Bolzano – Znojmo 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Bolzano
4:3 (0:3, 3:0, 0:0 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 04.03.2018, 17:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Bolzano.
    Autorem vítězné branky je MIKE HALMO.
     
    64:20
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bartoš – 2 min., podražení).
     
    59:25
    Bolzano staví defenzivní hradbu. Je třicet sekund od postupu do play-off. Fehérvár potřebuje výhru Znojma v základní hrací době.
     
    48:55
    Schwarz musel čelit nebezpečné střele, která vyšla z hole DeSousy. Přestože s ní měl problémy, nakonec si poradil.
     
    39:20
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Zaplněná hala v Bolzanu křičí radostí. ALEXANDER EGGER se napřáhl od modré čáry a přes několik hráčů Schwarz příliš nemohl vidět a nedokázal na střelu reagovat. Asistence: Angelo Micelli, Austin Smith.
     
    37:06
    Biro kotouč obdržel na modrou čáru, odkud nebezpečně příklepem napálil gólmana!
     
    34:04
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Další drtivý nápor Bolzana už končí brankou. Po několika dorážkách v bezprostřední blízkosti Schwarze se ujal puku DANIEL FRANK a proclal jej za brankovou čáru. Bolzano ve druhé třetině hraje naprosto fantasticky a nebýt Schwarze, dávno by už vedlo. Každý vstřelený gól navíc dodává liškám sebedůvěru. Asistence: Luca Frigo, Anton Bernard.
     
    28:05
    Bolzano drtivě tlačí Orly. Schwarz už ležel na zemi po střele od modré, ale dokázal ještě společnými silami s obránci Znojma zabránit puku v cestě do branky! DeSousa střílel v kleče z mezikruží do téměř prázdné branky. Kdyby kotouč zvedl nahoru, byla by to branka.
     
    27:34
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí po drtivém tlaku snižují na rozdíl dvou gólu. O branku se postaral DOMENIC MONARDO, jenž se ocitl na středu pravého kruhu a prudkou střelou překonal Schwarze. Asistence: Travis Oleksuk.
     
    25:37
    Rozhodčí jdou na video. Po prvním přerušení se rozhodli zkontrolovat situaci předchozí situaci.
     
    25:05
    Neuvěřitelné, co teď jeden z domácích hokejistů nedal! Měl před sebou naprosto odkrytou branku, z jednoho metru ale střílel nad!
     
    22:36
    Smith teď udělal všechno skvěle a přestože byl hlídán znojemskou obranou, dokázal mezi ní projít a pak si obešel také Schwarze, a mohl ze strany střílet do prázdné branky, ale Schwarz stihl ještě položit se do rány a znemožnil jasné skórování.
     
    19:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Domácí fanoušci pískají, protože Bolzano v boji o playoff zmatkuje a dělá zbytečné chyby ve vlastním pásmu. Nyní si Orli vytvořili slušný tlak a po střele od modré se k dorážkám dostali Číp a Raška. Kotouč gólman neudržel a ze strany jej poslal do odkryté sítě MAREK ŠPAČEK. Asistence: Radek Číp, Adam Raška.
     
    18:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vedou již o dvě branky! JOSEF ZAJÍC vystřelil od modré tak, že kotouč skončil až v síti. Dobře před brankářem clonil Novák. Asistence: Dominik Tejnor.
     
    17:59
    Matuš se silově dostal ke kotouči a protlačil se až do samostatného úniku, sám před Toukkolou ale neuspěl!
     
    15:01
    Výborně Marek Schwarz! Jeden z útočníků domácích totiž osamocený dorážel z mezikruží, ale Schwarz dokázal rychle posunout beton a vyrazit kotouč, který už mířil do prázdné branky.
     
    14:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla nádherná akce, kterou Orli předvedli. Krásně si totiž soupeře vykombinovali ve středním pásmu. Poté si ve velké rychlosti najel RADEK ČÍP a na útočné modré dostal přihrávku a ze strany tak postupoval sám na gólmana. Rozhodl se zakončovat z velké vzdálenosti, ale trefil přesně horní růžek branky. Kotouč se možná otřel i o tyčku. Asistence: Adam Raška, Jan Lattner.
     
    12:35
    Sointu uháněl sám na Schwarze a zakončoval ke vzdálenější tyči na pravé straně, avšak těsně netrefil branku. Zatím největší šance domácích v dnešním zápase.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Frank – 2 min., držení).
     
    05:00
    Číp si najel až mezi kruhy, vystřelil ale pouze do středu branky, kde stál připravený Toukkola.
     
    02:35
    Z levého kruhu střílel Novák, ale těsně minul.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 28. Monardo (Oleksuk), 35. Frank (Frigo, Bernard), 40. Egger (Micelli, Smith), rozh. náj. Halmo – 15. Číp (Raška, Lattner), 19. Zajíc (Tejnor), 20. Špaček (Číp, Raška)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Halmo (BLZ)
    1:0   Číp (ZNO)
    2. série:
    1:0   Miceli (BLZ)
    1:0   Guman (ZNO)
    3. série:
    1:0   Marchetti (BLZ)
    1:0   Biro (ZNO)


    HC Bolzano: Tuokkola (Smith) – Gartner, Tomassoni, Egger, Marchetti, Carlisle, Clark, Glira, Schweitzer – Halmo, Oleksuk, Frank – Frigo, Bernard, Monardo – Micelli, Angelidis, Smith – Souintu, DeSousa, Petan.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Corbett, Biro, Lattner, Bořuta, Tejnor, Šnajnar, Zajíc – Číp, Raška, Špaček – Němec, Matuš, Csamangó – Novák, Bartoš, Guman.

    Rozhodčí: M. Nikolic, Trilar – Kontschieder, Zgonc
    ocianews.com