Šumperk – Kopřivnice 6:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – David Servis 5:3 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 4:1 (kon.) | Kolín – Nymburk 2:1 (po pr.) | Sokolov – Dvůr Králové n. L. 9:2 (kon.)
Žďár n/S – Klatovy 6:5 (po pr.) | Jablonec n/N – Bílina 6:5 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 8:2 (kon.)
Děčín – Trutnov 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (2:1, 2:0, 1:2) Stav série: 1:0
HC David Servis Č. Budějovice
Sobota 03.03.2018, 17:00 • ZS Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    David Servis právě vstřelil branku!
    Také České Budějovice přesilovou hru využívají a jsou tak stále ve hře. Michal Michal vypálil od modré čáry. Čeněk Novák vyjel z brány, jenže puk neudržel v lapačce a LUKÁŠ SUMERAUER jej dorazil do odkryté klece! Asistence: Michal Michal, Petr Macháček.
     
    50:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pátou přesilovou hru už domácí dokázali využít a znovu vedou o tři branky! Luboš Voříšek poslal přihrávku, která měla oči, na spodek levého kruhu TOMÁŠI CHLUBNOVI, jenž se opřel do kotouče a bez přípravy jej přišpendlil do odkryté čísti klece! Asistence: Luboš Voříšek, Kryštof Kulhánek.
     
    45:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Jenže přečíslení Havlíčkova Brodu v čase, kdy už byl Patrik Přidal na ledě, se do přečíslení dostali také hosté. Jiří Bárta se stahovačkou zbavil domácího beka a předložil puk LUKÁŠI SUMERAUEROVI, jenž z předbrankového prostoru poslal kotouč za záda domácího brankáře! Asistence: Jiří Bárta.
     
    24:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři bleskově své vedení znovu navyšují! Výbornou práci odvedl Filip Benše, který ustál řadu osobních soubojů a následně ještě dokázal uvolnit TOMÁŠE CHLUBNU! Ten zůstal volný na okraji pravého kruhu a trefil se přesně do protějšího horního rohu! Asistence: Filip Benše, Petr Kuchta.
     
    23:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpátky! Po Patriku Přidalovi přebral puk Lukáš Endál, jenž jej od pravého mantinelu poslal mezi kruhy. Tam stál nepokrytý MIROSLAV TŘETINA, který prostřelil přesouvajícího se Milana Dudáčka! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    15:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Jan Radoš poslal dopředu JIŘÍHO BÁRTU, jenž si počínal bravurně! Šikovnou stahovačkou se uvolnil přes obránce Havlíčkova Brodu a následně procedil puk mezi rukou a tělem havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Jan Radoš, Jakub Marek.
     
    12:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže tlak Bruslařů trval i po návratu Petra Škopka na led! Miroslav Třetina přihrál LUKÁŠI ENDÁLOVI. Ten si s pukem sjel na svoji oblíbenou pozici v pravém kruhu a nekompromisní střelou zápěstím ke vzdálenější tyči napnul brankovou síť! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    08:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po nahození Jakuba Laciny do útočného pásma akce pokračovala. Domácí vybojovali kotouč za hostující bránou a ke střele se protlačil Petr Kuchta. Jeho pokus Milan Dudáček jenom vyrazil a FILIP BENEŠ se z dorážky trefil nad jeho vyrážečku! Asistence: Petr Kuchta, Tomáš Chlubna.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Beneš (Kuchta, Chlubna), 13. Endál (Třetina), 24. Třetina (Endál, Přidal), 25. Chlubna (Beneš, Kuchta), 51. Chlubna (Voříšek, Kulhánek) – 16. Bárta (Radoš, J. Marek), 46. Sumerauer (Bárta), 53. Sumerauer (Michal, Macháček)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, D. Vacík, Vala, Kulhánek, Šmíd, Lacina, M. Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina "C", Přidal – Michálek, Milfait "A", Voříšek – Chlubna, Kuchta, Beneš – Kozlík, Ludvík, Šuhaj
    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, L. Kříž, Macháček, Michal, Škopek, J. Kříž, Babčuk – J. Marek, Šulčík "C", Bárta, Sumerauer, Zayml, Vylíčil, Svoboda, Trummer st., Ferebauer "A"

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jan Vašíček, Henrich Král'

    Diváci: 833
    Havlíčkův Brod 3 0 David Servis
    #1 Sobota 03.03.2018 • 17:00
    Havlíčkův Brod - David Servis 5:3
    #2 Pondělí 05.03.2018 • 18:00
    David Servis - Havlíčkův Brod 2:5
    #3 Středa 07.03.2018 • 18:00
    Havlíčkův Brod - David Servis 7:4
    thejrc.org