Zlín – Třinec 1:1 (kon.) | Jihlava – Slovácko 3:0 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
3:0 (1:0)
1.FC Slovácko
Neděle 04.03.2018, 11:00 • Areál Na Stoupách - UMT • Juniorská liga – Morava • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:09:47)
     
    Je dobojováno! Domácí dnes měli od úplného začátku jasně navrch, svého protivníka přehrávali ve všech herních činnostech. V první půli se však prosadil pouze Daníček, Jihlava vedla jen o jednu branku. To platilo do 69. minuty, ve které se trefil Popovič. V poslední minutě utkání na konečných 3:0 upravoval Matulka. Vysočina tak po zásluze bere tři body, Slovácko i po čtvrtém utkání v řadě čeká na vítězství.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Jihlava právě vstřelila branku!
    V úplně poslední minutě tohoto utkání přichází definitivní tečka v podobě třetího gólu, o který se postaral RADEK MATULKA! Víc už se nejspíše nestane.
     
    88
    Hosté přišli o míč, Vysočina se dostala do rychlého brejku, zadáci Slovácka se ubránili jen za cenu autového vhazování poblíž rohového praporku.
     
    87
    Zápas se už jen dohrává, o vítězi je nejspíše rozhodnuto. U míče momentálně domácí, kteří se snaží o třetí přesnou trefu.
     
    85
    Míč se nakonec dostal až do zámezí, rozehrávky se tak ujme Valeš, hostům už příliš času nezbývá, do konce zhruba pět minut.
     
    84
    Jedna z posledních šancí na skórování pro Slovácko, hosté totiž vybojovali poblíž velkého vápna soupeře zajímavou standardní situaci!
     
    83
    Hosté se snaží něco vymyslet, zatím se však nedostávají ani k pokutovému území soupeře, natož pak do nějakého zakončení.
     
    82
    Rozhodčí vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto zápase, tu vidí domácí fotbalista Kamso Mara.
     
    80
    Nepřesnosti v kombinaci hostů poblíž brány Valeše. Ten za malou chvíli bude odkopávat, do konce zhruba deset minut.
     
    79
    Nakonec se Vysočina dostala do zakončení, které skončilo dalším úspěšným zákrokem brankáře Trmal, který rychle rozehrává.
     
    78
    Těch faulů je od Slováka v závěru utkání opravdu mnoho, jeden z nich přišel poblíž rohového praporku, další standardka pro Vysočinu!
     
    77
    Další faul ze strany hostů, domácí budou znovu rozehrávat na pravé straně, závěr zápasu se blíží, zatím to nevypadá na nějaký zvrat.
     
    75
    Po nedovoleném zákroku ve středu hřiště zůstal na zemi ležet jeden z domácích fotbalistů, který se nakonec zvedl a bude moci pokračovat.
     
    74
    Do zakončení se dostalo i Slovácko, brankář Valeš předvedl třetí zákrok a i nějakých šestnáct minut před koncem si drží nulu.
     
    73
    Hra se přelévá ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá druhou, Jihlava podle očekávání hrozí z rychlých brejků.
     
    72
    Domácí vybojovali jedenáctý rohový kop, poté se dostali do zakončení. Střela skončila vedle branky, Trmal nakonec zasahovat nemusel.
     
    71
    Vysočina šla znovu do rychlého brejku, na pravé straně hřiště přišel faul, následuje zajímavá standardní situace pro domácí!

    Štěpán Slovák

    Branky: 8. Daníček, 69. Popovič, 90. Matulka

    Karty:   82. Mara (JIH)


    FC Vysočina Jihlava: Valeš – Daníček, Smejkal (64. Lorenc), Matulka, Štěpánek, Popovič (80. Zhou), Klíma, Mara, Čáp, Nový, Beseda (C)
    Náhradníci: Duba, Zhou, Mašič, Lorenc, Vrzal, Průša, Vašíček

    1.FC Slovácko: Trmal – Janík, Hani, Tischler, Hellebrand, Skopljak (60. Hrabina), Mareš, Pospíšil (C), Vaďura, Minx (69. Flasar), Vasiljev
    Náhradníci: Flasar, Hrabina, Horáček

    Rozhodčí: Slabý – Pelikán, Dobrovolný

    Diváci: 150
    bahis siteleri