Brighton – Arsenal 2:1 (kon.) | Manchester City – Chelsea 1:0 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
2:1 (2:1)
Arsenal FC
Neděle 04.03.2018, 14:30 • Falmer Stadium • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Brighton & Hove Albion FC
    Brighton ještě rozhodně není zachráněn, na druhou stranu ani umístění, které by bylo považováno za velice úspěšné, není daleko.
    "Racci" jsou totiž 12., což by na první pohled mohlo vypadat poměrně lukrativně, jenže ten bodový polštář nad sestupovým pásměm je o velikosti pouhopouhých 4 bodů! Nehledě na to, že 5 bodů pod Brightonem se nachází Stoke, který je až předposlední.
    Pokud se na tabulku podíváme trochu z jiného úhlu, tak "Racci" koukají na 7. Burnley se ztrátou pouhých 6-ti bodů. Každý další zápas tedy ukáže, jestli se svěřenci Chrise Hughtona budou dívat spíše pod sebe nebo stoupat vzhůru.

    V únoru odehrál Brighton skvělé zápasy. West Ham na své půdě porazil 3:1, kolo na to přišlo klopýtnutí se Stoke, které se potácí na dně tabulky. Izquierdo sice otevřel skóre ve 32. minutě, silný a rychlý Shaqiri však srovnal na konečných 1:1.
    Do ligové soutěže se vložilo i kolo FA Cup, kde "Racci" přivítali Coventry až ze 4. nejvyšší soutěže. Výhra 3:1 byla poměrně hladká.
    V posledním ligovém utkání Brighton porazil Swansea na svém hřišti, což právě domácí posunulo mimo přímý boj o záchranu. Glenn Murray vstřelil dvě branky, Knockaert zvyšoval již na 3:0. Dunk si smolně vstřelil vlastní branku v závěru utkání. O čtyři minuty později ale ofenzivní záložník Locadia uzavřel skóre na drtivých 4:1!

    Právě Glenn Murray je jasně nejlepším střelcem svého celku Ve všech soutěžích vstřelil už 14 branek. Druhým v pořadí je Pascal Gross, který se prosadil 5x.

    JIŘÍ SKALÁK, český ofenzivní záložník, který s Brightonem prožil i velké oslavy postupu do nejvyšší soutěže, bohužel příliš nenastupuje. V této sezoně si připsal na svoje konto 103 minut v League Cup, po dlouhé pauze ještě 60 minut v FA Cup, v jehož utkání si smolně poranil kotník. I přesto, že vyhlížel svůj odchod nejspíše už v zimním období, právě toto zranění jeho další kariérní posun přibrzdil.

    ALEŠ MATĚJŮ se přidal k "Rackům" z Viktorie Plzeň a už tehdy vyvolal přestup plno otazníků. Sám mladičký krajní bek odehrál v "A" týmu pouze 12 minut v League Cup, dále ale nastupuje v juniorské soutěži.
     
    Arsenal FC
    Londýnský celek se trochu paradoxně usadil na 6. pozici. Na vyšší příčky sice pomýšlí, otázka ale zůstavá, jak moc reálná tato myšlenka je. Na 5. Chelsea už Arsenal ztrácí 8 bodů, což už je pochopitelně dost. Na druhou stranu, klesnout by celek Arsene Wengera mohl jen horko těžko. To protože 7. Burnley se dívá Arsenalu na záda o stejný počet bodů, které chybí londýnskému celku na jeho městského rivala.

    Únorový měsíc začal pro Arsenal velmi slibně. Výhrou 5:1 nad Evertonem, kterou hattrickem vystřelil Aaron Ramsey, zažehnal ostudu, kterou odstartoval debakl ve Swansea.
    Zchlazení přišlo poměrně záhy, Spurs zvládlo velmi prestižní duel a ponechalo si doma všechny 3 body za vítězství 1:0.

    Dále proběhlo vyřazovací kolo Evropské ligy, kde Gunners zavítali na půdu, trochu překvapivě, Östersunds, který ale ve skupinové fázi doslova zářil a zaskočil tak snad celou fotbalovou populaci. Švédský celek ale nedokázal překvapit anglický mančaft, který na severské půdě vyhrál 0:3 a vypadalo, že je téměř rozhodnuto.
    To by ale nesměl v Londýně ve 22. minutě otevřít skóre Aiesh a o minutu později zvyšovat Sema! Ve velmi nevyzpytatelném průběhu utkání se ale chvíli po přestávce prosadil tank Sead Kolašinac, a i přes prohru 1:2 tak Arsenal postupuje do dalšího kola.

    Kapitola sama pro sebe je finálové utkání Carabao Cup, ve kterém chtěl Arsene Wenger bezesporu uspět. Do cesty za zdvižením poháru se londýnskému celku postavil Manchester City, a byli to právě hráči Cityzens, kteří ve Wembley mohli slavit první zisk poháru v této sezoně. Sergio Agüero se prosadil už v 18. minutě a dílo dokonali ve druhém poločase Vincent Kompany a David Silva.
    Velké zklamání fanoušků Gunners mohli jejich svěřenci odčinit už v prvním březnovém dni a znovu proti Manchesteru City, tentokrát však v ligovém utkání. Průběh utkání byl snad ještě jednoznačnější. Bernardo Silva nedal Petru Čechovi šanci střelou zpoza šestnáctky už v 15. minutě. David Silva zvýšil po pohledné kombinaci v minutě 28. a Leroy Sané se z malého vápna prosadil ještě před koncem prvního dějství. Druhá prohra 0:3 je obrovské zklamání a rozčarování jak pro fanoušky, tak i hráče a vedení.

    Nejlepším střelcem týmu je prozatím Alexandre Lacazette, který se prosadil 9x. Problém ale pro Gunners je v tom, že francouzský forward musí podstoupit artroskopii kolene, které si poranil, a nebude tak k dispozici. Druhým nejlepším střelcem je Aaron Ramsey, trochu netradičně, který zaznamenal 6 zásahů.
    Důvodem je také fakt, že v zimním přestupovém okně z Arsenalu odešel Olivier Giroud, Alexis Sánchez a nebo také Theo Walcott, což jsou hráči, v jejichž statistikách je v součtu 19 zásahů!

    PETR ČECH je jediným zástupcem českých barev v londýnském celku. Celkově již odchytal 30 utkání a dvojku Ospinu pouští mezi tři tyče pouze v duelech pohárových.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Brighton & Hove Albion FC: Ryan – Schelotto, Duffy, Dunk, Bong – Knockaert, Stephens, D. Pröpper, Groß – Izquierdo – G. Murray.
    Náhradníci: Krul – Goldson, Kayal, Locadia, March, Bruno, Ulloa.

    Arsenal FC: Čech – Chambers, Mustafi, Koscielny (C), Kolašinac – Wilshere, Xhaka – Mchitarjan, Özil, Iwobi – Aubameyang.
    Náhradníci: Ospina – Bellerín, Elneny, Holding, Maitland-Niles, Nketiah, Welbeck.

    Rozhodčí: Attwell – Beck, Wilkes.
     
    -2
    Oba týmy již jsou na nastoupeny na hrací ploše, domácí Brighton v klasické modrobílé kombinaci dresů, hosté přijeli v černém.
    Petr Čech se podle očekávání znovu dostal do základní sestavy svého klubu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Úvodní rozehrávku obstarali hráči domácích, první nákop na polovinu Arsenalu odklidil Chambers.
     
    3
    Aubameyang přesprintoval snad celou polovinu hřiště, zastavil ho až Dunk, od něhož míč letí na rohový kop.
     
    4
    Vysoký míč končí na hlavě domácího obránce, nebezpečí však nekončí, k odraženému míči se znovu dostali hosté, konkrétně to je Chambers, který rozjíždí další ofenzivní snažení Arsenalu.
     
    5
    Pohledná kombinace těsně před šestnáctkou Ryana skončila střelou z kopačky Iwobiho, ten však nastřelil pouze svého spoluhráče.
     
    6
    Mesut Özil vystřelil levou nohou tak z dvaceti metrů, oblouček však břevno brány přeletěl o pár decimetrů.
     
    7
    A Arsenal pokračuje v převaze. Na pravé straně předvedli hosté skvělý tandem, po němž centroval Chambers, Dunk si málem míč srazil do vlastní brány. To se ale naštěstí pro domácí nestalo.
     
    7
    Brighton právě vstřelil branku!
    Petr Čech se znovu nedočká svého jubilejního čistého konta! Domácí zahrávali rohový kop, po němž český brankář svedl hodně ostrý souboj s Duffym. Míč se odrazil do hloučku hráčů před malým vápnem a LEWIS DUNK naprosto chladnokrevně zakončil do odkryté brány!
    7. Lewis DUNK - 1:0
     
    8
    U rohového praporku se o míč porval hbitý Izquierdo s Kolašinacem, a s trochou štěstí vybojoval další rohový kop.
     
    10
    Tentokrát domácí zahrávali situaci na krátko, následný centr nebyl však žádný nebezpečím pro londýnský celek.
     
    11
    Schelotto dělá Arsenalu svým pohybem velké starosti. Argentinský rychlík tentokrát zvolil přihrávku na hrotového útočníka, Murray však nedokázal přihrát přesně.
     
    13
    Musím říct, že obrana Arsenalu nepůsobí úplně nejpevnějším dojmem. Stephens si málem velice efektně i efektivně narazil s Grossem, přičemž následná střela by mohla ohrozit bránu Petra Čecha. Německý ofenzivní záložník ale nedokázal míč zkrotit.
     
    14
    Mesut Özil ukázal, proč je pro svůj tým tak cenným plejerem, Iwobi však jeho pobídku nevyslyšel, nebo také možná spíše nepochopil.
     
    15
    Faul na středu hřiště, toho se dopustil v Aubameyang, Duffy bude dlouhým míčem do vápna hledat své spoluhráče.
     
    16
    Mustafi vystoupal ze všech hráčů nejvýše a dokonce svoji hlavičku nasměroval na své spoluhráče.
     
    17
    Chambers se protáhl po pravé straně vápna, předložil míč pro Mchitarjana, který ale nedokázal poslat do vápna přesný centr.
     
    18
    Na druhé straně napáchal škody Izquierdo, Koscielny totiž nezareagoval na ofsajdovou past, kterou zbytek obrany udělal a kolumbijský záložník se hnal na Petra Čecha z křídla. Navedl si míč na pravou nohu a pálil z velkého vápna, jeho střelu nakonec zablokoval v pádu jeden z obránců Arsenalu.
     
    19
    Po následným rohovým kopu to v hledišti jen zahučelo, hlavička domácího hráče letěla o zhruba metr výš, než by měla.
     
    20
    Petr Čech se blýsknul skvělým zákrokem. Po chybné rozehrávce Iwobiho se hnal do vápna Knockaert a Gross. Druhý jmenovaný krásnou patičkou našel pod sebe právě francouzského záložníka, který z blízka pálil na bránu, český golman si však poradil.
    20.
     
    22
    Snad všichni, kromě sudího Attwella, si mysleli, že se bude kopat od brány Petra Čecha, opak je ale pravdou – rohový kop.
     
    23
    A znovu vystoupal nejvýše Duffy! Jeho hlavička byla sice prudká, ale také nepřesná. To už je sedmý pokus domácích, Arsenal pálil jen dvakrát.
     
    24
    Wilshere sice pobídnul gabonského rychlíka Aubameyanga do tahu, ten však svůj pohyb zrovna zastavil.
     
    25
    Mustafi fauloval Murrayho na polovině hřiště těsně předtím, než se dostal k míči.
     
    26
    Schelotto hraje opravdu skvěle, to je radost se dívat, po dalším záběhu za obranu hledal Grosse, který se však k míči nedostal.
     
    26
    Ofsajd, v tom se nacházel Izquierdo, ten by jinak měl doslova dálnici k Petru Čechovi.
     
    26
    Brighton právě vstřelil branku!
    Naprosto zaslouženě jdou domácí do dvoubrankového vedení. Na pravé straně odcentroval Gross do vápna, kde se nacházel jen GLEN MURRAY, který ale neměl vůbec žádný problém nasměrovat hlavičku do brány. Petr Čech možná také nebude mít svědomí úplně čisté.
    26. Glenn MURRAY - 2:0
     
    28
    Další faul byl odpískán Koscielnymu, ten byl ale v souboji naprosto čistý, tudíž se na Attwella hráči hostí pořádně rozhněvali.
     
    28
    A jeden z nich, ten nejaktivnější, si do svých statistik připíše i žlutý kartonek. Sead Kolašinac gestikuloval k sudímu až příliš vehementně.
     
    29
    Özil se sice snaží vymýšlet samé nové kombinace, povětšinou však skončí na nějaké nepřesnosti jeho spoluhráčů.
     
    31
    A další pokus, tentokrát z kopačky Grosse, ten se ve vápně uvolnil a střílel z otočky. Jeho střela však neměla patřičnou razanci.
     
    32
    Schelotto vystoupal nejvýše na vysoký míč z kopačky Mesuta Özila, takže potlesk fanoušků je opravdu zasloužený.
     
    33
    V hledišti se objevují transparenty s názvy "Wenger out". Dnešní výkon jeho svěřenců je ale opravdu žalostný.
     
    34
    Chambers tak dlouho váhal se vhozením autu do hry, až u něho stáli snad všichni hráči, kteří mohli. Podle toho také vypadala následná kombinace v přehuštěném prostoru.
     
    35
    Kolašinac si neporadil s přihrávkou od svého kapitána, to alespoň potěšilo domácí fanoušky na tribuně.
     
    37
    Murray se sice dožadoval odpískání nedovoleného zákroku na jeho osobu, to by ale sudí musel být až příliš přísný, aby se tak stalo.
     
    38
    Izquierdo se zmoncnil další nepřesné rozehrávky Koscielnyho, Mesut Özil raději řešil vzniklou situaci faulem.
     
    39
    Velmi zajímavě rozehráli hráči Brightonu volný kop, hosté ale znovu velmi špatně bránili. Petr Čech však vyšší míč zkrotil v rukavicích.
     
    40
    Faul na útočné polovině hřiště, toho se dopustil hráč Arsenalu, tudíž jeho týmu končí další neúspěšná ofenzivní akce.
     
    40
    Jack Wilshere hodně ostře faulouval Knockaerta, proto také viděl žlutou kartu.
     
    41
    Murray svádí s obránci jeden ostrý souboj za druhým, to se také projevuje na častých strkanicích, což Arsenalu ale vůbec nevyhovuje.
     
    43
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Snížení na 2:1! S trochou štěstí se míč dostal k Xhakovi, který si zachoval naprosto chladnou hlavu a našel lépe postaveného spoluhráče, kterým nebyl nikdo jiný než PIERRE AUBAMEYANG, který už neměl příliš práce doklepnou míč do sítě.
    43. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1
     
    45
    Sudí bude nastavovat 2 minuty nad rámec hrací doby.
     
    45+1
    Ještě jeden rohový kop pro hosty, to je dobrá šance na vyrovnání skóre.
     
    45+2
    Tyč byla proti tomu, aby se mohl jít Koscielny radovat! Jeho hlavička měla rozhodně gólové parametry, to je velká škoda pro Arsenal.
     
    45+2
    Po následném tlaku ještě jeden rohový kop, ale ani ten neskončil alespoň zakončením na Ryana.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Byli jsme svědky skvělého prvního poločasu. Dunk byl prvním, který se trefil, a když ve 26. minutě zvyšoval Glenn Murray, vypadalo to s Arsenalem už hodně špatně, Pierre Aubameyang dal 2 minuty před koncem prvního dějství alespoň nějakou naději, to když srovanl na 2.1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal ve své sestavě žádné změny, což je minimálně u domácích naprosto pochopitelné.
     
    48
    Dobře se domácí vykombinovali z velmi těžké pozice, o něco hůř pak Duffy přihrával dlouhý křižný míč, ten totiž nakonec skončil až v zámezí.
     
    49
    Murray udržel na svých zádech Koscielnyho a založil tak další akci domácích, na jejímž konci centroval Izquierdo do vápna právě na již zmiňovaného forwarda, ten ale tak vysoko nevystoupal.
     
    51
    Petr Čech musel likvidovat skluzem velmi kostrbatý průběh rozehrávky. Jeho spoluhráči mu teda pobyt na Falmer Stadium rozhodně neusnadňují.
     
    52
    Teď naopak hodně poklidnou rozehrávku vede Xhaka, a gestikulací svým spoluhráčům vysvětluje, že jim chybí pohyb.
     
    53
    Mustafi utržil nějaký ten šrám v souboji s Murraym, vypadá to však, že bude pokračovat dále.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Granit Xhaka (Arsenal FC).
     
    56
    Domácí dostávají možnost zahrání rohového kopu, tak se nechejme překvapit, jestli přetaví tuto příležitost alespoň v ohrožení branky Petra Čecha.
     
    57
    A nestalo se tak, naopak se k míči rychle dostali hosté v černých dresech, kteří peláší kupředu.
     
    58
    Mesut Özil si navedl míč na střelu zpoza šestnáctky a pořádně protáhl Ryana! Ten měl co dělat, aby dělovku vytěsnil na roh.
     
    59
    Po následném tlaku si dokonce hosté požádali o odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího zůstala správně němá, Granit Xhaka si možná i pohrával s druhou žlutou kartou.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Dale Stephens (Brighton & Hove Albion FC).
     
    62
    Sudí Attwell dal příležitost hostům rozehrávat volný přímý kop z relativně dobré pozice. Xhaka však napálil jen zeď. Tlak Arsenalu však mírně sílí.
     
    63
    Pierre Aubameyang byl velmi blízko druhému zářezu v dnešním utkání! Z křídla se k němu dostal ostrý centr, který však nedokázal dostat na bránu Ryana.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Ezequiel Schelotto (Brighton & Hove Albion FC).
     
    66
    Na hřišti to to teď pořádně jiskří! Schelotto zůstal ležet na zemi a musí být ošetřován.
     
    69
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Ezequiel Schelotto, přichází Bruno.
     
    70
    Po poměrně dlouhém přerušení můžeme pokračovat ve hře. Kdo na trávníku už nebude je Schelotto, kterého doslova zboural Kolašinac, a podle dostupných opakovaných záběrů si troufnu tvrdit, že měl vidět druhou žlutou kartu, to se tak ale nestalo.
     
    71
    A hned to byl Izquierdo, který se protáhl po levém křídle a pálil bez výrazné přípravy. Petr Čech mohl zůstat klidný, rána minula tyč o dobrý metr.
     
    72
    Arsenal má teď územní převahu, kombinuje však v uctivé vzdálenosti od brány soupeře.
     
    73
    Glenn Murray se hnal od poloviny hřiště sám na Petra Čecha, ale i on věděl, že není tak rychlý, jako jeho bránících hráči, a tak celou akci nakonec zpomalil.
     
    74
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Danny Welbeck.
     
    75
    Welbeck se ihned zapojil do kombinace, míč však ztratil poté, co se snažil kličkou projít přes svého strážce.
     
    77
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Anthony Knockaert, přichází Solly March.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Glenn Murray (Brighton & Hove Albion FC).
     
    79
    Mchitarjan a Kolašinac sice vymysleli hodně zajímavou akci na levém křídle, co jí ale chybělo byla přesnost. Ta ostatně chybí hráčům Arsenalu opravdu celý zápas.
     
    81
    Gross se hnal do rychlého kontru, přičemž byl nakonec u pokoplého míče dříve Mustafi. Vypadalo to, že by se měl zahrávat rohový kop, ale pomezní sudí měl trochu jiný pohled.
     
    83
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Calum Chambers, přichází Edward Nketiah.
     
    83
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Héctor Bellerín.
     
    84
    Arsene Wenger se snaží alespoň v závěru ještě oživit své svěřence dvojím střídáním. Závěr bude ještě velmi vypjatý.
     
    85
    Hráči Brightonu, konkrétně to byl Murray, dopravili míč do brány, a to po akci, která byla velmi pohledná! Pomezní sudí ale správně zdvihnul praporek na znamení ofsajdu.
     
    86
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Beram Kayal.
     
    88
    Glenn Murray se hnal do dalšího brejku, ale opravdu nevím, jestli je to právě on, který se hodí na závěr utkání. Znovu to vypadalo, že půjde sám na Petra Čecha, ale rychlost mu to nedovolila.
     
    89
    Özil natáhl zpoza vápna ke střele, byla ale zablokována. Bude se tak kopat rohový kop.
     
    90+1
    Wilshere pálil z velkého vápna dosti nepřesně, tak takhle to nepůjde.
     
    90+2
    Sudí Attwell nastavuje rovných 7 minut, což je naprosto adekvátní ke zdržení, které na hřišti proběhlo.
     
    90+4
    Aubameyang se dostal do zakončení skoro v malém vápně, jeho pokus z otočky však Ryan likviduje!
     
    90+5
    Obrana domácích dnes pracuje opravdu znamenitě. I další přímý kop odvrátila hravě.
     
    90+6
    Brankář Ryan dneska lapil 6 pokusů, které na něho letěly. Svému týmu zatím hodně pomohl.
     
    90+6
    Petr Čech likvidoval 7 střel, které na něho vypustili hráči domácích. Se dvěma si však neporadil, zejména pak druhá branka mu asi nedá dlouho spát.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Žádný tlak se už nekonal. Byli jsme svědky skvělého utkání, ve kterém padaly branky pouze v prvním poločase, ale ani v tom druhém jsme se rozhodně nenudili.
    Stoper Dunk uklidil míč do sítě po rohovém kopu už v 7. minutě, o zhruba dvacet minut později pak skvěle hrající Glenn Murray zvyšoval na 2:0. Nebýt Aubameyanga, který ve 40. minutě snížil na 2:1, bylo prakticky rozhodnuto.
    I přes mnoho šancí na obou stranách se už výsledek utkání nezměnil a "Racci" si tak ponechali všechny 3 body doma.
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 13:12.
     
    To je z mé strany vše. Já vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy příště.
    Utkáním vás provázel Ondřej Zoubek. (16:31:11)

    Ondřej Zoubek II

    Branky: 7. Dunk (Duffy), 26. G. Murray (Groß) – 43. Aubameyang (Xhaka)

    Karty:   60. Stephens (BRN), 64. Schelotto (BRN), 78. G. Murray (BRN) – 28. Kolašinac (ARS), 40. Wilshere (ARS), 54. Xhaka (ARS)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 13:12.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Schelotto (69. Bruno), Duffy, Dunk, Bong – Knockaert (77. March), Stephens, D. Pröpper, Groß (86. Kayal) – Izquierdo – G. Murray.
    Náhradníci: Krul – Goldson, Kayal, Locadia, March, Bruno, Ulloa.

    Arsenal FC: Čech – Chambers (83. Nketiah), Mustafi, Koscielny (C), Kolašinac – Wilshere, Xhaka – Mchitarjan (83. Bellerín), Özil, Iwobi (74. Welbeck) – Aubameyang.
    Náhradníci: Ospina – Bellerín, Elneny, Holding, Maitland-Niles, Nketiah, Welbeck.

    Rozhodčí: Attwell – Beck, Wilkes
    thejrc.org