netuším, co bylo příčinou trestu, ale víme jen, že to byla hrubost. Někteří domácí fanoušci vyslovují mezitím teorie o nemoci sudích a sleposti delegáta.
     
    44:47
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Zdeněk Kubica – 2 min., hákování).
     
    42:27
    Po vyloučení na jedné straně následuje vyloučení na straně druhé. Ondráček trochu roztáhl Pláška a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    39:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radomír Pala – 2 min., podražení).
     
    39:56
    Po dohodě rozhodčích se budou čtyři sekundy z druhé třetiny dohrávat v třetině třetí, následuje tak osmnáctiminutová přestávka a až poté zahájíme 20 minut a čtyři sekundy, Pala bude navíc vyloučen za faul předcházející gólu.
     
    39:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na ledě máme opět pivní pozdrav od pivovaru ZUBR spolu s kelímky, Slavia obrací skóre čtyři sekundy před koncem! Drtinův průnik gólem ještě neskončil, ale hostující bek se dostal na druhou stranu, zadovkou nechal LUKÁŠI KREJČÍKOVI, který z první střílel přesně! Asistence: Jiří Drtina, Zdeněk Doležal.
     
    38:18
    Přerov půjde znovu do čtyř, Sýkora roztočil Šafránka okolo své osy a je vyloučen za podražení.
     
    35:47
    Popsáno níže, oba hráči půjdou za roztržku po gólu ven na dvě minuty. Bude se hrát 4 na 4 plné dvě minuty.
     
    35:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno, na led však létají kelímky a zapalovače, navíc se bude vylučovat. MARTIN ŠAGÁT si dostal přihrávku od Baráka, objel s ním branku a z mezikruží prostřelil Klimeše. Asistence: Jindřich Barák. Následné vyloučení přijde na obou stranách, Račuk se po gólu pustil do slovní roztržky s Novotným a půjdou ven oba hráči.
     
    34:59
    Po přerušení Přerovští reklamovali vyseknutí hole z ruky domácího hráče, Goiš, který byl velice aktivní, dostává deset minut osobního trestu za nesportovní chování. Emoce rostou…
     
    33:55
    Šimon Kratochvíl tvrdě narazil na mantinel Kasíka, ačkoli to vypadalo hrůzostrašně, ve finále se naštěstí Kasík zvedl a odjel na střídačku. Kratochvíl dostane dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    31:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Skóre otočeno jest! Přerov po přečíslení pokračoval v tlaku, od levého mantinelu přihrával Matouš Kratochvíl na obránce RADOMÍRA PALU, ten si v první chvíli nepochopitelně vybruslil z pozice na střelbu, jenže pak si ji vylepšil a trefil kotouč nad již ležícího Honzíka. Asistence: Matouš Kratochvíl, Šimon Kratochvíl.
     
    23:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    V Přerově probíhá nefalšovaná radost, je opět srovnáno! Sýkora nahrával před branku na Šlahaře, domácí forvard se obtočil okolo branky a naservíroval kotouč MISLAVOVI ROSANDIĆOVI, který do kotouče lehce plácl, ale kotouč se za Honzíkova záda dostal! Asistence: Jakub Šlahař, Tomáš Sýkora.
     
    20:58
    Ohromná chyba domácí obrany a Kadlec měl samostatný únik, jeho střelu chytá Klimeš! Následně měli hosté další akci, Šafránek přihrával před branku, jenže Klimeš opět chytá!
     
    17:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přerovský Sýkora byl pod tlakem a odehrál kotouč pouze na ZDEŇKA KUBICU, hostující hráč si vyjel mezi kruhy a vypálil, Klimešovi se trefil kamsi na vyrážečku, hosté jdou opět do vedení. Asistence: Jiří Doležal, Jan Novák.
     
    09:58
    Rosandič si položil jednoho z hostí a přihrál Procházkovi, ten z jasné pozice na hraně brankoviště netrefil!
     
    09:38
    Sýkora vypálil z mezikruží, střela se otřela o pravou tyč!
     
    09:00
    Ofsajd Přerova přerušuje hru, zároveň se bude vylučovat, první přesilovku dostanou domácí, vyloučen je Šafránek za hákování.
     
    06:41
    Šlahař dnes jako první hráč okusí trestnou lavici, po souboji u levého mantinelu jde za katr, trest byl klasifikován jako sekání.
     
    05:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    MEO zpět ve hře! Krejčík předvedl ukázkový námaz, když od mantinelu víceméně odevzdal kotouč domácím, Šlahař ještě posunul na MILANA PROCHÁZKU a domácí forvard si forhendovou kličkou poradil. Máme srovnáno. Asistence: Jakub Šlahař, Tomáš Sýkora.
     
    03:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brzké góly jsou v této sérii častý jev a jinak tomu není ani ve třetím utkání! Na modré čáře dlouho otálel Procházka s pukem, o něj ho obral Doležal, počkal si, nahrál doprava na Baráka a slávistický útočník vypálil, střelu během letu zřejmě tečoval LUKÁŠ NEDVÍDEK, neboť je on označen za střelce gólu. Asistence: Jindřich Barák, Zdeněk Doležal

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Milan Procházka (Šlahař, T. Sýkora), 24. Rosandić (Šlahař, T. Sýkora), 32. Pala (M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl) – 4. Nedvídek (Barák, Z. Doležal), 18. Kubica (J. Doležal, J. Novák), 36. Šagát (Barák), 40. L. Krejčík (J. Drtina, Z. Doležal), 55. M. Kadlec, 60. M. Kadlec


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Malina, Chmelíř, Rosandić (A), M. Novotný, Pala, R. Černý, Zbořil – Milan Procházka, T. Sýkora (C), Šlahař – Plášek (A), Pšurný, Goiš – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Navrátil – Padrnos, Gago, F. Dvořák.
    HC Slavia Praha: Honzík (Polívka) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, Pohl, Kasík, J. Holý, Ryzák – L. Krejčík, Nedvídek, Z. Doležal – Račuk, Šagát, M. Kadlec – Jankovský, Šafránek, Šmerha – J. Doležal, Kubica, M. Ondráček.

    Rozhodčí: Kostourek, Wagner – Kokrment, Maštalíř

    Diváci: 2 610
    Přerov 0 4 Slavia
    #1 Úterý 27.02.2018 • 18:00
    Slavia - Přerov 2:1 po prodl.
    #2 Středa 28.02.2018 • 18:00
    Slavia - Přerov 2:1
    #3 Sobota 03.03.2018 • 17:00
    Přerov - Slavia 3:6
    #4 Neděle 04.03.2018 • 17:00
    Přerov - Slavia 1:3
    bahis siteleri